Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.06.2017 15:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Peter Modrovský o Banášovej veľkom dni: Odkaz Adele pred svadbou

Šikovný, sympatický a nezadaný! Tanečník Peter Modrovský prehovoril o svojom živote po rozchode s Adelou Banášovou (36).

Čo si myslí o jej snúbencovi Viktorovi Vinczem (26) a manipulácii v tanečnej šou Let´s Dance? Ako by to dopadlo, keby Adelu pred rokmi požiadal o ruku?

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Nedávno ste si sťažovali, že máte v tanečnej škole málo chlapcov. Pritom kontakt s dievčatami na parkete je celkom lákavá aktivita.

Chlapcov je vždy menej. Tancovať k nám chodí okolo šesťdesiat chlapcov a stoštyridsať dievčat. Takže nie je to úplne vyvážené. Touto cestou by som veľmi rád vyzval rodičov, nech prihlásia na tanečnú aj svojich synov. (Smiech) Viem, že veľakrát im to zakazuje aj otec z dôvodu, že to nie je chlapské. Ale keď tancujú len tri roky, vždy im to niečo dá do života, naučia sa bontón a ako sa správať k dievčatám.

Ako ste reagovali vy, keď vás mama Danka v detstve prihlásila na spoločenské tance? Nepriečili ste sa?

 

Nepýtala sa ma a doma rovno padla oznamovacia veta: Budeš chodiť na tanečnú! Je pravda, že som chvíľu nechápal, čo sa deje, ale keď som tam začal chodiť, bola tam vždy dobrá atmosféra a kamaráti. Niekedy sa chlapcom tanečníkom v škole vysmievajú, ale keď potom zatancujú na záverečnom vystúpení s motýlikmi, sú najväčšími hviezdami a učiteľky odpadávajú.

Televízia Markíza opäť pripravuje obľúbenú tanečnú šou Let´s Dance, ktorej ste boli dlhoročnou súčasťou. Nie je vám ľúto, že vás tentoraz neoslovili?

Bolo to pekné obdobie, ale keď si uvedomím, že od prvej série už ubehlo jedenásť rokov, čas sa dosť posunul. V rámci tancovania by som určite doprial priestor aj iným talentovaným tanečníkom, ktorých máme na Slovensku veľa. Tak­že na parkete sa už nevidím. A čo sa týka alternatívy, že by som bol v porote... Na rovinu, neviem, či som až taká hviezda, aby som si mohol zasadnúť medzi ostatných. Ale keďže mám zabehnutú vlastnú tanečnú školu a veľa práce, nie je mi to ľúto. Vždy keď som bol súčasťou Let´s Dance a darilo sa mi na parkete, mal som chaos v tanečnej škole, keďže som nestíhal sa jej plnohodnotne venovať.

Otvoriť galériu

Počas účinkovania v tejto šou ste sa v roku 2009 dali dokopy aj so svojou osudovou láskou, moderátorkou Adelou Banášovou (36). Necítite nostalgiu za šou, ktorá vám tak zmenila život?

Keďže som počas šou sústavne organizoval nejaké párty, združoval som tam ľudí a kolektív. Každý tím a každá séria boli niečím výnimočné a spomínam na všetkých iba v dobrom. Boli to výrazné momenty a zážitky. Účasť v súťaži mi pomohla v začiatkoch otvoriť si tanečnú školu, ale bola to trochu aj dvojsečná zbraň. Človek si myslí, že mu popularita pomôže, ale niekedy to vie aj ublížiť.

Ako?

Niekedy sú na mne oči upriamené viac a nie vždy práve v pozitívnom duchu. (Smiech) Väčšinou sa o mne písalo, keď som niečo posral. Keby som nebol pod drobnohľadom, ľudia by sa to nedozvedeli. Ale zase nikdy mi to neublížilo v rámci môjho fungovania.

Objavili sa reči, že za vašou stopkou v pokračovaní Let´s Dance môže byť aj Adelin snúbenec, markizák Viktor Vincze (26), ktorý má v televízii čoraz väčšie slovo. Poznáte sa aj osobne?

Nikdy sme sa nestretli, lebo nebola príležitosť. Viktor vyzerá byť normálny chalan a všetky tie reči okolo toho vnímam ako jeden veľký blud. Neviem si predstaviť, že by niekto zasahoval do takýchto vecí, a takisto nevidím dôvod, prečo by to robil. Nedávam tomu teda žiadnu váhu.

S Adelou ste boli sedem rokov, vlani ste sa rozišli a ona sa teraz o pár dní vydáva. Vy už máte Kristove roky, nenalieha na vás mama, že by si už želala vnúčatá?

Všetko si to uvedomujem, keďže momentálne učím mojich rovesníkov, aby sa vedeli hýbať na svadbách. Ale pre mňa nie je svadba životnou métou. Chcem mať deti, aspoň jedno, a uvidíme, ako to bude. Určite som trošku v jemnejšej výhode ako ženy, takže netlačím na pílu. Ani mama ma neurguje, pozná ma a vie, že som strelený Strelec a konám tak, ako cítim. Ale zasa sem-tam mi povie, že by sa už chcela dožiť nejakého malého Modráčka. (Smiech)

A teraz máte nejakú známosť?

Momentálne nemám nikoho.

Otvoriť galériu

Je to možno ťažšie aj preto, že ľudia si vás stále spájajú s Adelou?

Nie som človek, ktorý by si cielene vyhľadával známosť, ale skôr spontánne čakám. Nechodím ani von, kde by som si mohol niekoho nájsť. A nie som typ, ktorý by začal chodiť do podnikov v meste a tliachal s cudzími babami niekde pri bare a zoznamoval sa.

Myslíte, že váš vzťah k ženám ovplyvnila aj skutočnosť, že ste vyrastali bez otca?

Nie som psychológ, ale určite keď človek nevyrastá v úplnej rodine, je to iné. Keď to porovnám s Adelou, ktorá vyrastala v harmonickej kompletnej rodine... Ja som bol sám s mamou a babkou, čo neberiem ako mínus, ale nemyslím si, že som jediný na tejto planéte. Dokonca mám pocit, že už som väčšina.

S Adelou ste plánovali spoločnú budúcnosť. Neprekvapilo vás, ako rýchlo po vašom rozchode sa s Vinczem zasnúbili?

Jemne ma to prekvapilo. Keby chcel niekto so mnou uzavrieť stávku, že sa do roka vydá, asi by som nevyhral, ak by som sa vôbec stavil. (Smiech) Keď som videl zásnuby v Teleráne, zaskočilo ma, čo sa vlastne deje. Ja by som sa na to asi takto neodvážil. Prajem im, samozrejme, len to najlepšie.

A prídete im pogratulovať na svadbu?

V tom čase budem na svadbe jedného z mojich najlepších kamarátov, takže neprídem. A myslím si, že tak to bude aj lepšie.

Zvyknete sa vracať v čase, aké by to bolo, keby ste si povedali áno?

Nedávno som bilancoval, že možno keby som vtedy Adelu požiadal o ruku, teraz by som tu sedel s hlavou v papieroch a rozvádzame sa. Keďže to dopadlo tak, ako to dopadlo, vo výsledku by to bol možno rozvod po siedmich rokoch.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!