Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.05.2017 10:56 | Prominenti | Domáci Prominenti

Lula z Farmy otvorene o vzťahu s Dávidom: Hra alebo skutočná láska? Tu je pravda!

Už dohrala! Po piatkovom dueli musela dať markizáckej Farme zbohom Lucia Gachulincová alias Lula.

Do duelu sa dostala z nevýhodnej pozície slúžky. Jej súperka Lucia Šindlerová následne vybrala silové disciplíny, v ktorých útlejšiu čiernovlásku porazila suverénne 2:0. Vizážistka Lula sa tak vracia späť do reálneho života a na výhru 75 000 môže zabudnúť.

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:52 Patrik Prajem ti veľa úspechov v živote ostaň sama sebou a nevšímaj si čo vraví okolie ži svoj život tak ako užnáš za vhodné a negatívne reči si nevšímaj buď stále usmievavá úsmev ti pristane.
Ďakujem ti veľmi pekne za podporu:))) a hlavne za rady do života...budem sa ich držať:)
09:54 Jose Juan Ahoj Lulka. Keby som vedel, že je na Farme aj takáto kočka, možno by som niekedy aj nejaký ten diel kukol. Zaujímalo by ma, akí muži sa Ti najviac páčia a akí Ti imponujú (vlastnosťami aj výzorovo). Neprihliadaj však prosím pri odpovedi na svojho súčasného priateľa ale daj to presne ako cítiš :) Ahoj a poslúchaj :)
Jeeejjj ďakujem:))) Farma je super, kľudne pozeraj :) Najviac ma osloví inteligencia, zmysel pre humor a hlavne musí mať charizmu (niečo v očiach, čo ma bude priťahovať)...nejaký top ohľadom fyzickéhu výzoru nemám...:)
09:55 Luki1485 Ahoj Lula vydržala si na farme naozaj dlho držali sme ti palce ale bohužial ... ako si to myslela s Dávidom na farme ? Bola to iba hra alebo naozaj si niečo k nemu cítila ?
Ďakujem , sama som prekvapená:) Dávida naozaj ľúbim.
09:55 Majko21 Ahoj si velmi pekná
Ďakujem veľmi pekne :)
09:56 Diana Čopkova Ahoj Luli❤ som smutna z toho že si vypadla ale som rada že je tam aj Dávid❤. Keď mám povedať pravdu, tak Farmu som pozerala iba preto , lebo si tam boka ty a David. A moja otazka znie: čo sa ti naj viac páči na Davidovi❤❤
Je to strašne milé ďakujem. Dávid má to najlepšie srdce na svete....je nekonečne dobrý a citlivý a vždy vie, čo potrebujem v danej situácií počuť.
09:57 Pravdovravny som rad ze si vypadla....Si rozmaznana,leniva,naivna a prešpekulovana mestska baba ktorej sa nechce robit,len intrigovat....chudak David ,aj toho si si omotala.....je mi z teba zle
Ďakujem za super kritiku :))) Názor ti vyvracať nejdem lebo si ževraj "pravdovravný"- skús farmu 9 :-P
09:58 Hanka Ahoj Lula si nádherná žena, s Dávidom tvoríš krásny pár, obom budem držať palce.
Ďakujem ti krásne. Dávida treba teraz podporovať , veľmi to potrebuje
09:58 Zuz Ahoj, viem,že štáb farmy vám píše scenáre, teda, kedy a kto sa má medzi kým pohádať atď. Ale ako hodnotíš svoje účinkovanie na farme? Poznám ťa aj z youtube, afektovaná si stále.
Ahoj :)))) Nie , nepíšu nám scenáre- ide to prirodzene. Hej , afektujem celý život:D
10:00 Jana S Davidom budeme robiť všetko spolu aj zvieratá aj v kuchyni a zrazu keď sa stratili kravy, tak kravy mal na starosti David. Nebolo Ti to trápne povedať na kamery? To vyzeralo ozaj ako veĺká a pravá láska.
To, že budeme s Dávidom robiť všetko spolu bol vtip- napriek sme robili Vlaďke. Prácu sme mali viac menej rozdelenú ako vždy- ja kuchyňa, Dávid - zvieratá. Nemala som ako kontrolovať kravy s panvicou v ruke:)
10:00 Piet Ako bolo?
Super bolo...:)
10:01 Roland Doležal Ahoj Lula ako si to myslela s Davidom?Mala si ho rada alebo si to hrala?Inač som rád že si vypadla.
A ja som rada, že ťa to teraz zaujíma:D...Myslela a myslím to s ním vážne:)
10:02 klara lula ty jedna mrcha spinava fujjjjjjjjjj ze sa nehanbis!!!!!!ty nie lula alelo lola jak ta stetka s porna!!!!hanba ti fujjjjjjjj na zuzu nadavala si a ty horsia jak ona si bola!!!!!klara
oo dik za komplimenty, špinavá nie som....umytá som a porno som ešte neskúšala, to majú na starosti iné farmárky :))
10:02 Dan Na farme sme Ta videli len fajčiť, piť, intrigovať, hádať sa, ležať a muckať sa s Dávidom. Pri rozhovoroch si ostatných ohovárala, ako nič nerobia. Si so svojím vystupovaním spokojná?
Dajú tam , čo potrebujú. Som spokojná lebo poznám realitu. :)))
10:02 sasa moze byt niekto taky falosny ako ty???
Áno, napr. ty :)
10:04 dorotka Ahoj Lula ! Bola si skvelou hráčkou, už od tvojho príchodu na farmu sa pokúšali baby ťa vyhodiť, ale úspešne si vydržala ten nápor až doteraz. Prekvapilo ma, že ty taká mladica, si na farme zvládla mnohé práce, aj varenie aj dojenie aj pílenie dreva (Alena sa po dueli vyhovárala na ťažšiu váhu, ale ty si bola rýchlejšia). Až po odchode z farmy zistíte, ty aj Dávid, či išlo iba o farmársku lásku alebo o niečo viac. Hovorí sa : Ak chceš byť v živote šťastná, choď s tým, kto ťa má rád . Okrem Dávida bol asi do teba zaláskovaný aj Miro, ten výbuch v posledné dni tomu napovedá, všimla si si? A presvedč sa :)
Ďakujem ti krásne!!! :) Slovákov, ktorí si všimnú aj pozitívne veci je málo, takže si to veľmi vážim. Áno, Miro mi párkrát veľmi nadával na Dávida a odhováral ma od neho- takže veľmi dobre viem začo bol ten konflikt :)
10:04 Zvedavý úchylák Som pocul, ze to vyhra sutaziaca s najvacsimi kozami, je to pravda?
Nie, Janka už je z hry von:)
10:04 Patres Cital som ze uz si sa odstahovala od priatela je to pravda?...chces to teraz skusit s Davidom alebo tomu das este cas?
Áno je to pravda. Určite plánujeme s Dávidom spoločnú budúcnosť
10:05 Jozi Ahojky ako reagoval tvoj partner po tvojom návrate?Vrátila si sa k nemu alebo plánuješ naozaj život s Davidom. Ďakujem za odpoved a prajem všetko dobre
Nevrátila. Reagoval na moje prekvapenie veľmi v pohode. Plánujem ostať s Dávidom je mi s ním vynikajúco. Ďakujem:))
10:06 Matej..ko Verím tomu,že Dávida si iba využila...a Nemilujes ho,ako tvris.. ide Ti,len o peniaze .. a keby vyhra Dávid tak by si ho i na rukách nosila Ty K......a ;) snad chlapec dostane rozum Ty ...
City nie sú hra. Peniaze si viem zarobiť sama. A keď vyhrá Milan alebo Miro budem s nimi?:D:D Rozmýšľaj trochu
10:06 Neli Ahoj Lula
Ďakujem krásne:) Dúfam a verím ,že vyhrá Dávid, veľmi mu to prajem a ak nie on tak Milan
10:07 Peto Ahoj chcem sa spýtať, čo si si najviac vzala z farmy?? :) inak prajem veľa úspechov v živote :)
Som vďačnejšia za "obyčajné veci" v živote. Ďakujem krásne :-*
10:08 Emil K Ahoj Lulez. Škoda, že si ten duel prehrala.Bez teba to už nie je ono. Neverím, že Dávida skutočne miluješ. Viem, že nepatríš k babám ktoré sa rýchlo zamilúvajú, takže to ani s Dávidom nebolo rýchlo.Išla by si ešte raz do farmy? Napríklad letnej. Ja by som Ťa tam ešte rád videl. Nech sa Ti darí kamkoľvek pôjdeš.
Ďakuujemm:)) Dávida milujem a práveže som mala vo svojom živote len dve lásky,...Dávid je tretia. Preto si myslíš správne. Do farmy by som druhýkrát už nešla, ale neľutujem , že som sa prihlásila.
10:09 Rozkvet Koho Ty máš vlastne rada? Sama to asi ani nevieš, raz David potom frajer a potom... kto príde asi tak.... Tvoj výzor v TV.... pozri sa na seba ako vyzeráš...stále blúdiš niekde do neznáma,,,, ale to je už Tvoj problém, slečna Gachulincová..nič pozitívne.,,,, bola si tam len na smiech celému Slovensku.. ale aj to je reklama, možno, že .... rozmýšľaj,,,,,
Dávidka- z celého môjho srdca :)))) super , že sa Slováci zasmiali teda, aspoň nachvíľu zabudli ako ich okráda štát:D:D:D
10:09 Jožko Ahoj Lulka s Davidom bude naozaj svadba?
Určite raz bude :)))
10:10 mato ahoj no takto chodi niekto vyhra niekto prehra ale ten miro je riadny pacient ja byt na farme tak dostane min. facku .ahoj
Ahoj:)) Na farme sme mali zakázané takéto fyzické prejavy...... Ale mala som aj ja na krajíčku:D
10:12 Hanka Ahoj Lula,veľmi som Ti držala palce aj Ti stále držím nech sa Vám s Davidom darí a nech vaša láska kvitne.Nechcem sa škaredo vyjadrovať,ale tá pridrhnutá Vlaďa mi neskutočne pije krv je múdra ako rádio a strašne falošná.Celú farmu sa viezla na úkor iných a ešte to bude kecať o tebe,fuj,fuj.Lula želám vám všetko to najlepšie a najkrajšie a veľa veľa lásky.Doma sa tešili na tvoj návrat že?
Ďakujem je to nádherné čítať:) Je ....to , Čo som videla v TV , vôbec nekorešpondovalo s tým , čo som videla na farme...nečakal som , že bude takáto...verila som jej... Veľmi sa tešili na to,že som prišla
10:12 brďo Lula škoda,že Ťa už neuvidím každý deň,si dobrá kočka.
Ďakujem ti krásne :)
10:13 Betka Ahoj Lula myslela som si ze si silnejsia rozpravala si ze ked pojdes do duelu v zuboch duelantky roznesies. A ty slaba ako mucha. Mozno je to tym zalubenim asi ta to stalo vela sil sa pretvarovat. Aj napriek tomu ze je fajn ze si vypadla ti zelam vsetko dobre. Betka
A kedy som to povedala?:D....Ježín...pre hlupáka každý hlúpy....bojovala som :) Ďakujem :-*
10:13 Janči Lula nič si z toho nerob,že si prehrala duel,Tú lokomotívu ani Vlaďa nepotiahne.Riť má ako stodolu a stehná mega šunky.Tá múka jej k tomu pomohla.Tiež je dobre prefíkaná.
Nevadí, som rada , že som sa aspoň pokúsila :)))
10:14 Tomi Nemam na Teba slov,si jedna poriadna....
to mala byť otázka alebo doplňovačka? :D
10:14 jfwemw Mala si rada Dávida? Budeš s ním žit? Smola že si vypadla. :-( :-( :-( <3
Milujem ho a budem :)))
10:14 mamici007 Naozaj si zamilovaná do Davida??čo tvoja láska
Som....nič, to láska už dávno nebola.....bol to zvyk
10:15 Milan Ahoj Lula. Držal som ti palce. Chcel by som sa opytať či maš rada masaže chodidiel. Ďakujem a prajem ti pekny deň.
ahahha hej mám:D ...ďakujem
10:15 tango Hrala si to dobre na farme , ked vyhra David tak s nim budes nie , a ked prehra tak sa vratis ku svojmu chalanovi super hmmmmm
dobrá logika:D...keď vyhrá dávid, budem s ním. Keď prehrá dávid, budem s ním...tak sa veci majú :)
10:16 Emka Fiľová Už som ti jednu správu poslala ale nedalo mi a musela som ti poslať ďalšiu. Som veľmi sklamaná v tom že si na teba ľudia zasadli a píšu ti také somariny že si taká a taká ...lenže mne si sympatická a myslím si že by si si výhru zaslúžila.Tak isto ti ľudia píšu že využívaš Dávida aby si sa dostala čo najďalej lenže oni nevedia pravdu ja si teda myslím že sa k sebe hodíte a ste pekný pár. Otázka:koho si na farme najviac neznášala? A poviem ti že ty a Dávid ste mi najsympatickejší z celej farmy a nieste falošní ako niektorý radšej nebudem hovoriť ktorý Toto je odomna vsetko a chcem aby si vedela že som ti veľmi fandila A ahooooj
Ďakujem ti krásne!!!!! Najfalošnejši?...Alenka...a po tom, čo som videla aj Vlaďka...ale bola to len hra
10:16 sofianka ahoj lula ako sa maš po odchode z farmy
Keby sa mám lepšie, tak už asi odpadnem :)))
10:17 Otto Cau lula tak lubis toho davida alebo si tam bola pre love
Pre aké lové? Pre boha ľudia veď on nie je Boris K:D
10:18 Andy Ahoj Lula, velmi som ti drzala palce, skoda, ze to nevyslo kvoli intrigam farmarov. Co planujes v zivote dalej? Planujete y s Davidom spolu ? Zelam vsetk dobre. <3
Nevadí, neviem hrať takú hru.... Plánujem byť štastná, ano s davídom spolu :)...Ďakujemmm
10:19 Kika Zdravim ťa.Ako ťa privítali doma,rodicia,sestra a taktiež priateľ.Ste spolu z priateľom,alebo si u rodicov.?Tvoj priateľ určite bol ti verný,čakal a tešil sa na teba a ty si mu toto vyviedla?Ja si myslím,že to čo si urobila ty jemu,vráti sa ti to ako bumerang.
Som u maminy...Rodinka super všetko najkrajšie na svete ich vidieť po takom dlhom čase.... Nehovor prosím o mojom bývalom vzťahu keď nevieš...Najradšej by som sem napísala niečo čím by ste ma všetci pochopili , ale nechcem robiť niekomu inému zlé meno...pa
10:20 David ahoj ja som Dávid jak bolo na farme na farme bola si s david na farme dobri par škoda že s nim nebudeš aj po farme škoda že si vipadla mohla si tam ešte zostať ahoj majsa mam ta rad čau :)
Krásne meno:))))...Aj ja teba, na farme bolo super..budeme par aj po farme
10:21 Sledovatel farmy Lucia si este dieta..., ked dospejes, pochopis hodnotu ucty k starsim / vid farmar Janko, hodnotu opätovanej lasky / vid farmar David a ak budes mat stastie, najdes aj samu seba.Zatial si len prazdne vymalovane vajce, co islo na vandrovku.
ach jaj:)))...Farma 9 Vám je plno k dispozícií ukázať Vaše charakterové črty , drahý sledovateľ farmy. Želám príjemný deň.
10:22 Jiřina Aké boli dlhé noci s Dávidkom v senníku? Zuzana ho naučila dobre prstoklad?
Neviem, nepýtala som sa ho a ani Zuzky...je to vydatá žena a je nepekné sa o nej takto vyjadrovať..bola to len hra z jej strany , nič nebolo
10:22 Jana Ako Ta prijal priatel ? Dufam, ze Ti dal najavo, ze si obycajna stetka ! Ist niekde a hovorit, ze ma doma caka priatel a pritom sa valat s druhym je sila!!!
Veru sila... Teraz som konečne šťastná ::)))
10:23 Lula Ahoj lula na farme si len fajcila ,alebo si ohovarala konecne si vypadla
Aj ohovárala aj fajčila, tažko zvážiť , ktoré viac...jedlo sa robilo samé , aj úlohy, aj drevo sa samé pílilo, aj kravy sa podojili samé micka zlatá :)
10:24 ajax Ahoj Lucka, manipuluje štáb kameramanov a tvorcov dianie na Farme ? Vytvaraju tam konflikty zamerne pre vyssiu sledovanost ? Dakujem za odpoved. :)
Ahoj:)) Myslím ,že nie
10:24 Rooobino Ahoj lula,chcem sa spytat ci naozaj lubis davida alebo si to len hrala a uprednostnis doma radsej svoju staru lasku...vsetko dobre ti prajem
Z celého môjho srdca ho ľúbim :) Ďakujem
10:25 Mia Ahoj Lula, ako to vzal tvoj priatel, že si si začala s Davidom? Inak ste spolu zlatý želám všetko dobré <3
Poprial nám všetko dobre. Ďakujem :)
10:25 M nechala si sa riadne vyprasit?
Akože kým alebo čím?:D
10:25 Hektoliter Ahoj no co bude z teba oravcanka ci?
Tak určite , že áno. Námestovo , tras sa:D
10:27 Dávid Viem Lula, že mi neodpovieš, ale aj tak si to prečítaj. Bola si jedna veľmi falošna a j...... žena spolu s Alenoun a Vlaďou IQ dopokopu -10. Robila si taktiku s každým, len aby si bola čo najdlhšie na farme. Všetci ste nadávali na Zuzanu, tá jediná hovorila pravdu a ešte aj robila. Vy ste ostatné boli hnilé darebné ženy, ktoré nič nerobili len ohovárali, keby ste si všetky tie časti každá jedna z Vás pozrela a zamyslela sa. Máš doma frajera a Dávidovi blázniš hlavy, aj tak nebudete spolu - zas len taktizuješ. Si jedna veľmi zlá a zákerná žena, ktorá chce byť stále len stredobom pozornosti a čo si tam vyvádzala, vôbec si sa nekontrolovala a stále si len a len klamala a ohovárala v jednom kuse. A čo si dokázala urobiť s tou rybou, to môže len hyena.
Poteším ťa mojou úprimnou odpoveďou. S IQ hamuj chlapče...:)))) Kľudne si ho môžeme porovnať.Ty si veštec , že vieš , že nebudeme spolu? A vieš, že tvoju predpoveď sklamem a poviem , že áno?:))) Ryby sú na jedenie :) Čaukoo
10:28 Netvke Lula ak Dávid náhodu vyhrá budeš s ním a ak mu dojdu peniaze čo potom :D
Neviem, sú to jeho peniaze..respektíve , ak vyhrá budú. Neviem , čo má v pláne potom. Asi svadbu a deti :)
10:29 Mia Lula vies o tom ze velakrat si protirecis? Raz si povedala ze si pred farmou s priatelom pozerala na sutaziacich a o davidovi si mu povedala ze sa nemusi bat. Po navrate z farmy si tvrdila ze si odisla v zlom a dozvedel sa o farme na poslednu chvilu. Tak ako to teda bolo? Urcite mi neodpovies ale aspon vies, ze ludia si vsimaju aj detaily. Este bonus : aj ked si vypadla, stale hras? Ocividne aj stale myslis na Zuzanu
Áno viem:))) Smiešne aký je život vrtkavý, že? Dávid sa prezentoval ako milovník žien(cassanova) , ale v skutočnosti vôbec taký nie je. Zaľúbila som sa, láska je láska. Áno, Zuzana to super napísala, bol to vtip- pri tom som myslela na to , že s Dávidom sme si dohodli, koho dáme za sluhov a tak vieš
10:30 Xxx Keď sa chováš aj reale ako v telke tak potom neviem... a chudák dávid
Miluje ma takú aká som :)))
10:31 orionko ahoj,strasne som ti fandil, lebo v tvojom pohlade som citil taku falos ako v tom mojom,prepac ze som taky uprimny ,ale chcem sa spytat kolkym chlapcom si uz takto poblaznila hlavu tak ako tomu na farme?u mna su taketo baby JEDNICKY
hahahah si zabil:D:D:D veď to je čo?:D uprimný a zároveň falošný ?:D wtf? vieš čo asi každému, ktoré som na ulici stretla...:))))
10:32 Hodonin Vôbec sa nehanbíš za tvoje chovanie na Farme? Pila si ako dúha, bola si lenivá a nevýslovne drzá. Ozaj,si poloromka ako tvoja mater? Dúfam, že ťa bývalý frajer vykopol a dal ti dobre po tlame. Si celá po materi. Čo na to povieš?
že si debil. Choď si nadávať na svoju mater. Moja mama je super :) čau
10:32 Nika Lula to čo si predviedla za posledné dní na farme to bol otras,ožratá klamala si dobre Ti Miro povedal a odhalil Ťa len zaslepený a naivný Dávid stále oči neotvoril.
Hej , Miro je lietadlo:))) Klamár klamársky ,nevedel kade z konopy. Dávid vidí, ani okuliare nepotrebuje
10:33 Natália Ahoj Lula....strašne som ti držala palce nech to vyhráš, zaslúžila by si si to! S Dávidom ste strašne zlatý a prajem vám aby ste spolu zostali už navždy❤❤...Máš už plány ako to bude ďalej,si rozhodnutá že ak sa Dávid vráti z farmy tak budete spolu ? Inak z celej farmy som najviac držala palce TEBE Dávidovi a Milanovi...
Ďakujem :-***** Budeme spolu určite....Dávid a Miňo sú top
10:33 lHela Ahoj Lula, chcem tI len povedať, že som Ťa mala rada, ako taka mladá si bola šikovná, určite sa v živote nestratíš... Ozaj, s Dávidom to bude pokračovať aj ďalej? Ste pekný pár...Držím Ti palce...
Ďakujem ti nádherne. Bude určite , ľúbime sa veľmi :-***
10:34 Janka Milá Lula, sledujem Farmu dá sa povedať pravidelne. Neviem, ale mladé dievča ako vy /ste oveľa mladšia ako moje deti/ a toľká zákernosť, pretvárka a neuprimnosť, to snáď ani nie je možne. Pýtala som sa sama seba , je to možné, to kde sa také mladé stvorenie takémuto správaniu naučilo?Nebolo vám smutno samej zo seba a nebolo vám ani trošku hlúpe zavádzať Dávida a hazardovať s jeho citmi?Nebojíte sa ani trošku, že sa vám to v živote vráti vtedy, keď to budete najmenej čakať? Ale aj tak, pretože ste veľmi mladý človek vám prajem veľa šťastia v živote a aby ste našla lásku a pokoj v duši lebo evidentne ho potrebujete, keďže sa nevyznáte sama v sebe <3
Skúste tam poslať , milá Janka , svoje deti a potom sa pobavíme. Ďakujem veľmi pekne ste zlatá , mám v živote konečne totálnu harmóniu:)
10:35 Timea Ahoj Lula.Alena sa v online rozhovore vyjadrila,že z jej úst nevyšlo to,že jej dcéra umiera.To si si vymyslela?
Povedala....bohužiaľ. Nemám absolútne nutkanie vymýšľať si niečo takéto. Povedala to viacerým farmárom. Aj Dávidovi aj Romanovi atď...neviem prečo to vytiahla , keď sa teraz tomu bráni , ale je to smutné...
10:36 Adrika Ahoj.Lula.myslim,ze ty nemas Davida rada,len si ho vyuzila a on to vyhra a ty sa mu zavesis na krk. Nebude s tebou stastny.trapit sa len bude .
Dám ti telefónne číslo, urob ho štastným ty
10:36 Marek Ahoj, Lula. Stou rybou si nič nerob, nemal ťa Miro provokovať. Aké najväčšie zviera si na farme zabila, alebo mimo farmy ? :) Marek
Veru tak...Ja nezabijem ani mravca. Takže ryba bola prvá a zatiaľ posledná,..
10:37 orionko ahoj kraska,ja si myslim ze ako vas dala popularita z ,Davidom dokopi,tak vas popularita aj rozdeli,A PRE TEBA AJ TAK DOBRE,lebo ty potrebujes chlapa co ma autoritu a nie takeho co sa ta nevie ani zastat a pri kazdej prilezitosti sa hned rozplace.TOMUTO CO STE TAM PREDVADZALI HOVORIM -TABOROVE LASKY
Dúfam , že to tak nebude.....Mohol si ma zastávať viac, ale to by mu v hre asi len uškodilo, takže dobré preňho.....
10:38 jojkovi Ako často ste na farme sexovaly?
sexovali je mäkké i,....:)))) kukni na Voyo a rátaj!:D
10:38 Eňa Nemám žiadnu otázku, len Vás chcem pozdraviť a popriať Vám šťastie a lásku s Dávidom. Čitateľka z Oravy (Námestovo)
Jééééj Námestovo :))) Ďakujem krásne :--*
10:39 Lucia Ahoj Lula,keď si vypadla išla si hneď za priateľom? O čom ste sa bavili, ako reagoval na tvoje účinkovanie na farme? Ďakujem
Nie hneď. Boli sme ako starí kamaráti.:)
10:41 Mirco To si naozaj myslela vážne, že nemáš rada intrigy a faloš, hoci si sama robila to isté napríklad Jankovi? Sama si ešte do kamery priznala, že ty máš "dar", že vieš každému povedať čo chce počuť, aj keď si to vôbec nemyslíš. To znamená, že si jednoducho klamárka, ktorá zneužíva situáciu a okolie vždy a zásadne len vo svoj prospech?
Čo som robila Jankovi? Že nedokázal žanet povedať do tváre to, čo o nej hovoril za chrbtom? a že, on zranil mňa- že mi neustále nevedel prísť na meno, ponižoval ma a ani raz sa mi za to neospravedľnil? Videla som , že je z tej situácie zložený a bolo mi ho ľúto , tak som mu niečo povedala, nech to tam už nejako dohrá s úsmevom na perách....to je akože zlé?...mohla som sa hádať ďalej teda:)
10:41 Marcelino zdravim ta Lula co ti dala farma ?Si mlada kocka co ta viedlo sa dat dohromady stym oravskym sedliakom alebo sa mylim ? vôbec k sebe nepasujete mas na lepsieho ak si nemala doteraz este poriadneho frajera tak rozhodne toto nieje on este tato len caka drz sa prajem ti hodne stastia
Nie je to oravský sedlák!!!....Ďakujem..
10:42 NIKULIK AHOJ LULA.PLANUJES BYT S DAVIDOM I NADALEJ?CI SI HO LEN VYUZILA NA FARME A NIEJE TI HAMBA ZE SI SPAVALA S DAVIDOM A VONKU SI MALA PRIATELA?AJ KED AKO SI VRAVELA AKO TAKY VZTAH ALE MALA SI HO VONKU CIZE BOLA SI ZADANA A VYSPALA SI SA S DAVIDOM.
Toľko gramatických chýb, že sa mi nedá prečítať ani otázka, ktorá vôbec nedáva zmysel a obsahuje kopec nonsensov...Prepáč:)
10:42 Nana Ahoj koho tipuješ na víťaza?
Dávida
10:43 Beka Ahoj Lula, som rada že si sa nakoniec rozhodla pre Dávida. Je to super chalan a nezaslúžil by si, ak by to z tvojej strany bola len hra. Čo hovoria naňho vasi doma? Fandia vám?
Veľmi sa na neho tešia, sú radi , že som šťastná :))) Ďakujem :-*
10:44 Timka 733 Košice Lula máš 22 rokov a už si žila se starším mužem !!Tak že Teraz je to David ..Nebolí by lepší si krásnu mladost užívat ako sa zavazovat vstahmi!A užít si krásnu mladost!! Zadaná si sklamala atak si myslím že by si si neměla začínat další vztah!!! Než si vyjasnis co chceš!!!!Ale nic proti tebe..Anna Košice!!
Ja viem, ale ja som taká....Ja som hlavne nešla na farmu lebo som bola zamilovaná až po uši , ale lebo sme sa s ex priateľom nebavili už 3 týždne. Keby nejdem na farmu tak sme dávno rozídení a som single.
10:45 mimi Ahoj Lula, ked si prisla na Farmu bola si mi velmi sympaticka. Jasne ze nejaka taktuka musi byt, ale to co si hovorila na kameru a ako si vsetko prekrucala bola sila. Ty a David ste uplne rozdielnym, to je len laska na niekolko mesiacov, lebo ty sa nevies prisposobit. Aj napriek tomu vela stastia
Dúfam , že na celý život. 100 ľúdí, 100 chutí :) Ďakujem aj vám
10:45 Ruža Lula gratulujem, je ti smutno za farmou?
Za Dávidom...:-(
10:46 Stano Lula,si človek ,ktorý velmi špekuluje a taktizuje - ak takto dalej budeš pokračovat nikdy nokoho nebudeš mat na celý život.Farma vela ukázala aká si.Reštartuj hlavu a všetko bude v poriadku.
Ďakujem Stanko za rady, vezmem si ich k srdcu. Realityshow deformuje ľudí, never všetkému , čo vidíš...
10:46 Jolld Kdo je lepší milenec? Starý alebo mladý?
Ja milencov nemávam. Sex mávam len z lásky.
10:49 Motýľ Pekne Ťa pozdravujem! Dávid je jednoduchý mladík z Oravy, Ty si, podľa mňa, rozmaznaná slečinka, obaja očakávate od Vášho potencionálneho vzťahu úplne niečo iné. Myslíš si, žeby Vám to v "civile" mohlo, pri každodenných aj existenčných starostiach, fungovať? Alebo je to z tvojej strany jednoduchý kalkul. Už som mimo možnosti na výhru, ale hrám ďalej, ako si to sama v liste napísala a chcem na prípadnej výhre mať svoj podiel. Skrátka ľutujem naivného Dávida, lebo ten ti to všetko žerie, ako z medom.:-(
Aj ja teba:))) Uvidíme keď bude Dávid vonku, ja verím , že áno. Nie, napísala som to preto lebo s Dávidom sme sa rozprávali koho dáme za sluhov a tak. Mali sme spoločnú hru a preto som to napísala tak...Dávida som dala za fármara týždňa a je automaticky vo finálovej 4ke....pekný medík , čo?:)
10:51 Michaela Lucinka držím palce aby vám to spolu vyslo. Veľa šťastia a lasky. <3
Ďakujem veľmi pekne Vám všetkým za otázky...Som rada , že som Vám mohla odpovedať, držím Vám všetkým palce v osobnom živote a hlavne budte šťastní, zdraví a milovaní ....:-* Vaša Lula
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!
(ilustračné foto).
Špecializovaný trestný v kauze Rapid Life: Oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho?