Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.07.2017 12:55 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Exkluzívne

Utajovaná dcéra?! Repeťáka Grúňa si našla minulosť: Nečakaná spoveď manželky Márie!

Obľúbeného repeťáka Dušana Grúňa (75) si našla minulosť! Ako študent a nádejný muzikant sa totiž podľa informácií Nového Času v Ostrave zoznámil s mladou Lídou, s ktorou strávil noc.

A ako sa zdá, krátka romanca nezostala bez následkov! Známy spevák dlhé desaťročia o tomto tajomstve mlčal. Celý príbeh má však oveľa vážnejšiu a šokujúcejšiu dohru. O svojom životnom trápení porozprával Grúň aj s manželkou Máriou (70) exkluzívne denníku Nový Čas.

Spevák repeťáckych šlágrov Dušan Grúň, ktorého v poslednej dobe prenasledujú zdravotné problémy a už o pár dní sa chystá na operáciu kolena, prežíva neľahké obdobie. Podľa informácií Nového Času musí čeliť dobre ukrývanému tajomstvu zo svojej minulosti.

Pustil sa totiž do hľadania svojej údajnej dcéry Renáty. Tá sa mala narodiť počas muzikantových vysokoškolských štúdií v Ostrave. „Mal by som mať že vraj dcéru, ale to bolo ešte za slobodna,“ priznal Novému Času Grúň, čo potvrdila aj jeho manželka Mária.

„Keď som si Dušana brala, tak mal mať dieťa.“ Za príbehom mladého Dušana a jeho krátkej love story sa však skrýva viac! Repeťák si totiž do dnešného dňa nie je istý, či je naozaj otcom dievčaťa, ktoré sa narodilo v roku 1964. „Lída si najprv od Dušana pýtala peniaze na potrat. Veľmi sa bál rodičov... vysoká škola a dieťa... A tak jej povedal, že peniaze zoženie. Od spolužiakov a kamarátov si vtedy požičiaval po 50 Kčs, aby jej mohol peniaze dať,“ začala s rozprávaním Grúňova manželka Mária, ktorá stojí po jeho boku už päťdesiat rokov. „Požičal si tuším 800 Kčs dokopy. Ona si peniaze zobrala, ale na potrat nešla. Dcéru porodila a zapísala ako otca Dušana. V tej dobe však nebolo možné robiť testy DNA, takže Duško nevedel zistiť, či je naozaj otcom, alebo nie,“ vysvetlila Mária.


Z Ostravy do Košíc k starým rodičom


Tento príbeh má však šokujúce pokračovanie! „Lída si zistila Dušanovu adresu a prišla s dcérou do Košíc k jeho rodičom. Malú im položila na gauč a povedala: ,Toto je vaše vnúča, ja ho vychovávať nebudem, a odišla preč,‘“ povedala Grúňova manželka s tým, že spevákovi rodičia boli v šoku.

„Nemali na výber. Vychovávali sme ju všetci šesť rokov. Dokonca mi hovorila maminka,“ vyhlásila Mária, ktorá už dievčatko brala ako vlastné dieťa. „Vždy keď sme sa vrátili z vystúpenia, mysleli sme na ňu. Vždy sme jej niečo pekné priniesli na oblečenie,“ dodala Grúňová. Potom však prišiel šok! Biologická matka dieťaťa sa po šiestich rokoch vrátila do Košíc a dcéru vzala so sebou späť do Ostravy. „Najhoršie na tom však bolo, že Dušanova mama si ju obľúbila. Bola to strašná situácia, keď ju tak surovo zobrala,“ povzdychla si.


Súd o alimenty


Grúň sa napriek neistote, či je skutočným otcom dievčatka, rozhodol platiť na ňu alimenty. „Lída sa niekoľko rokov po narodení Renáty vydala. Muž jej mal poradiť, aby si dcéru zobrala späť a pýtala od Duška peniaze na alimenty. Preto po ňu prišla do Košíc,“ priznala Grúňova manželka. „Od tej doby na ňu môj manžel platil vtedajších 700 Kčs mesačne až do jej osemnástin. Dokonca sme mali s Lídou súd, pretože pýtala viac peňazí, ale to jej neprešlo,“ uzavrela spevákova polovička. Toto dlho skrývané tajomstvo manželov Grúňovcov ťaží dlhé roky. Údajná dcéra sa s nimi nikdy nekontaktovala a známy spevák si nie je do dnešného dňa istý, či je vôbec otcom. Vychovávali sme ju všetci šesť rokov.

Preslávil ho Butterfly

Spevák začal kariéru v Česku, keď hral v orchestroch Iva Pavlíka a Josefa Vobrubu. V zahraničí účinkoval s Karolom Duchoňom, Helenou Vondráčkovou či Karlom Gottom. Slávu zažil v hudobno-zábavnom programe Repete s hitmi Kde si bola, keď tu hrmelo, či so slávnym Butterfly.

Otvoriť galériu

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie