Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.06.2017 07:59 | Prominenti | Domáci Prominenti

Lucia a Vlaďa z Farmy o správaní druhého finalistu Dávida: Slová, ktoré veľa vysvetľujú!

Dve najsilnejšie bojovníčky markizáckej reality šou Lucia Šindlerová a Vladimíra Sedláková to dotiahli až do finálovej štvorky.

S postupom do absolútneho finále sa najprv rozlúčila športovkyňa Vlaďka, ktorá dostala po plnení hospodárových úloh najmenej hlasov od exfarmárov. Lucia Šindlerová postúpila do semifinálového duelu, v ktorom si zmerala šikovnosť s Dávidom Buškom. V hádzaní jabĺk do vedra aj v krájaní cibule bol však úspešnejší Námestovčan a tak krčmárka Lucia vypadla tesne pred bránami finále.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:54 jannko ahoj lucka komu praješ vihru
ahojky.Mirovi
09:56 Abiana Lucia preco si si robila srandu z toho ze David je "psychicky na dne" nerozumiem tomu fakt ako niekto moze byt tak necitlivy a vyzivat sa v tom
ale ja som sa nevzyzivala ale som to tak citila nakolko bol necitlivy viackrat on k nam a k Mirovi
09:57 Kikikiki Esteze ste obidve vypadli falos falos falos niet ineho slova FALOS pred ludmi ťuťu muťu ale za chrbtom ohovaracky
tuším ti tá Farma viac zmenila život ako nám :)..
09:57 Popi Vladimira, ako mozes byt tak odporna len si vyuzivala Romana ktory ta mal rad ale po prichode domov a pozreti vsetkych casti si (chvalabohu)uvedomil ze to bola len hra a taktika ...viem ze je to o hre ale takto svinsky si nemusela
Romana som nevyužila, je to pre mňa stále človek s veľkým Č. Vedel o mne a o mojej hre úplne všetko :)
09:58 Veronika Pre Luciu :.... je ti ľúto určite to s tou cibuľou, mne sa zdá, že po zbytok života pri lúpaní cibule ti táto cibuľa príde na um, či??
určite áno :)..
09:59 KIKO Ahojte baby. Neviem ako Vam vynalozit velky obdiv. Skratka boli ste tam najlepsie. Lucia,zozaciatku si bola akasi cudna pokial si tam mala tu kamosku z Anglicka. No potom si to rozbalila a zasluzila si si tu farmu vyhrat. Nije ten cicek(slavny Oravec co nevedel nic a len machroval). Lucia ak si takababenka aj v sukromnom zivote,tak klobuk dole. Bolo to vidiet na tebe ked tirisla rodina. Je radost chodit vasim chlapom v dedine do tvojej krcmi. Musi tam byt kec srandy. Maliste tam tej falosnej Zuze ako aj Janovi dat aspon tie extrementy z tpho WC do gati ked boli taky blbci. Lucia,bola si najlepsia. Si jednicka. Vladka,nato ze si mlade dievca,dokazala siresvedcit slovakov zesi dievca na urcitej urovni a vies coch es a ides si za svojim cielom. Nemam naVas nejake otazky a pisatblbosti vas nezaujimaju. Ste obidve vyrovnane babice a preto Vam zelam vela,vela zdtavia,lasky a rodinnej pohody v sukromnom zivote. Boli ste Super. Taketo by mali byt vsetke zeny a nie ako Z....a A... Vsak oni vedia okoho ide. Dakujem ze ste sprijemnili Farmu. Ostavam sozdravo. : KIKO
ďakujeme krásne, vážime si to :)...
10:00 Selino Rada by som sa opýtala na jednu vec: nejako sa mi nechce veriť, že vám mimo kamier nedávali nejaké iné jedlo,lebo sa mi zdá, že ste tam všetci-okrem Milana popriberali. Hádam ste nepribrali z tolkého pohybu a z takého jedla, aké sa prezentovalo v televízii? Asi na to nebudete môcť aj tak odpovedať. ahoj
jedlo sme mali skutočne len také ako ste videli aj v telke.... priberali sme z múky :/
10:01 Daniela Oplatí sa prihlásiť do farmy?
jednoznačne ano !!! :)
10:01 Tomi Ahojte! Kto by mal podľa vás vyhrať Farmu? Komu by ste dali svôj klások David či Mirec ? :D :)
ahoj, klások by sme dali obe Mirovi keby sme na mieste exfarmárov :)
10:02 JOZINKO VLADIMIRA , NEMALA ANI TAM DOTIAHNUT ,SI TO NEZASLUZILA VED NA TEJ FARME NIC NEROBILA.
a predsa dotiahla :)...
10:03 Jozef z Komárna Lucia,držal som Vám palce, ale Kveta tak ako v poslednej farme, aj teraz nezvládla manažovanie súťaže v šípaní cibele. To čo robil Dávid, nebolo šípanie. Predsa rozštvrtenú neošípanú cibulu, ľahko oddelil aj s hrubou dužinou cibule, čo mu Kveta nemala doviliť, resp. neuznať mu bod. Cibuľa sa odjakživa šúpe ako si to robila Ty. Kveta asi nikdy cibulu nevidela.
ďakujem za podporu :)
10:05 Hektoliter Lucia velmi dobry vykon a moc si ma prekvapila vyrobou syrov super a vladi stal ti milan za to ze stale hlavne ku konci farmi di nehe rypala?
L: ďakujem krásne V: nestálo mi to zato, celú hru som sa držala aj napriek tomu, že som výbušný človek ale nervičky už pracovali a možno som trošku konala už v afekte
10:08 Matúš Ahojte Lucka a Vlaďka.Komu budete držať palce vo finále.Ak by ste mali možnosť ísť na farmu ešte raz išli by ste? Aký máte názor na tých exfarmárov ktorí neprišli na koniec farmy hlasovať? Myslíte že keby boli všetci mali by ste viac hlasov? Čo si myslíte o skupinke vytvorenej z Davida,Luly,Zuzy,Jana a Marcela? Prajem Vám veľa zdravia a šťastia v živote.
palce budeme držať Mirovi, Lucia by už nešla a Vlaďka ano :)... nepoznali sme ich v hre až tak dobre, myslíme, že hlasov by sme nemali viac, pre Lucku je to smutná skupina Vlaďa to už nerieši :D... Ďakujeme :)
10:08 Sofi Prečo toľká faloš Vlaďa?
pre istotu :)
10:09 miska Caute baby boli ste super lucka bola si moja favoritka neverila som ze ta david zdola v dueli dokazali ste vsetci vela dat do chodu celu farmu pomali ju budovat klobuk dolu pred vami vela stastia vam prajem
Ďakujeem :)
10:10 Pája Baby jste super. Vy a Mirko. Vtipne, uprimne a spravodlive. Maly jste nekedy chut nekomu jednu svihnut? Preco a komu?
Ďakujeme :)... s Mirom nám posledné týždne dosť švihalo asi len toľko :)
10:11 petra Obidve ste nechutne drzali ste sa zato ze ste boli falosne
dúfam, že chlieb vo Vašich potravinách je teraz lacnejší :)
10:13 Dodka Je vam luto ze ste neni vo finale? A kto si podla vas zasluzi vyhrat? A este sa spytam kedy bude finale? Vela stastia Vam prajem v sukromnom zivote peniaze sa daju zarobit aj inac ako vo farme.
ďakujeme krásne :)... Mirovi držíme palce :) finále je v nedeľu.
10:13 Meri Lucia moja hráčka veľmi som držala prsty plná optimiznú smiechu super super
L: Ďakujem :)
10:15 Pavlína Milá Lucinko a Vlaďko, tohle byla nej Farma. A vy dvě s Mirom jste ty nejlepší a nejférovější. Líbí se mi i že přejete výhru Mirovi, ten si ji zaslouží. Komu by jste přáli výhru kromě vás tří? Mějte se krásně a hodně štěstí a zdraví vám i vašim rodinám
L: okrem nás troch Janke V: ja Janke, Romanovi a Marcelovi :)
10:17 Dominika Ahoj Vladka :) chcem sa ta spytat kdo s farmarov ti nesadol? Teda lepsie povedane koho nemusis a po farme sa s nim nechces stretnut?.. ako dlho si zo svojim frajerom ked planujete svadbu? Nech vam to vyde a ste spolu stastny.. Dakujem :)
v hre je to iné ako vonku, v podstate každý jeden mi dal nejakú skúsenosť do života :)... asi som si najmenej sadla s Miňom. S Džanym sme spolu roky :)... Ďakujem aj ja :)
10:18 Domca Lucia, ako jedinu som ta na farme nemusela ale ze vobec bola si velmi falosna raz si hovoril tak potom zase inak som rada ze si vypadla David vyhral zasluzene!.. same intrigy vychadzali s tvojich ust a stale si na niekoho kydala.. a ten tvoj smiech mi liezol totalne na nervy!!
ja Vám Vás názor neberiem, snažím sa tak nerehotať, ale patrí to k mojej osobnosti tak prepáčte ...
10:18 Klea Lucia tebe a Mirovi som fandila a chcela dopriať finále. Mrzí ma, že si vypadla a zostal tam ten pelešník Dávid... Tak ti želám aspoň veľa šťastia ďalej v živote :)
ĎAKUJEM :)
10:20 VM Ahoj Vladka, len Lucke môžeš ďakovať, že si to dotiahla, tam kde si to dotiahla a nezabúdaj, láska ide cez žalúdok. Lucka veľmi som držala palce, všetko dobre v živote.
ako som povedala aj pri stole pravdy, že som jej zato vďačná.... L: Ďakujem :)
10:27 bývalá učiteľka Vladimíra, s odstupom času sa nehanbíte ako ste sa na arme správali...asi neoplatilo tak intrigovať, ohovárať, robiť plány. Čo na to Váš snúbec, jemu nevadí ako ste sa liepala po chlapoch hlavne Romanovi, toto jedne solídna baba nerobí ani zo žartu. A ešte jedna, tá hlavná poznámka, ľutujem tie deti, ktoré ako učiteľka budete mať na starosti, tak pokrytecká osoba nemá čo v školstve robiť...po Vás ani tam ako na farme žiadna robota nebude vidieť. Viem, že nebudete reagovať na záporné reakcie ale mali by ste sa naučiť aj to....veľa úspechov v ďalšom živote aby sa nestavo, že ľudia začnú klamať aj Vás.
aj negatívne reakcie prijímam a učím sa z nich :)... objatie znamená nevera alebo liepanie sa ? :) ... a vy ste prečo bývala učiteľka ? :)
10:27 Janka Vlaďka si fajn dievča, držala som ti prsty. Ustál priateľ lásku Romana k Tebe?
láska je silné slovo :)... Roman mi bol na farme veľkou oporou čo si veľmi vážim a priateľ to pochopil hneť ako som mu vysvetlila, že človek v izolácii potrebuje človeka, ktorý ho podrží a ktorému sa môže zdôveriť :)...
10:30 Ela ahojte dievčatá,Lucka,verím,že si dobrá žena,ale nevyznala som sa v tebe,prajem všetko dobre v živote, a ty Vladka,si ešte mladá,život ťa naučí a snáď aj táto farma ťa niečo naučila,dohrala si.Svetom vládne kult mladosti,dokonalosti,akosi sa zabúda,že každý raz bude starý.Aj tebe všetko dobre v živote :D
Ďakujeme krásne :)
10:31 Kecka z Prievidze Baby, obidve ste ten posledny tyzden makali na 100 percent, co sa o Davidovi povedat neda. Vsak bol ako zombie, len visel na tej svojej Lule. Urcite do finale mala ist jedna z Vas. Klobuk dolu pred Vami, kam ste to dotiahli. A obdivujem Vas o to viac, ze ste sa tak daleko dostali bez intrig a manipulacii. Nech sa Vam obom dari.
ďakujeme krásne :)...
10:32 Maria Sp.Nova Ves. Zlate,zlate žienky.Mala som Vas rada.Ste velmi šikovne.Zelam Vam do dalšieho života len to najlepšie.Nech sa dari. Maria Sp.Nova.Ves
Ďakujeme pekneee :)
10:32 Tina1990 Ahoj Lucka, otazku nemam - velmi som ti priala vyhru - top zena, najsikovnejsia na Farme. Neporovnatelne sikovna oproti Vladke,nic v zlom. Zelam vela zdravicka Tebe aj rodinke. A nech sa dari hospode :-)
dakujem
10:33 Maťo Ahoj Vlaďa držal som ti palce na farme. Komu praješ výhru ?
ďakujem pekne :)... Mirovi :)
10:34 Vieruš Dobrý deň, keďže ste 2, mám dve otázky: 1.je pre Luciu. Veľmi mi bolo ľúto,že si vypadla.Ty si bola od začiatku moja obľúbenkyňa,veselá kopa, na ktorú ostatné farmárky nemali-super syrárka, super pekárka. klobúk dole. Otázka-budeš aj doma využívať tieto zručnosti? Vlaďa - falošná s Jokerovským úsmevom, nesympatická,keď sa mal voliť sluha, už aj behala za farmárom týždňa aby ju nedal, lebo ,by nechcela ísť z tej pozície do duelu.A vrchol keď dala za slúžku Lulu, stále bola v pätách Davidovi. Povedz pravdu ,že si bola do dávida?
L: Ďakujem veľmi pekne, určite budem naďalej využívať svoje zručnosti V: žeby Vlaďa tajne milovala Dávida ? :)))))
10:34 monique ahojte :) Dievčatá boli ste skvelé, Dávid nemá čo robiť vo finále...celý týždeň mal ´´v paži´´ a vy ste makali !!! škoda :-(
vo finále sú dvaja najlepší :)
10:35 Peter Ch. Vladimíra, stálo ti to za to ? V ničom si nevynikala, prechádzala si z kola na kolo ani sama nevieš ako. Ale máš aspoň nejakú životnú skúsenosť, že ?
presne tak ako hovoríš :).. áno stálo mi to za to ...
10:38 Filip Ahojte. Chcem Vám povedať len toľko, že zo začiatku som Vám veľmi fandil, páčilo sa mi ako neriešite konflikty a hádky okolo a hru ako takú. Ale ako náhle hra postupovala, začali ste nepekne ohovárať Dávida. To sa mi na Vás vôbec nepačilo a veľmi ste mu krivdili. Doteraz nechápem prečo, ale závisť je typická slovenská vlastnosť, tak na druhej strane to chápem ... Prajem Vám veľa šťastia a úspechov v živote. :)
nezávideli sme ale vy ste dobre videli ako sa správali Dávid s Lulou keĎ boli sluhovia ? :) a ďakujeme :)
11:53 marika z kosic ahojte lucia a vladka ste super kocky velmi vam fandim nielen ze ste krasne mlade zeny ale velmi prijemne odvazne sympaticke a nehrate sa na ziadne celebritky drzte sa dievcata zelam vsetko dobre
ďakujeme krásne za váš názor marika :) a aj všetkým čitateľom za otázky a podporu. lúčime sa, majte sa pekne :)
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Manželia svoje ratolesti nadovšetko milovali. Žiaľ, po krutej rane osudu zostal Vlado na deti sám.
Foto
Po tragickej smrti Evy († 34) ostal Vlado sám s troma deťmi: Prišli o mamu, stratia aj bývanie?