Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.06.2017 00:00 | PR články
Video

Hviezdy deťom 18. júna v Hoss Sport Centre na Novinách 

Už deviaty ročník charitatívneho podujatia Hviezdy deťom sa uskutoční v nedeľu 18. júna v priestoroch Hoss Sport Centra na Novinách v Trenčíne.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Výťažok akcie organizovanej futbalovým klubom AS Trenčín priniesol v ôsmom roku života sumu vo výške 18 000 €. Dnes neoddeliteľná súčasť komunitného programu klubu AS Trenčín získala počas svojej existencie na pomoc tým, ktorým osud postavil do cesty neľahké prekážky, finančnú podporu vo výške takmer 123 000 €. Počas tohto obdobia klub vďaka podpore osobností športového a kultúrneho života, významných spoločností, drobných firiem a jednotlivcov pomohli mnohým nielen v trenčianskom regióne.

„Každý rok sa snažíme oživiť Hviezdy deťom o viaceré novinky. Tentoraz vás pozývame do celkom nových priestorov. Štadión na Sihoti a Mierové námestie, ktoré privítali akciu v minulosti, sme vymenili za atraktívne športové centrum na Novinách v Trenčíne,“ povedala manažérka projektu a manažérka podujatí AS Trenčín Petra Drábová.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Od pravého poludnia bude najmladších, ale aj tých starších návštevníkov, čakať na viacerých ihriskách a priľahlom priestranstve množstvo športových aktivít a atrakcií. Môžete si vyskúšať základy florbalu, hokeja, hádzanej, bedmintonu a tenisu. Každý zo športov vám predstavia zástupcovia trenčianskych klubov. Rovnako ako pred rokom nebudú ani tentoraz chýbať reprezentanti športov pre telesne postihnutých. Ochutnať môžete bocciu, ktorá je určená nielen hendikepovaným športovcom, ale aj pohľad na svet zo sánok pre sledge hokejistov.

„Deti sa môžu tešiť na nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, rodeo, ale aj chutné odmeny v podobe pukancov a cukrovej vaty v SPP zóne. Pre tie celkom najmenšie deti bude pripravený samostatný kútik a tvorivé dielne,“ doplnila Petra Drábová.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok
Generálnym partnerom podujatia sú aj tento rok Slovenské elektrárne. „Malým aj veľkým návštevníkom opäť ponúkneme unikátnu virtuálnu prehliadku moderného zábavno-vzdelávacieho centra Energoland. Prinesieme aj kúsok z expozície v podobe Van der Graafovho generátora,“ konštatoval Robert Holý, vedúci jadrovej komunikácie spoločnosti. Oddýchnuť, pohodlne sa usadiť a sledovať turnaje účastníkov budete môcť v Aegon oddychovej zóne. Imunitu si môžete zlepšiť a potešiť sa zdravými maškrtami budete môcť v stánku Nutricia. Chýbať nebude ani herná PlayStation zóna. Jednotlivými stanovišťami vás budú sprevádzať aj dievčatá z Angels Cheerleaders.

Hlavný program odštartuje o 14.00 h, kedy privítame účastníkov turnajov v plážovom futbale a plážovom volejbale. Na piesku sa predstavia Marián Hossa, Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo, Marko Daňo, Tomáš Kopecký, Rastislav Pavlikovský, Richard Lintner, moderátor Marcel Forgáč, Martin Šmahel, René Štúr, Jozef Lohyňa, Ivan Vojtek, futbalisti AS Trenčín a mnohí ďalší. Hokejisti a futbalisti si zmerajú sily so špičkou v plážovom volejbale na Slovensku Dominikou Nestarcovou a Borisom Demeterom.

Na jednom mieste a počas jedného popoludnia môžete opäť stretnúť množstvo slovenských osobností športu a showbiznisu. Navyše, zabavíte sa a svojou účasťou prispejete k dobrej veci. Tešíme sa na vás.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81).
Foto
Emotívna FOTO z pohrebu Dušana Grúňa († 81): Zdrvenú vdovu Majku utešovali Golonka s manželkou
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je