Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.06.2017 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
ExkluzívneFoto

Herečka Marošová prehovorila: Pre toto som sa vrátila domov na Slovensko!

Herečka Zuzana Marošová (35) je už niekoľko dní na Slovensku, o čom exkluzívne informoval Nový Čas.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Blondínka, ktorá pred šiestimi rokmi odišla za Karolom Mellom (46), začala nový život po jeho boku na Belize. Porodila mu dvoch synov, ale, ako sa ukázalo, vzťah s mužom, ktorý je stíhaný v siedmich trestných veciach, je momentálne v troskách. Marošová priletela domov v úplnej tichosti spoločne s deťmi, a ako sa nám podarilo zistiť, jej kroky viedli rovno k rodičom do Prievidze. Práve tam sme ju pristihli v dobrej nálade, ako si so synmi užíva teplý letný deň. Napriek tajnostiam, ktoré robila rodina okolo jej príchodu, nakoniec herečka prezradila, prečo prišla na rodné Slovensko.

Otvoriť galériu
Presne pred šiestimi rokmi sa Marošová vybrala do exotického Belize, kam nasledovala Karola Mella aj napriek tomu, že ho naháňala polícia. Rodine aj priateľom dala zbohom a na ostrove začala po boku najhľadanejšieho Slováka úplne nový život. Dnes je už všetko inak a Marošová, ktorá sa má s Mellom rozvádzať, si zrejme prišla do rodnej krajiny „prečistiť“ hlavu. „Prišla som na prázdniny navštíviť rodičov, širšiu rodinu a, samozrejme, kamarátov,“ prezradila Novému Času kedysi vychytená herečka, ktorá sa chce sústrediť najmä na svojich synov. „Plánujem ukázať chlapcom čo najviac zo Slovenska a okolia. Chcem, aby si užili veľa zábavy a aby videli a zažili to, čo v Belize nemôžu,“ dodala pre Nový Čas Zuzana.

Na otázky ohľadom avizovaného rozvodu však odmietla odpovedať. „K svojmu súkromiu sa nebudem absolútne vyjadrovať,“ povedala nám Marošová. Tá sa svoj príchod na Slovensko snažila utajiť a pomáhali jej v tom aj rodičia. Nový Čas sa totiž obrátil na jej otca, no ten sa snažil odpovediam na naše otázky vyhnúť. O niekoľko dní sa však blondínka priznala, že je na Slovensku a spoločnosť jej robia synovia Ivan Oleg a Marco Rado. Jej manžel Karol Mello zostal na Belize a v súčasnosti je trestne stíhaný v 7 trestných veciach.

Otvoriť galériu

 

V živote si robí poriadok

O kríze medzi Mellovcami informoval Nový Čas ešte minulý rok, no Marošová krízu odmietala. Teraz však býva u rodičov a so sebou priviedla aj svojich chlapcov. „Keď prišla sama domov aj s deťmi, tak zrejme nie je niečo ok. Vieme všetci, čo je on zač,“ povzdychol si zdroj blízky Marošovcom. „Je jasné, že sa stalo, čo sa stalo. Je to strašné aj pre rodinu, neboli z toho nadšení, ale nejdú ju ukameňovať,“ vysvetlil Novému Času zdroj z okolia Zuzany s tým, že rozvodové papiere sú podané. „Rozvádza sa s Karolom Mellom, je to už verejné tajomstvo. Sú tam problémy,“ tvrdí človek z rodiny. Marošová by tak mala začínať nový život a veľkou oporou v ťažkých chvíľach sú pre ňu najmä rodičia. „Deti milujú starých rodičov. Celá rodina Zuzane veľmi fandí. Je to krásna a skvelá žena, ktorá šliapla vedľa. Ale čo už, nedá sa to vrátiť späť,“ dodal náš zdroj.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!