Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.06.2017 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Celebritné svadby v rozprávkovom luxuse: Prominenti sa veselia v kaštieľoch či najdrahších hoteloch

Adela Banášová (36) a Viktor Vincze (26) oficiálne spojili svoje životy a za miesto, kde sa to udialo, si zvolili malebný kaštieľ v Tomášove len na skok od Bratislavy. Nie sú jediní, ktorí stavili na rozprávkový luxus - posledné roky sa stalo pravidlom, že celebritné svadby sa odohrávajú v podobnom prostredí. Kde všade? To vám teraz ukážeme!

Fotogaléria
19
fotiek v galérii

Grand Hotel pri Štrbskom plese

Otvoriť galériu
Vo veľkom štýle poňal svadbu aj dvojnásobný majster sveta v cestnej cyklistike Peter Sagan (27). Svoju vyvolenú Katarínu Smolkovú (28) si zobral v dolnokubínskom kostole, a potom sa začala veľká šou, ktorej súčasťou bol let vrtuľníkom mladomanželov do Vysokých Tatier či efektné fotenie pod Oravským hradom. Veselica sa konala v azda najluxusnejšom priestore našich veľhôr, v Grand Hoteli Kempinski na brehu Štrbského plesa, ktorý si cyklista celý prenajal. Celá šou mohla stáť až vyše 80 000 €.

Kaštieľ v Beladiciach

Otvoriť galériu
„Přijmeš moji růži?“ Túto vetu dookola vyslovoval pred viac ako desiatimi rokmi Honzík Novotný v šou Nevesta pre milionára a bolo to práve v priestoroch beladického kaštieľa prerobeného na hotel. Aj ten má pre bratislavské celebrity pomerne výhodnú polohu, keďže sa nachádza kúsok za Nitrou, v obci na skok od diaľnice. Dôležitý životný krok tam spravil náš najlepší futbalista Marek Hamšík (29) a svadobné posedenie si tam užívala aj herečka Kristína Turjanová (37) a motocyklový pretekár Martin Vaculík (27). Kaštieľ z roku 1820 je chránenou kultúrnou pamiatkou, samozrejmosťou je wellness, bazén či golfový simulátor.

Zochova chata

Otvoriť galériu
Zochova chata
Zdroj: youtube.com, tivi.sk
Romantickú svadbu pod holým nebom si užila Zora Czoborová (50), ktorá sa pred tromi rokmi vydala za IT-čkára Petra Illiáša (36). Všetko sa odohralo v Hoteli Zochova chata pri Modre, hoci pôvodne sa plánovali vziať v exotike. V modernom štvorhviezdičkovom komplexe uprostred bukového lesa sa veselili približne tri desiatky hostí.

Kaštieľ v Tomášove

Otvoriť galériu
Adela s Viktorom nejdú do neznáma. V tomášovskom kaštieli vznikali okrem iného zábery do seriálu Markízy Búrlivé víno a za miesto svojho sobáša si ho zvolilo viacero prominentov. Tanečník Matej Chren (36) si v ňom bral Lindu Zubčákovú Čongrády (42), Jozef Vajda (61) tam vydával dcéru Leu a životný prestup v jeho romantických priestoroch spečatil aj náš futbalový reprezentant Róbert Mak (26). Hotel, ktorý vznikol rekonštrukciou jedného z najreprezentatívnejších barokových šľachtických sídiel nachádzajúcich sa na južnom Slovensku, sa na svadby špecializuje, má vlastnú kaplnku Anjela Strážneho, samozrejmosťou je anglický park a wellness.

Zámok Herálec

Otvoriť galériu
Zámok Herálec
Zdroj: anc
Rozhodli sa od všetkých odlíšiť! V septembri 2016 si Matej Sajfa Cifra (37) a Veronika Ostrihoňová (28) najskôr povedali áno v bratislavskom Zichyho paláci a o pár dní sa spolu s približne 140 hosťami vybrali osláviť to do českej dedinky Herálec. Svadobná hostina sa uskutočnila v tamojšom rovnomennom zámku, ktorý podľa jedného z prestížnych cestovateľských serverov patrí do prvej desiatky najlepších zámockých hotelov sveta. Nečudo, ponúka luxus päťhviezdičkového boutique hotela, v jeho areáli môžete pristáť helikoptérou, poprechádzať sa v anglickom parku z 18. storočia a vychutnať si unikátnu zbierku značkových francúzskych vín z oblasti Bordeaux.

Kaštieľ v Oponiciach

Otvoriť galériu
Kaštieľ v Oponiciach
Zdroj: Ivan Kováč, Nový Čas
Toto je ďalší z veľmi vyhľadávaných a vysoko exkluzívnych svadobných priestorov. V Château Appony, nachádzajúcom sa v dedinke Oponice kúsok od Nitry, mali vlani veselicu Dominika Cibulková (28) s Michalom Navarom (32), o niečo skôr sa tam ženil futbalista Vladimír Weiss ml. (27) a zväzok, ktorý medzičasom prestal fungovať, tam spečatili aj Miriam Kalisová (31) a Martin Šmahel (34). Renesančný kaštieľ šľachtického rodu Apponyiovcov prešiel nákladnou rekonštrukciou, ktorá ho premenila na luxusný 4-hviezdičkový hotel so slávnou barokovou knižnicou tohto starobylého rodu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne