Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Budúci mladomanželia Banášová a Vincze: Dajú dokopy kráľovské majetky!

Prominentná svadba moderátorky Adely Banášovej a markizáka Viktora Vinczeho je už na spadnutie.

Po tom, ako si dvojica 10. júna povie áno, sa stane jedným z najbohatších párov slovenského šoubiznisu. A nielen preto, že Adela kráľovsky zarába. Veď ani Viktor nepochádza z biednych pomerov... Zistili sme, ako na tom budúci mladomanželia vlastne sú.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Adela Banášová

Dobré zárobky

Otvoriť galériu

Na čo Adela siahne, to premení na úspech! Niet preto divu, že meno Banášová je pre televízie zárukou sledovanosti a Adela má pre ne cenu zlata. Ale, ako sa hovorí, úspech nie je zadarmo, a to platí aj v jej prípade. Skôr ako začala zarábať veľké peniaze, si prešla drsnou moderátorskou školou. Začínala doslova od piky ako 16-ročná anketárka v markizáckom Teleráne a neskôr sa uchytila vo Fun rádiu, kde musela svoju pozíciu tvrdo obhajovať. Na prvý veľký a dobre platený kšeft Adela prikývla v roku 2004 moderovaním prvej série Slovensko hľadá SuperStar. Podľa zdroja z televízie si za moderovanie úspešnej šou vtedy prilepšila o 17 000 eur. Odvtedy sa rozbehla „Adelománia“ a moderátorka dostávala jednu ponuku za druhou. Okrem kšeftov v televízii často moderuje rôzne firemné a spoločenské akcie. Jej cena za jednu moderovačku sa pohybuje od 2 500 do 5 000 eur, ale neraz robí aj zadarmo. Podľa portálu finstat.sk si Adela za minulý rok pripísala na svoje konto zisk vyše 271 000 eur, čo bolo o 76 % viac ako v roku 2015. Ako by chcela našetriť čo najviac a po svadbe sa venovať iným ako pracovným záležitostiam.

 

Majetky

Otvoriť galériu

Hoci Adela pravidelne prispieva na charitu, dokáže svoje zisky aj dobre zúročiť a šikovne investovať. V roku 2007, keď randila so spevákom Tomášom Bezdedom, sa rozhodla investovať do kúpy trojizbového bytu s rozlohou 75 m2 a s terasou väčšou ako samotný byt. Ten sa nachádza v novostavbe len pol kilometra od rodičovského domu v Karlovej Vsi. „Kúpu tohto bytu považujem za dobrú investíciu a jeho cena bola primeraná,“ povedala v minulosti. V tom čase po­dľa medializovaných informácií za byt zaplatila v prepočte takmer 200 000 eur.

Vlani vo februári sa rozhodla investovať opäť. Na Myjave v obci Priepasné si kúpila pozemok s 15-árovou záhradou a hospodárskou budovou. „Mám pozemok a viac sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ priznala Novému Času Banášová, ktorá cenu svojej novej investície tají. Realitný maklér Andrej Churý však hodnotu parcely odhaduje približne na 16 000 eur.

Pomery rodičov

Otvoriť galériu

Moderátorka dlhé roky žila v generačnej vile so svo­jimi rodičmi v bratislavskom Líščom údolí. Banášovci si v hlavnom meste užívajú pozemok s rozlohou takmer osem árov. Ide o jednu z vychytených bratislavských štvrtí. Podobné rodinné sídla s veľkými záhradami sa v tejto štvrti predávajú aj za vyše 500 000 eur!

Drahé auto

Otvoriť galériu

Prominentný párik si potrpí na bezpečné a komfortné autá. Adela jazdí na luxusnom SUV Mercedes Benz GLC, ktorého cena sa začína niekde na sume 53 000 eur.

Viktor Vincze

Dobré zárobky

Otvoriť galériu

Nenápadný reportér, ktorý sa vlani predviedol v dobre platenej markizáckej šou a továrni na nové hviezdy Tvoja tvár znie povedome, sa dnes na nás usmieva z kresla Televíznych novín. Dá sa povedať, že len 26-ročný Vincze patrí k najmladším moderátorom tejto relácie v histórii televízie. Mesačne si tak môže prísť aj na 3 000 eur. A jeho cena určite pôjde hore.

Majetky

Pravdepodobne aj samotného mladého muža prekvapila jeho rýchla kariéra. V Bratislave býval iba v prenajatom byte a dnes už býva u Adely, čiže vlastné bývanie v hlavnom meste nemusel riešiť. Ako však budú zárobky pribúdať, určite ich múdro investuje.

Pomery rodičov

Otvoriť galériu

Viktor pochádza zo solventnej rodiny a po­dľa záznamov v Obchodnom registri SR Vinczeovci v Šali riadia až deväť firiem. Predmetom ich biznisu je okrem iného vývoj, výroba, predaj a servis priemyselných čerpadiel, dielcov a súčiastok. Firma moderátorovej rodiny je natoľko úspešná, že má klientov nielen na Slovensku, ale aj v Rusku, Bielorusku, na Ukrajine či v Kazach­stane. Podľa portálu finstat.sk zisk firiem rodiny Vinczeovcov dosiahol vlani vyše 315 000 eur.

V Šali vlastnia veľký rodinný dom s bazénom, podľa katastra to majú všetko na 12-árovom pozemku. Okrem toho Viktorov otec vlastní a prevádzkuje v meste športovú strelnicu (foto dole), kam Vinczeovci chodia relaxovať, keďže v zariadení majú aj byt a záhradu. A rád si tam chodí zastrieľať aj samotný moderátor.

Drahé auto

Otvoriť galériu

Vincze sa vozí na elegantnom BMW X3 so šalianskou poznávacou značkou, ktorého cena sa podľa výbavy pohybuje od 52 000 do 62 000 eur.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Manželia vedia, že príde koniec.
Foto
Martina sa stará o smrteľne chorého manžela: Pred eutanáziou zistili, že čakajú bábätko
V Kolároviciach sa prevrátil muž s traktorom
Foto
Hrozivé nešťastie pri Bytči: Muž sa prevrátil s traktorom a UVIAZOL pod ním! Zasahovať musel vrtuľník
Danko je zamilovaný do blondínky, ktorá je o 23 rokov mladšia.
Danko o zákone o neziskových organizáciách: Verím, že nás Smer aj Hlas v tomto podporia
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč
Takáč o vyplácaní priamych platieb farmárom: Dostanú ich aj po 30. júni
Európsky parlament v Štrasburgu
V Európskom parlamente sa toto stalo historicky prvýkrát: Týka sa to žien
Enviropolícia vedie trestné konanie pre nedovolenú výrobu jadrových materiálov
Enviropolicajti v strehu: Nedovolená výroba jadrových materiálov!
Šéf SNS Andrej Danko.
Andrej Danko: Nech sa v RTVS nehnevajú, ale s tým socializmom sa niečo urobiť musí
Na snímke Ústavný súd SR v Košiciach.
Ústavný súd posúdi ústavnosť zákona o štátnom rozpočte: V čom opozícia vidí rozpor?
View of the City of Nitra, Slovakia as Seen from Nitra Castle
Nitriansky kraj poskytne športovcom dotácie: Dostanú viac ako pol milióna eur
Predseda maďarskej vlády Viktor Orbán.
Maďarsko spravilo kontroverzný krok: Týka sa to sexuálnych menšín
Ulicami Londýna sa preháňali splašené armádne kone.
Foto
FOTO Strach, krv a zmätok! Splašené kone spôsobili v Londýne horor: Ľudí museli odviezť do nemocnice
Princezná bojuje s rakovinou.
Kate sa počas boja s rakovinou dozvedela niečo nečakané: O TOMTO ani len nesnívala!