Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2017 14:09 | PR články

Koniec nadmerného potenia má názov Electro Antiperspirant: Jedno použitie a máte pokoj aj celé mesiace!

Upotené podanie ruky, premočená obuv, nevzhľadné mapy v podpazuší, či hlava neustále pokrytá vrstvou potu. To sú charakteristiky typické pre chorobu nesúcu názov hyperhidróza. Spôsobuje Vám nadmerné potenie problémy v osobnom i profesionálnom živote? Electro Antiperspirant ponúka pomoc takto postihnutým už pekných pár rokov, je však naozaj tak účinný ako sa o ňom tvrdí? Poďme sa na neho pozrieť bližšie.

Čo je Electro Antiperspirant

V prvom rade je treba povedať, že Electro Antiperspirant nie je ďalším z radu bežných produktov, ktoré poznáme z televíznych reklám, sľubujúci niekoľkodňový účinok, a to ešte len v podpazuší. Jedná sa o prístroj! Áno, je to tak. Electro Antiperspirant je prístroj, ktorý vďaka pokročilej technológii dokáže odstraňovať nadmerné potenie v podstate kdekoľvek na tele a to s účinnosťou, o ktorej ostatné antiperspiranty môžu len snívať. V úvodnej fáze použijete Electro Antiperspirant niekoľkokrát za sebou a prestanete sa potiť aj na niekoľko mesiacov! Celé leto v suchu a pohode? Prečo nie.

Pozrite si videá o Electro Antiperspirante

Otvoriť galériu
Koniec nadmernému poteniu
Zdroj: Electro Antiperspirant, Hightech Development s.r.o.

 

Electro Antiperspirant a jeho účinnosť

Electro Antiperspirant je v súčasnosti absolútne jediným prostriedkom na svete, ktorý počas náročného klinického testovania pomohol všetkým pacientom, ktorí trpeli nadmerným potením. Táto účinnosť bola dosiahnutá vďaka použitiu výrazne vylepšenej technológie s názvom iontoforéza, vďaka ktorej dokáže odstrániť nadmerné potenie rýchlo, bezpečne, na VEĽMI dlhú dobu a v podstate na ktorejkoľvek časti tela vrátane hlavy, podpazušia, nôh alebo rúk. Ak teda nadmerné potenie obťažuje aj Váš život, Electro Antiperspirant vyzerá ako ideálne riešenie.

Viac informácií o odstránení nadmerného potenia

Otvoriť galériu
Koniec nadmernému poteniu
Zdroj: Electro Antiperspirant, Hightech Development s.r.o.

Electro Antiperspirant a recenzie užívateľov

Electro Antiperspirant do dnešnej doby pomohol zmeniť život tisícom ľudí, ktorým fenomén nadmerného potenia ničil život. Vďaka ich pripomienkam a ohlasom sa neustále pracuje na jeho vylepšovaní a aj vďaka tomu sú v súčasnosti k dispozícii už dve verzie prístroja. Electro Antiperspirant pre tých, ktorých trápi nadmerné potenie hlavy, podpazušia, nôh, rúk, chrbta, zadku a mnohých ďalších častí tela a Electro Antiperspirant Sensitive určený špeciálne pre ženy a osoby s citlivejšou pokožkou, ktorým umožní zastaviť nadmerné potenie podpazušia, nôh i rúk. Pripojte sa aj Vy k tisícom fanúšikov na sociálnej sieti Facebook a majte prístup ku všetkým informáciám z prvej ruky.

Staňte sa fanúšikom Electro Antiperspirantu na Facebooku

Otvoriť galériu
Koniec nadmernému poteniu
Zdroj: Electro Antiperspirant, Hightech Development s.r.o.

Electro Antiperspirant a vyjadrenia lekárov

Electro Antiperspirant je výrobkom českej spoločnosti Hightech Development s.r.o., ktorá ho vyvíjala v spolupráci s tými najrenomovanejšími lekármi na problematiku nadmerného potenia. Sám predseda Českej dermatologickej spoločnosti, ktorá združuje vyše 800 lekárov, prof. MUDr. Arenberger Petr DrSc. MBA sa o prístroji vyjadril takto: "Zdravotnícky prostriedok s názvom Electro Antiperspirant máme k dispozícii viac ako rok a po tejto dobe je možné konštatovať, že ho možno s úspechom používať pre blokáciu prejavov hyperhidrózy palmárnej (dlane), plantárnej (chodidlá) aj axilárnej (podpazušie) oblasti. Potenie v počiatočnej fáze liečby ustupuje po približne 10 dňoch používania a tento stav vydrží aj niekoľko mesiacov. Po tejto dobe nastupuje fáza tzv. udržiavania. V tejto fáze sa terapia vykonáva už len vo chvíli, keď sa potenie pozvoľna vracia. Takéto udržiavanie potom dokáže žiaduci efekt predlžovať po neobmedzene dlhú dobu."

Pozrite si odporúčania lekárov a certifikáty

Otvoriť galériu
Koniec nadmernému poteniu.
Zdroj: Electro Antiperspirant, Hightech Development s.r.o.

100% účinnosť garantovaná vrátením peňazí

Poďme si teda zhrnúť všetko vyššie uvedené. Electro Antiperspirant pomohol počas klinických skúšok absolútne všetkým pacientom, nadmerné potenie úspešne vyriešil u tisícov ľudí a ďalšie tisícky fanúšikov ho podporujú na Facebooku, postavili sa za neho tí najrenomovanejší lekári a vďaka tomu, že sa jedná o český výrobok bude prípadný servis naozaj bleskový. Stále Vám to nestačí? Ak Vám nebude Electro Antiperspirant akokoľvek vyhovovať, jednoducho ho vrátite a dostanete svoje peniaze späť! Nie je sa teda čoho báť a ak nadmerné potenie ovplyvňuje negatívnym spôsobom aj Váš život, môžete sa ho zbaviť ešte dnes. Electro Antiperspirant si môžete objednať na nižšie uvedenej internetovej adrese.

Objednajte si Electro Antiperspirant s 50-dennou zárukou vrátenia peňazí a dopravou zadarmo

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári