Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.06.2017 12:07 | Šport | Šport mix
FotoVideo

Špekulácie okolo Woodsovho zatknutia: Môžu za to lieky doktora Housa alebo vyvádzanie so sexicou?

Ešte pred pár dňami hovoril, že sa cíti najlepšie za posledné roky. V apríli absolvoval štvrtú operáciu chrbta a plánoval návrat k profesionálnemu golfu. A potom prišiel pád. Ďalší.

Ani ikonické meno nepomohlo Tigerovi Woodsovi (41), keď ho policajná hliadka našla spiaceho za volantom naštartovaného auta. Slávny golfista vôbec netušil, kde je. Nebol triezvy. A tak putoval za mreže.

Riadenie pod vplyvom návykových látok, tak sa volá paragraf, za ktorý polícia na Floride golfistu Tigera Woodsa zatkla. Bývalú svetovú golfovú jednotku našli okolo tretej ráno za volantom auta. Motor bežal, svetlá svietili a vodič spal. Keď ho prebudili, bol podivne zmätený. Hovoril veľmi pomaly a nezrozumiteľne a netušil, odkiaľ a kam ide. V jednej chvíli tvrdil, že je na ceste z golfovej sérii v Kalifornii.

Vo väzbe v Palm Beach strávil niekoľko hodín, než ho na kauciu prepustili. Polícia zverejnila dve videá. Prvé poskytuje smutný obrázok niekdajšej golfovej megastar, totálne zmäteného, podstupujúceho testy na alkohol, zatýkanie. Na druhom, kratšom videu je vidieť stále dezorientovaného bosého Woodsa na policajnej stanici. Pre fanúšikov legendárneho golfistu neveselé obrázky.

 

Druhý deň prišlo vysvetlenie. Woods vraj pred jazdou nepil, jeho problémy spôsobila reakcia na lieky. Zistilo sa, že mal predpísané štyri vrátane lieku na bolesť menom vicodin.

Dobre ho poznajú fanúšikovia televízneho seriálu Dr. House, kde je na ňom závislý hlavný hrdina. "Chcem, aby všetci vedeli, že v tom nebol alkohol. Bola to nečakaná reakcia na lieky. Neuvedomil som si, že ma môže ich kombinácia tak ovplyvniť," ospravedlňoval sa Woods.

Ešte nedávno si pochvaľoval, ako sa mu po štvrtej operácii chrbta, pri ktorej mu lekári odstránili poničenú medzistavcovú platničky, darí. "Cítim sa najlepšie za posledné roky. Chodím, cvičím, vozím deti do školy a zo školy. Robím postupné kroky, nikam sa neponáhľam," líčil len pár dní pred incidentom. "Rozhodne sa chcem vrátiť k profesionálnemu golfu," uistil.

Žiadne nevery, jednoducho si nemôže pomôcť

Woodsovo zatknutie nie je zďaleka prvý škandál, v ktorom je hlavným aktérom. V roku 2009 mal kurióznu autonehodu pred vlastným domom, keď narazil autom do požiarneho hydrantu. Vďaka tomu sa prevalili jeho nespočetné nevery, a hoci absolvoval liečbu závislosti na sexe, manželka, švédska modelka Elin Nordegrenová, sa s ním rovnako rozviedla.

Kariéra muža, ktorý je golfovým profesionálom od svojich 16 rokov a vyhral 14 major, už nikdy nebola ako predtým. Záblesk šťastného obdobia prišiel s novým vzťahom s lyžiarskou hviezdou Lindsey Vonnovou. Po troch rokoch sa ale rozišli. Oficiálne kvôli hektickému životu oboch, avšak ukázalo sa, že Woods podvádzal aj ju.

"Nie sú to žiadne nevery, on si jednoducho nemôže pomôcť," ospravedlňoval ho jeden z kamarátov.

Po Vonnovej potom zbalil ďalšiu blondínku, vnadnú modelku, speváčku a príležitostnú herečku Laci Kay Somersovú. V amerických médiách sa objavili správy, že práve s ňou sa v osudnú noc pred zatknutím v bare zabával.

Kráska, ktorú na Instagrame sleduje osem miliónov fanúšikov, sa ale ostro ohradila. S týmto nehodlá mať nič spoločné. Na tento škandál zostal Tiger sám.

Miss Somers! 💋🖤 - SnapChat:LaciKaySomersXo 📸 @uhhmazing1

Príspevok, ktorý zdieľa Laci Kay Somers (@lacikaysomers),

I'd give you a hand but they are already full 😂😜🙈 - SnapChat: LaciKaySomersXo

Príspevok, ktorý zdieľa Laci Kay Somers (@lacikaysomers),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Schindlerová zapózovala v posilňovni. Na cvičenie zvolila pomerne netradičný spodný diel.
Foto
Schindlerová dráždi vo fitku: BUJNÝ dekolt natlačený v podprsenke a... Uff, pozrite sa DOLE!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je neprejazdná!
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde