Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.07.2017 15:57 | Správy | Servis | Vzťahy

Veľký letný horoskop lásky: Čakajú na vás letné flirty aj skutočná láska!

Prázdniny, dobrodružstvá, cestovanie a oddych niekde pri vode... A vo vzduchu omamná vôňa novej lásky.

Alebo tiež šanca utužiť vzťah s partnerom, ktorý je po vašom boku už roky. Ako sa vám bude dariť v láske počas prázdnin? Na to sa pozrela špeciálne pre čitateľov nedeľníka uznávaná veštkyňa Zana.

Otvoriť galériu
Veštkyňa Zana.
Zdroj: tip

 

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Tolerantnosť voči náladovému partnerovi budete potrebovať v prvých dvoch júlových týždňoch, keď prídu na pretras aj negatíva spojené s vaším tajným zaláskovaním do inej osoby. Baranom narodeným po 11. apríli nezaškodí, ak sa svojej láske viac prispôsobíte, a nebudete tvrdohlavo presadzovať svoje názory. A určite odolajte flirtovaniu, ktoré by mohlo ohroziť všetko, čo ste do vzťahu doteraz vložili. Žiaden flirt vám nestojí za stratu dôvery! Nežné stretnutie s láskou prichádza na rad v auguste pre nezadané srdiečka. Avšak, v období od 6. do 12. augusta buďte opatrní, pretože do cesty vám vstúpi temná vášeň, ktorá nemá s láskou nič spoločné!

Láske prajú dni: 6., 14., 17. a 20. júl, 4. a 23. august

Krízové dni: 11. a 22. júl, 1., 17. a 26. august

Býk (21. 4. – 20. 5.)

K letu patrí smiech, zábava, výpravy za dobrodružstvom, a prirodzene niekto, s kým to všetko budete môcť znášať. Takže, ak váš partner bude organizovať víkendové výlety, či grilovačky – neohŕňajte nosom, ale priložte ruku k dielu. Verte, že ak povolíte uzdu svojej fantázii, zažijete niečo nezvyčajné, zmyselné a nádherné. Apríloví Býci – muži, by sa popri oddychovaní a hľadaní novej lásky mali zamerať aj na zdravie, ktoré budete mať najmä v júli preťažené. Hrozia vám vážne kolapsy! Májové dámy, narodené v období od 30. apríla do 9. mája, sa ocitnú začiatkom augusta v partnerskej kríze, ktorú spôsobí iná žena. Nedajte sa vyprovokovať, ak zvolíte nevhodnú stratégiu plnú žiarlivosti, alebo ultimát, môžete na konci augusta o partnera prísť!

Láske prajú dni: 8. a 19. júl, 9. a 30. august

Krízové dni: 1. a 10. júl, 20. august

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Emočne nepríjemné výbuchy potrápia v júli nielen vás, ale hlavne vaše blízke okolie. Pokiaľ nedokážete mať svoje vnútro pod kontrolou, choďte niekam, kde budete sami. Verbálnym ubližovaním sa ešte nijaký problém nikdy nevyriešil. Blíženci, ktorí sa rozhodli z terajšieho vzťahu odísť, by mali vyčkať až do 24. júla, nakoľko je potrebné, aby ste niektoré záležitosti uzavreli v pokoji. Tí z vás, ktorí ste sa narodili v rozpätí 27. mája až 3. júna, a chystáte sa v druhom augustovom týždni na dovolenku, stlmte svoje vášne. Partnerovi neulahodíte ani romantickou večerou na pláži, ani horúcimi vyznaniami lásky. Skúste to s priamočiarosťou, ktorá vám môže priniesť úspech a hlavne - buďte sami sebou. A jednoznačne neflirtujte s opačným pohlavím!

Láske prajú dni: 4. a 7. júl, 6., 14. a 21. august

Krízové dni: 20. a 24. júl, 15. a 28. august

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Oslovte konečne v júli osobu, ktorú dlhodobo platonicky obdivujete a zrejme aj milujete. Načo strácate drahocenný čas? Na čo ešte stále čakáte? Ak nebudete akčnejší, určite vás po 10. júli predbehne niekto, kto má menej ubolené srdiečko, než vy, ale o to väčšiu chuť byť opäť šťastný. Júloví Raci by mali byť obozretnejší vo veciach lásky, a to nielen preto, že jedna bytosť vám môže srdce zlomiť, ale aj preto, že tomu vášmu srdiečku hrozia infarkty. Nezanedbávajte svoje zdravie! Raci v dlhoročných partnerstvách sa musia po 2. auguste posnažiť obnoviť komunikáciu v úzkom rodinnom kruhu a veľmi vhodné by bolo i to, keby ste sa odištancovali od bývalých lások. Pre všetky dámy narodené od 27. júla do 6. augusta je tu dôrazné upozornenie - nevstupujte od druhej polovice augusta do nového vzťahu! Muž, ktorý vám bude sľubovať večnú lásku, nedokáže milovať. Dokáže len dokonale zneužívať!

Láske prajú dni: 2., 23. a 31 júl, 8., 10. a 22. august

Krízové dni: 17., 21. a 29. júl, 2. a 18. august

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Čerstvo zamilovaní páni musia v láske spomaliť - inak sa objekt vašich túžob, snov a prianí môže obrátiť smerom k inému mužovi. Tí z vás, ktorí ste už pevne rozhodnutí dať zbohom svojmu životu v osamotení, máte skvelú šancu nadviazať plnohodnotný vzťah po 18. júli. Samozrejmosťou by mala byť vaša odvaha, ale aj múdre konanie, lebo sklamanie, ktoré ste prežili, ste znášali ťažko. Neznamená to však, že sa máte láske vyhýbať! Tajný románik si osud pripravil pre augustové Levice na posledný júlový týždeň, no nepôjde o vzťah, z ktorého by sa vytvorilo dlhoročné partnerstvo. Charizmou nešetriaci Levi, narodení po 7. auguste, vy buďte opatrnejší v tom, čo sľúbite. Aby sa vám na konci leta nestalo, že niekto, s kým vo svojej budúcnosti nerátate, bude razantne klopať na vaše dvere. A to bude problém, najmä ak za nimi budete v spoločnosti osôbky, ktorej ste sľúbili vernosť až do konca života!

Láske prajú dni: 5. a 16. júl, 7., 13. a 24. august

Krízové dni: 3. a 9. júl, 11. a 25. august

Panna (23. 8. – 23. 9.)

V letnom období vás čakajú príjemné a pekné dni, plné harmónie, ale aj milých udalosti, medzi ktorými nebudú chýbať zásnuby, či svadby. Výnimkou sú iba Panny narodené od 29. augusta do 8. septembra, ktoré to v oblasti lásky budú mať zložitejšie. Hlavne júl nebude priať žiadnym novým známostiam, ktoré by ste chceli nadviazať. Aj trvalé partnerstvá prejdú v tomto mesiaci vážnou krízou, ktorej výsledkom môže byť až rozpad vzťahu. August síce prináša miernu stabilitu a upokojenie situácií, no bude to ticho pred veľkou búrkou. Všetky septembrové Panny by sa mali od posledného júlového týždňa zamerať na partnerove priania. Vhodné by bolo tiež, keby ste spolu trávili čo najviac voľného času. A samozrejme, nezaškodí ani trochu experimentovania v oblasti erotiky. Urobte všetko pre to, aby ste znovu boli so svojou polovičkou šťastní a spokojní. A nezabudnite – vy už svoju lásku máte!

Láske prajú dni: 12., 25. a 27. júl, 5. a 12. august

Krízové dni: 13. a 30. júl, 3., 16. a 31. august

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Nový vzťah musíte hľadať, určite nepríde sám od seba až na váš prah! Túžite po láske, no pre jej získanie nerobíte takmer nič. Je načase, aby ste prestali donekonečna všetko len analyzovať a prešli k činom. Napokon – láska okolo vás už nejaký ten čas chodí, to len vy nemáte otvorené oči a srdce. Ale určite k tomu, aby ste zmenili svoj život, dostanete priestor po 4. júli pri zvláštnej rodinnej udalosti. Verte svojej intuícii, povedie vaše kroky tak, aby ste na konci cesty boli šťastne zamilovaní. Októbrové Váhy by sa mali v auguste vyhýbať flirtovaniu, či dokonca neverám, pretože to môže rozvrátiť celú vašu budúcnosť. Váhy, narodené od 26. septembra do 1. októbra, sa koncom leta bláznivo zamilujú. Áno, toto zaláskovanie vás ohromí svojou spontánnosťou, ale aj nástojčivosťou. Nebojte sa však, tu pôjde o skutočné city, ktoré sa nemusíte báť prijať a opätovať. Vaše osamelé noci skončili!

Láske prajú dni: 11. júl, 3., 15. a 26. august

Krízové dni: 4. a 15. júl, 6., 19. a 24. august

Škorpión (24. 10. – 22. 11.)

Júl bude veľmi prívetivým obdobím pre manželstvá, ktoré už trvajú nejaký ten rôčik. Ale na svoje si prídu aj tí z vás, ktorí ste svadobné zvony počuli len nedávno. Začiatok leta je totižto ústretový k tým Škorpiónom, pre ktorých má slovo láska nielen romantický, ale aj hlboký význam. Naopak, problémy s láskou budú mať najmä novembroví Škorpióni, ktorí používajú v partnerstve dominanciu. Tá vám bude na škodu, obzvlášť, ak chcete so svojou polovičkou stráviť pár pokojných dní niekde na dovolenke. Veru, hlavnou prekážkou v tom, aby ste sa mohli spokojne na svet usmievať, bude vaša neschopnosť počúvať, čo vám partner hovorí. Ženy narodené do 30. októbra stretnú po 9. auguste novú životnú lásku. Prirodzene, predpokladom k tomu, aby ste tento vzťah mohli čo najúspešnejšie rozvíjať, je to, že všetky tie drobné pozostatky boľavej minulosti budete mať v danom období radikálne ukončené.

Láske prajú dni: 13., 26. a 30. júl, 17. august

Krízové dni: 5., 12. a 23. júl, 8. a 29. august

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Neustále urovnávanie krívd vo vzťahu vás stojí množstvo energie. Choďte si preto začiatkom júla niekam oddýchnuť, samozrejme, bez svojej polovičky. A nebojte sa byť viac priebojní a aspoň trochu sebeckí, lebo sa v tom živote úplne stratíte! Strelci hľadajúci niečo nezvyčajné a zároveň romantické sa dočkajú v období od 16. do 23. júla. Do cesty vám vstupuje niekto z vašich snov, no nečakajte prevratnú vášeň, alebo nesplniteľné sľuby. Tak, či onak, prioritne by ste mali počas letných dní prežiť to, čo vám osud ponúkne, bez toho, aby ste chceli viac. Dámy narodené po 14. decembri budú mať v auguste viac šťastia v hazarde než v láske. Prečo by ste túto možnosť nemali využiť? K dňom, ktoré sú hravé, plné slnka a smiechu, predsa patrí tiež určité riskovanie. Zájdite do kasína a možno popri peňažnej výhre získate aj iný bonus. Len netrvajte na naozajstnej láske, tá k tomuto letu jednoducho nepatrí.

Láske prajú dni: 1., 9. a 22. júl, 11. a 19. august

Krízové dni: 2. a 14. júl, 7., 13. a 23. august

Kozorožec (22. 12. – 20. 1.)

Pokiaľ partner nebude do 12. júla prejavovať záujem o vás, alebo o to, čo sa mu snažíte povedať, neznamená to, že sa máte vrhnúť do náručia prvej osoby, ktorú stretnete. Znamená to, že vaše partnerstvo uprostred leta vstupuje do vážnejšej krízy, ktorú by ste mali včas spacifikovať. Nežným objatiam a vášnivým slovám sa môžu v druhej polovici júla oddať páni narodení po 13. januári. Je ale potrebné, aby ste bývalej láske jasne a nekompromisne vysvetlili, že s ňou už vo svojej budúcnosti nepočítate. Nenechávajte pre nikoho, a najmä nie pre seba samých, otvorené zadné dvierka. Kruto by sa vám to vypomstilo! Augustové dni prajú najmä mladším ročníkom, ktoré počas zvyšku roka nemajú veľa času na nadväzovanie známostí. Vám august ponúkne nové lásky, z ktorých mnohé pretrvajú do ďalších rokov. No pamätajte si – o skutočnú a veľkú lásku sa bezpodmienečne musíte starať každý jeden deň.

Láske prajú dni: 3., 10. a 28. júl, 1., 16 . a 28. august

Krízové dni: 6., 19. a 27. júl, 5. a 30. august

Vodnár (21. 1. – 20. 2.)

Čaro spomienok nespočíva len v tom, že si môžete pripomenúť pocity bezstarostnosti, či nekonečného šťastia, napríklad z detstva. Spomienky vám v júli pomôžu aj k tomu, aby ste lepšie pochopili partnera a najmä oživili vzťah, do ktorého sa vkradla nuda. Tí z vás, ktorým sa v láske nedarí – nehromžite na celý svet! Začnite u seba, zmeňte životosprávu, choďte viac medzi ľudí, do divadla, alebo hoci do fitka. Vaša námaha, ale hlavne pochopenie, že nič nedostanete zadarmo, bude po 26. júli odmenená novou známosťou. Ale pozor! Napredujte pomaly, vám bezhlavé zamilovanie sa nie je naklonené! Vodnári, narodení od 7. do 18. februára, budú o partnerovu priazeň bojovať v treťom augustovom týždni. Medzi vás dvoch totiž nezavítal len stereotyp, ale aj ktosi, kto ponúka nevšednosť flirtu. Netrestajte svoju polovičku len preto, že volí tú ľahšiu cestu.

Láske prajú dni: 15. a 18. júl, 2., 20. a 31. august

Krízové dni: 8., 16. a 27. júl, 4., 10. a 27. august

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybky, ktoré prišli nedávno o partnera, by sa nemali uzatvárať do seba. Leto predsa nemá byť o smútku! Je len na vás, či sa aj naďalej budete poddávať melanchólii, ktorou aj tak nič nezmeníte k lepšiemu, alebo o svoje šťastie zabojujete. Nakoniec – svet sa neprestane točiť len preto, že sa k vám láska na okamih otočila chrbtom. V júli môžete prežiť nevšedné zamilovanie, stačí, ak prehovoríte svoje srdiečko, že chce niečo viac. Marcové Ryby nesmú za žiadnych okolností prijímať atypické ponuky na partnerstvo, to sa týka prevažne žien. V období od 28. júla do 14. augusta stretnú tí z vás, ktorí ste často museli vo vzťahoch prekusnúť viac, než je únosné, nového životného partnera. Láska sa vám bude prihovárať a obdarí vás niečím krásnym a významným. A nezabúdajte na svojich priateľov, ktorých ste v poslednej dobe zanedbávali.

Láske prajú dni: 21., 24. a 29. júl, 18. a 29. august

Krízové dni: 7. a 25 júl, 9., 14. a 22. august

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci!
(ilustračné foto)
Vláda v Kanade sa obáva katastrofy: Bojujú s niekoľkými požiarmi! Desiatky trvajú ešte od roku 2023
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka.
Foto
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka: Vallo, prečo ste toto povolili v kostole?!
ilustračné foto
Rusko tvrdo útočilo na Kyjev a ďalšie oblasti: Požiar obytných budov! To nevyzerá dobre
Britský premiér Rishi Sunak a ruský prezident Vladimir Putin.
Vážne slová britského premiéra: Ohrozená BEZPEČNOSŤ v Európe?! Putin sa podľa neho nezastaví
KĽDR počas cvičenia, na ktoré dohliadal Kim Čong-un.
Foto
Desivé správy z KĽDR: Prípravy na jadrový protiútok?! Prejde vám mráz po chrbte, čo sa tam deje
Kysučan Tomáš opísal boj o život s rozzúrenou medvedicou.
Foto
Brutálny útok medvedice! Kysučan Tomáš opísal desivé minúty: Čo mu zachránilo život?
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Dcéra Laufera († 84): Prečo k otcovi nikoho nepustila?! Kým ležal v umelom spánku, mala ho izolovať
Premiér Robert Fico je s jej prácou spokojný.
Foto
Šimkovičová na chvoste rebríčka: Ako Fico obhajuje nedôveryhodnú ministerku? Politológ to povedal jasne
Štefan Harabin 11,73 %
Niektorých sudcov oblial studený pot: Chystá Harabin veľký návrat?
Vyššie snežilo, dole svietilo slnko na rozkvitnuté stromy a obďaleč bola hmla.
Foto
Nenormálne, čo sa dialo pod Tatrami: Príroda sa zbláznila! Čo bude nasledovať?
So svojím výkonom sa zapíše do Guinessovej knihy rekordov.
Foto
Neuveriteľný príbeh: Chlapec s Downovým syndrómom zabehol maratón! Prešiel cieľovou čiarou a...