Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.05.2017 16:45 | Šport | MS hokej 2017

Aj Habera má názor na fiasko našich hokejistov: Teraz budem rozprávať ja!

Už sa na to nemohol pozerať! Spevák Pavol Habera odsúdil kritikov slovenského hokeja a vyjadril svoj vlastný názor na problematiku.

"V prvom rade - NEODSUDZUJME NAŠICH HOKEJISTOV, ktorí nás dnes reprezentujú, za to, ako hrajú! Príčiny úpadku nášho hokeja nezapríčinili títo chalani, ale ľudia, ktorí mali napríklad pred 15 rokmi, keď sa vyhral titul, jedinečnú možnosť zlanáriť a na základe vtedajšej eufórie z toho neskutočného úspechu, vychovať ďalšiu perfektnú generáciu nových šikovných Šatanov či Bondrov," začal svoj monológ na Instagrame Habera.

"Bolo treba aj postaviť nové štadióny a investovať do výchovy nových trénerov a talentov. To sa nestalo a mňa to vlastne ani neprekvapuje. V krajine, kde sme si napríklad za 30 rokov neboli schopní postaviť diaľnicu (lebo každá nová partia politikov, ktorí sa po každých voľbách dostane k moci si najprv potrebuje nakradnúť), tak v tejto krajine - úroveň športu a výchova mládeže naozaj nie je na programe dňa. Je mi našich ľúto, keď vidím okolo nich lietať a v plnej rýchlosti si nahrávať a tešiť sa z tejto krásnej hry iné mužstvá. Bohužiaľ našich to nikto lepšie nenaučil. Možno tu je pár šikovných trénerov-nadšencov, ktorí sa zadarmo snažia nájsť a vychovať dobrých športovcov, ale na prepracovaný systém výchovy mládeže v krajinách ako je Švédsko,Kanada,atď ani zďaleka nemáme."

"Neviem, ako to dnes a zajtra dopadne, ale našim fandím, lebo viem, že idú na maximum svojich schopností. No a snáď konečne niekto tam hore pochopí, že už je naozaj 10 minút po 12-tej! DRŽÍM VÁM, CHLAPCI, PALCE," uzavrel nekompromisný Pali.

Ja viem som len spevak ,ale v týchto dňoch žije na Slovensku 5 milionov trénerov a kritikov našej hokejovej repre. Jasne že aj ja patrím medzi nich.Tu je moj nazor na celu situáciu okolo úrovne našho hokeja a tyka sa to nielen tohto športu. V prvom rade - NEODSUDZUJME NASICH HOKEJISTOV , ktori nas dnes reprezentuju, za to, ako hraju !!! Pričiny úpadku nášho hokeja nezapríčinili títo chalani, ale ľudia, ktorí mali napríklad pred 15 rokmi,keď sa vyhral titul, jedinecnu moznost zlanáriť a na zaklade vtedajšej euforie z toho neskutocneho uspechu, vychovat dalsiu perfektnu generaciu novych sikovnych Šatanov,Bondrov,atď. A aj postaviť nové štadiony a investovať do výchovy nových trénerov a talentov. To sa nestalo a mňa to vlastne ani neprekvapuje. V krajine,kde sme si napríklad za 30 rokov neboli schopní postaviť diaľnicu (lebo každá nová partia politikov, ktorí sa po každých voľbách dostane k moci si najprv potrebuje nakradnuť) , tak v tejto krajine -úroveň športu a vychova mladeze naozaj nie je na programe dňa. Je mi nasich luto, ked vidim okolo nich lietat a v plnej rychlosti si nahravať a tesiť sa z tejto krasnej hry iné mužstvá. Bohužiaľ našich to nikto lepśie nenaučil. Možno tu je pár šikovných trénerov-nadšencov, ktorí sa zadarmo snažia najst a vychovať dobrých športovcov, ale na prepracovaný systém výchovy mládeže v krajinach ako je Švedsko,Kanada,atď ani zďaleka nemáme. V tychto krajinach už od malička učia deti všetkým hokejovým základom, ktore sa uplne zautomatizuju a keď z nich vyrastú ozajstní hokejisti, tak chlapci už neriešia základné nedostatky, ktoré dnes vidíme u našich hráčov.Tam už potom len riešia akým systémom hrať proti roznym súperom. Čítal som,ze pricinou je to,ze hraci NHL odmietli reprezentovat.Preboha, ved mi uz v NHL pomaly ani nikoho nemame a z tych desiatich je polovica zranena po sezone,par ich caka na zmluvu a nechcu riskovat zranenie,par je ich starsich a dvaja asi odmietli. Toto je ako argument nasho neuspechu uplna kravina. Neviem ako to dnes a zajtra dopadne,ale nasim fandim,lebo viem ,ze idu na maximum svojich schopností.No a snad konecne niekto tam hore pochopi, že už je naozaj 10 minut po 12-tej!! DRZIM VAM CHLAPCI PALCE!!

Príspevok, ktorý zdieľa @pavolhabera,

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Martin Nikodým bude moderovať novú vedomostnú súťaž RTVS Všade dobre, doma naj.
Váš Tip
Kiks sebavedomého Nikodýma pred Slovenskom: Chcel predviesť vedomosti, namiesto toho strelil hlúposť!
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?