Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.05.2017 11:35 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana po vypadnutí z Farmy: Nečakané slová o jednom z mužov!

Markizácky statok v piatok opustila jedna z najvýraznejších postáv.

Trojnásobná mamička Zuzana Hrobáriková vzbudzovala na Farme svojím správaním vášne, či už tým, že mala podozrivo blízko k Dávidovi, alebo neskôr neplnením sluhovských povinností. Do duelu vyzvala Vlaďku, tá ju však porazila v pomere 2:0 na body. Blondínka sa tak so statkom a jeho obyvateľmi rozlúčila.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:37 Edita Ahojkaj Zuzka velmi som ti fandila drzala palceky no lenze z hzenami sa asi vzdrzat nedali co? Velmi chcem ust aj ja na farmu len ma deti nechcu pustit nooo drz sa vela zdravicka stasticka aj detickam
Ďakujem, je to veľké dobrodružstvo, určite odporúčam. Aj ja mám tri deti, ale dalo sa to zvládnuť.
09:37 tango Cau mala si Sex s Davidom
NIE!!!
09:39 Magdalenka Zuzana videla si urcite v akom svetle negativity a vedomej zloby si bola prezentovana pred divakmi.Necitis sa trapne pred svojou rodinou a znamymi? A este :pani ktora ti tetovala obocie,by ti mala vratit peniaze.
Necítim sa trápne, moje okolie ma pozná, vie aká som a Farma bola rep mňa hra. Obočie, nemám dotetované do finálneho výsledku.
09:40 Lakatos stalo ti zato si zasukat na farme kvoli taktike ??? :-( :-O :-O :-O :-O
Máš nejaké dôkazy, že to tak bolo? :)
09:40 palo Bola si na farme najpodradnejšia osoba,nevadí ti to?
Myslím, že nás tam bolo viac :)
09:41 Miroslava Nehanbíš sa za seba?odporný hnusný človek si nič iné!tvoje deti a rodina sa môžu zateba hanbiť.to čo si tam predviedla aj s davidom a pritom máš doma rodinu.bez hanby si!na tvojom mieste chodím kanalmi
Moja rodina sa za mňa nehanbí, nemá sa za čo. Nespravila som nič, čo by im na to dávalo dôvod.
09:43 Ivett Zuzana prečo si sa tak strašne na tej Farme.spravala?veď sa na to nedalo ani pozerať stále si len taktizovala Si falošná žena môžeš sa hanbiť a tak sa správať k Alenke?musela este aj raňajky robiť farmárom za Teba ako sa Ty môžeš starať o tri deti ?
Na Farme som bola predovšetkým hrať, reálny život žijem doma so svojou rodinou. Keď som prestala variť, vedela som, že idem do duelu a tak som nevidela dôvod, prečo by som mala slúžiť ostatným.
09:44 Adelka Ahoj Zuzanka, veľa ľudí na soc. sieťach Vás odsudzuje, ale ja mám iný názor. Fandila som Vám. Vy jediná ste pochopili - čo je Farma. Nešli ste si tam hľadať kamarátky, ale hrať. To sa Vám aj zo začiatku darilo, ale neskôr ste to až pretaktizovali a to sa Vám nevyplatilo! (Aj keď to nie je oficiálne a nesmie sa to písať, už sa šušká, že sa na Farmu vrátite!!! Prajem veľa šťastia a inú taktiku.
Ďakujem, nič som nepretaktizovala, sklamali ma chlapi.
09:45 Marcelqqq Prečo sa Ťa ani jeden farmár nezastal a prečo sa starí farmári vyhadzujete medzi sebou?
Neviem prečo, treba sa opýtať každého osobne.
09:45 falošná lula ahoj zuzka. Tvoja otvorená hra sa mi páčila najviac zo všetkých. Máš pevné nervy, keď si vydržala tie útoky od falošných farmárov. Ku koncu mi ťa už bolo veľmi ľúto. Ale zvládla si to na 1. Prajem ti všetko dobré.
Ďakujem, prajem tiež všetko dobré :)
09:46 Danica Zuzana ty si sa vyjadrila,že hanbila by si sa za Alenku,keby bola tvoja mama,pýtam sa ť,či sa tvoja mama nebude hanbiť za teba?
Nemá sa prečo, moja mama vie, že Farma je šou.
09:47 babucka Zuzanka,vratila by ste sa spat na farmu keby nastala taka moznost?Po cely cas som Vam velmi fandila a drzala paste aby ste to dotiahli az do konca ale zauradovala ziarlivost,nenavist a a tak ste vypadla.SKODA,ZE STE SI NEMOHLA VYBRAT VASILISU PREMUDRU,LEBO BOLA DOKA..NA A VYPROSIKALA SI IMUNITU.Zelam Vam i rodine vela zdravia ,stastia a spokojnosti.
Vrátila by som sa na Farmu, Lula sa držala len kvôli tomu, že sa vtierala ostatným a mala imunity.
09:47 Sosa Si dopadla zuza ale tak ti treba chlapa mať doma a sa tam váľať S kde kym :D
S kým? a kde?
09:48 lukitakino1 Nehrala si zle Zuzana.Mala si iba smolu,ze prisla vy..rana Lula a Alena a na ich intrigy si nemala sancu reagovat.Zlo ovladlo Farmu 8. Navyse aj David Ta potopil.Lula si ho namotala,slabocha. Myslim,ze po Tebe sa pustia zas do Mira.Jedineho,ktory tam este pracuje. Komu z tych lenivcov prajes vyhru. Ja napr. Mirovi.Maj sa krasne!
Mira som dala za farmára týždňa, aby som ho uchránila pred vypadnutím v dueli, lebo mu prajem výhru.
09:49 Lulaa Na zaciatku som ta neznasala no teraz som nechcela aby si vypadla viac mi tam vadi Lula...a este jedna otazka je pravda ze si sa vyspala s Davidom aj ked mas manzela a 3 deti?
Som rada, že si zmenila názor a s Dávidom nič nebolo.
09:50 Patricia Ahoj Zuzi :) velmi som ti držala palce. A mala si pravdu ze si sa od tych falosnic drzala dalej. Co si myslis kto to nakoniec vyhra? A komu by si to dopriala ty? Dakujem za odpoved. A vsetko dobre prajem :)
Ďakujem a dúfam, že vyhrá Miro.
09:50 Kiko Tak ako si machrovala,tak si dopadla. Zuzka,vobec ti to nepasovalo,vetim ze si uplne ina povaha,ist mas ine srdce a povahu ako si sa tvarila na farme. Co ty nato?
Ja som nemachrovala, brala som to ako hru.
09:52 sisa cau Zuzana,bez teba tam bude nuda,ja mam rada intrigy a ty si tam tomu davala gule.skoda ze si vypadla. kto je najlenivejsi podla teba a kto naopak najsikovnejsi co sa roboty na farme tyka? pozdravujem
Najšikovnejší bol jednoznačne Janko a najlenivší boli Lula, Alena, Roman, Vlaďa.
09:53 jožko Ahoj Zuzka. Veľmi som Ti držal palce, žiaľ nepomohlo to. Lulu mala šťastie že mala imunitu, bola by si určite vyhrala. Správne si robila, keď si sa vykašlala na sluhovské povinnosti. Alena si veľa o sebe myslí a ten zvyšok žien je samá faloš a pretvárka na čele s Lulu. A Teba chcel manžel pustiť na farmu, keď máš doma malé deti? Prajem Ti všetko najlepšie a veľa šťastia v živote. Ahoj.
Manžel ma pustil, pretože, vie aká som, že rada hrám :)
09:53 Xxx Konečne!
Som rada, že som vás potešila :)
09:54 MOZOK NEHAMBILA STE SA SEXOVAT A VAZ MUZ SA NA TO KUKAL AJSDETMI ALEBOBO STE BOLI DOHODNUTY TAK POTOM TO BOLO DOST OKATE
žiadny sex nebol.
09:54 Janko Ahoj, aj doma pri troch deťoch si tak lenivá?
Rada vás uvidím vo Farme 9, budem vám držať palce! :)
09:56 peter Ahoj Zuza.. mas tri deti manzela a ides na farmu zo seba hrat neviem co je to smutne chces hrat hru tam sa neda hrat hra tak ci tak ludia vypadavaju a ostanu napokon len dvaja ... nepaci sa mi na zensku take reci ako zabijem ta nenavidim ta prajem vsetko dobre dufam ze sa uvedomis a uz si nerob hanbu ..
Každý máme svoj spôsob vyjadrovania.
09:57 Renáta Zuzka si na seba hrdá? Určite hej. Potom ako si sa nechutne prezentovala. No ale pozitívum máš aspoň jedno a to že v týchto časoch takýto ľudia ako ty hrajú prím bohužiaľ! :-( :-(
Som na seba veľmi hrdá, nemá sa za čo hanbiť.
09:57 Sissi Ahoj Zuzka
ďakujem :)
09:59 Katarína Ahoj Zuzka! Skoda, ze si vypadla, bola si mi sympaticka, otvorena, priama, inteligentna a sikovna mamicka. Keby si dostala este raz sancu, vratila by si sa opat do hry na farmu, alebo by si to dopriala Jankovi? Ja to vidim tak, ze Milan odstupi zo zdrav. dovodov z hry.Vsetko dobre v zivote Tebe aj Tvojej rodinke!!!!!
Milan je veľký hráč a herec, aj keď sa to tak nezdá a bude sa držať aj keby chodí po štvornožky :)
10:00 boboxx Zuzka mala si ešte vydržať a nevzdať to a nakopať tie ludry do riti najmä tu veľmi cieľavedomú určite bývalu členku strany Alenu ktorá keď bolo niečo dobre tak vedela povedať ja ja ja ale keď bolo niečo zlé tak to oni nechceli počúvať a tak primitívnej a zákernej suky ako je LULA nikdy nebolo na žiadnej farme,drž sa si super <3
Otázka za 100 bodov! :)
10:01 Renáta Ahoj Zuzi, skoda, ze si vypadla.Budes doma viac posilovat alebo tak chutne vyvarat? Kto ta naucil kysnute cesto? Nech sa Ti dari, vsetko fajn!!!!!
Nerada cvičím, mám doma tri deti, ktoré dvíham dosť často na ruky, to mi stačí. Kysnuté cesto som sa naučila sama :)
10:01 K Ahoj spala si s ?
nie.
10:01 Patrik Ahoj Zuzi. Fandil som ti bola si super. Ak náhodou bude možnosť vrátila by si sa?
Určite áno! :)
10:02 Emil K Zuzana, najskôr som ťa neznášal, kedže si sa tam správala ako veľký stratég. Týmto štýlom si si proti sebe poštvala prakticky všetkých, a už bolo nemysliteľné aby si tam zostala aj po dueli. Psychika naštrbená otvorenou neprajnosťou v dueli urobí veľa. Hoci je Vladka športovkyňa sily boli takmer vyrovnané.Nakonci som Ti fandil, kedže si sa zmenila na Popolušku, ktorej všetci ubližujú. Nech sa Ti darí. <3
Ďakujem za názor :)
10:04 Dita Zuzana takto sa nebojuje o vyhru ako si sa tam chovala.Ako mozes trucovat a nic si nechcela robit co povie farmar.Nesla si sa pretrhnut od roboty.Za co si potom chcela 75.000.Tie chrobaky si tam dala naschval.Pretoze ako hovorili ostatni farmari,ze si mala z coho varit.Pozri si to aka si bola.Venuj sa Tvojim detom a manzelovi a nezhanaj frajerov.
Nezháňam frajerov, keďže som vydatá a chrobáky neboli schválne :)
10:04 Lolli Urobil ta David prstami.Fandim mu. :-X
Keby len jedným, ale celou päsťou ;)
10:05 Dada Ahoj Zuzka, jednoznacne som ti drzala palce. Bohuzial - zijeme v pokryteckej krajine, kde len "ulisni ludia bez chrbtovej kosti" prechadzaju zivitom bez problemov a ani im nevadi pohlad na seba do zrkadla. Vela stastia tebe aj tvojej rodinke. Dada <3
Ďakujem Dada :)
10:05 Milan Dobry den skoda ze si to nevyhrala si sikovna a krasna zena vela stastia v zivote pisem na tablete preto tie chyby v texte bol som a som vtojim fanusikom na farme 8. Si bola vyborna farmarka .
Ďakujem.
10:06 Romanka Ahoj čo bolo medzi tebou A Davidom??A kto s farmy ti najviac chýba respektíve čo s farmy ak vôbec niečo
Nič. A z Farmy mi chýba Janko, Marcel a Daniela.
10:07 Jana Zuzka,dúfam,že ste po vypadnutí každému napísali akú hru v skutočnosti hrajú. Múdrej babe ,ktorá v skutočnosti nevie ako ste sa tam narobili ,ste mali naložiť aj s jej miláčikom Lulou najviac. Stará aj s jej bábkou by mala dostať padáka za propagáciu takéhoto náboženstva. Ja verím,že onedlho niektorá vypadne. David je somár,že jej verí. Je Vám ľúto, že už nie ste súčasťou hry ? Všetko dobré zo srdca prajem Vašej rodine.
Božie mlyny melú pomaly, ale isto a aj ja prajem všetko dobré :)
10:07 Jarmila Ahoj Zuzka nemam ziadnu otazku len ti chcem napisat ze farma bez teba uz nebude ono.Drzala som ti palce skoda bola si super.Vsetko dobre ti zelam :)
Ešte to len začne byť zaujímavé, aj bezo mňa! :)
10:08 Vojtech Ahoj Zuzka.Škoda,že si od srdca nebojovala a dala si sa vyprovokovať v duel súboji.Veď už mala tak poranené prsty,že ak by si bola len sekundu ďalej ťahala to lano,tak by sa ten stav bol vyrovnal na 1:1.Tak ahoj,držali sme Ti palce aj s manželkou.No,a teraz držíme palce Mirovi. <3 <3
Ďakujem taktiež držím Mirovi palce.
10:09 Lenka Taka nesympaticka zena, ako si ty, este nebola ani v jednej farme. Ako matka 3 deti by si sa mala vazne nad svojim spravanim zamysliet . Ale teraz k otazke. Co hovorí tvoj muz na tvoje ucinkovanie na Farme ? Prajem pekny den ;-)
Manžel ma tam prihlásil, s tým, že je to šou a nehanbí sa za mňa a ja mám čisté svedomie.
10:10 Lola Ahoj prosím ťa povedz mi ako sa dá vydržať s Alenou lebo to mať doma tak zutekam.hrozna žena dúfam že čo najskôr vypadne
Jedine,ako sa dá vydržať, je ignorovať negatívnych ľudí, ale ja som to v istých situáciách nevydržala.
10:10 Araaraara Myslis si ze farmu vyhra David?
Nie.
10:10 jarka ahoj zuzana.si rozumna a pracovita.na teba nemaju ziadne baby na farme.prajem vela stastia s rodinkou
ďakujem, vážim si podporu.
10:14 kiko podla mna ti tam krivdili ako to teraz vnimas
Možno to niekto z nich oľutoval.
10:15 Kikula Ahoj :) Zuzi mrzí ma, že si vypadla práve ty... Podľa mňa si bola pre farmu užitočná a mal odísť niekto iný preč. Napríklad taká Lula... Tá sa tam len presúša,taktizuje a zachraňujú ju len všelijaké náhody alebo imunity. Myslí si o sebe neviem čo... Jednoducho sa mi tam nehodí nehľadiac na to jej správanie. Dúfala som, že keď už bude ten ženský duel, tak aspoň ju pošleš kade ľahšie. Ale zas tá imunita :/ ani neviem prečo za čo, keď si to ani nezaslúžila. Pevne verím, že najbližšie už ona poletí. Ale aj tak zo žien mi tam budeš chýbať najviac ty. Bola si super hráčka ako sa patrí a prajem Ti aj celej tvojej rodinke do života len to najlepšie. :)
Ďakujem veľmi pekne, napísali ste to výstižne :)
10:16 Daniela Zuzi bola si super !!!!
Ďakujem :)
10:16 Tomi Ahooooj Zuzka ! Na Farme si bola super! Ak bude možnosť na návrat vrátiš sa? <3
Vrátim :)
10:17 Ninuš Zuzi to fakt je tá Lula taká mrcha alebo to sa len v tej telke tak javí? Podľa mňa tam nemá čo robiť škoda že si išla ty preč a nie ona.
Škoda :)
10:17 andzela Ziarlila si na Lulu?
V zmysle taktiky áno :)
10:18 vaky Ahoj Zuzana,v jednej časti bol strih ako Ťa urobil Dávid rukou,stihla si aj Ty jeho?
V ktorej časti? Rada si to pozriem :)
10:18 Heowolf Montgomery Dobry den. Planujete sa este na farmu vratit alebo uz radsej po negativnej skusenosti so vsetkymi falosnymi farmarmi uprednostnite rodinnu pohodu?
Rada by som sa vrátila.
10:19 Daja Zuzka skoda Vas.Ak by ste sa vratili spat,ako by ste hrali dalej?Teraz ked viete aky su tam ludia ,naozaj by ste k nim boli mila? Dakujem a zelam vsetko dobre
Hrala by som podľa toho, aký postoj by ku mne oni zaujali.
10:19 Eva Ani raz som ťa nepočula povedať že ti chýbajú detí... chybali ti vôbec? Čakal ťa muž či nehal
K deťom som sa vyjadrila, prečo som ich nespomínala a s mužom to ťaháme aj naďalej :)
10:20 Martin Ahoj chcem sa opýtať či ten list na rozlučku kde si každému niečo písala bolo úprimné alebo to je iba nejaka súčasť tvojej hry alebo nejakých plánov. A inak ty si ta najväčšia hráča akú som vo všetkých farmách videl si dobra.
Sčasti áno .)
10:22 Tina Konečne si vypadla,7 týždňov sme na to mnohí čakali.Falošná o úprimnosti si iba hovorila,klamárka a tak vulgárna žena až hrôza.Ostatní na farme Ťa prekukli a to ešte ani nevideli a nepočuli ako si sa o nich podľa Teba úprimne za chrbtom o nich vyjadrovala.
Ja som sa vyjadrovala priamo, keď prídu domov, tak nezažijú taký šok, ako som zažila ja na svoju osobu z ich strany.
10:23 Milka Milá Zuzka, ja by som im dala za farmárku to súčasné vrešťadlo, nech si ju užijú.Ste šikovná a múdra žena, prajem Vám všetko najlepšie, buďte zdravá.
Už len kvôli imunite by som ju nedávala za farmárku.
10:23 ibaS negatívna, pesimisticka a zakerna osoba aspon na obrazovke. snad si v realnom zivote ina...
stretko?
10:23 Hela Dobrý deň, nemám pre Vás otázku, len Vám prajem všetko dobré v živote a veľa pokoja v rodine.
Ďakujem a pokoj v rodine mám :)
10:24 Mike Ahoj Zuzka...ktory Farmar bol najlepsi co si mala s nimi intimny vztah na Farme?
nespomínam si ani na jedného, ale Janko bol najlepší :)
10:26 Zuzana Zuzka, ktoré Vaše vyjadrenia na hráčov sú pravdivé, tie pred duelom či po ňom. Veď predsa nemôžete meniť názory na ľudí zo dňa na deň. Nepovedzte, že je to hra. Vy ešte stále hráte? Napriek všetkému si myslím, že ste šikovná žena, len tú hrachovú polievku s chrobáčikmi ste nemali variť!!!
Hrachová polievka bola vynikajúca, možno aj preto som si zaslúžila byť opäť slúžkou.
10:27 Tonka ahoj Zuzka ja som ty fandila ,bola si sama sebou .Ja verím ,že sa tam este vrátiš.Chcela by som sa ta opýtat,ozaj je to tam vsetko tak ,alebo sa to tam hrá.maj sa pekne .
Je to tam omnoho ťažšie, ako to vyzerá.
10:27 Lenka Rada by som ta niekedy stretla a porozpravala sa, si supeer baba ;)
Ďakujem, uvidíme, svet je malý :)
10:28 Jana Ahoj Zuzi, o čom bude teraz ta farma, ked tam nie si? :) Škoda, že sa ti nepodarilo zvíťaziť, keby si vyhrala, tak by si im riadne skrížila plány. Podľa mňa zo všetkých žien si bola naj, možno ešte Lucia. Ale tá Alena, Vlaďa a Lula od začiatku nič nerobia a patria domov! Je nejakáá žena, ktorej fandíš? Máš skúsenosť a zážitok dúfam, že sa ti bude v živote dariť.
Farma bude zaujímavejšia, teraz sa ukážu tie "úprimné" tváre a charaktery a "priateľstvá".
10:29 Jana Ahoj Zuzi, neviem prečo sa do teba všetci navážajú. Podľa mňa si stokrát lepšia ako tie tri Lula, Alena a Vlada. Otrasne, lebo nic nerobia a vyuzivaju ludi. Komu prajes vyhru? Je moznost, ze by si isla este na farmu?
Keby bola možnosť, idem.
10:29 Monika Drzala som vam palce. Ved predsa kazdy tam isiel sam za seba a preto sa mi pacilo ,ze vy ste to hovorili na rovinu a neskryvali ste sa sa za nejakym falosnym kamaratstvom. Majte sa pekne a vsetko dobre vam zelam.
Ďakujem :)
10:30 Pravda vide von Ahoj zuzana nieje ti blbé mať pohlavný styk na farme pred slovenskom keď ťa doma čaká manžel s 3 deťmi?. Si štetka
Ďakujem.
10:30 Vika Ahoj je pravda to,čo si písala v rozlúčkovom liste?Máš naozaj rada všetkých ako si písala?-Farmári ti to neveria aký máš s toho pocit?
Neveria, lebo ma poznali iba ako hráčku.
10:32 tara Zuza neverím,že si všetko len hrala.V skutočnom živote si taká istá.Srší ti to z očí.Kritička si bola veľká,ale ty sama aj s Nikom ste sa vykašlali na zvieratá.Niko by najradšej len varil.Smiala si sa že Roman je teplý a že v kuchyni máš pri sebe toho teplého na to si neprišla? S Romanom si sa mýlila ja ho osobne poznám.Je mi ťa ľúto.
Vychádzala som z toho, ako sa Roman správal k Nikovi a ženy ako keby si nevšímal. Roman mal každý večer napustenú plechovú vaňu, plnú vody, čo my ženy sme si nedovolili.Niko možno vyzerá ako teplý, ale nie je a Roman nevyzerá, ale je :)
10:34 babka Ahoj Zuzi čo si to vzdla ja som večer ani zaspať od jedu nemohla,bola si super Komu pajes vyhru dufam že nie vuducke alebo Lulike Vieš ja som už staršia ale ty si super
Snáď ste sa už konečne dobre vyspali, nervy dúfam ustúpili a ďakujem. Výhru prajem Mirovi.
10:36 Ramon Ahoj Zuzana ,držal som ti palce aby si od tial vyrazila tie falošné svi.e , hlavne Luciu a Lulu a teraz čo to tam to vudu čudo pristalo tak to je riadna zmija. Vypada Jak vyplznuty papagáj . Ale spitam sa ta ,že čo si vydala na tom koktavom oravakovi ktory nevie povedať jednu súvislú vetu bez "hmmmmmm" a že fitnessak a model akurát tak v Námestove .
Dávid má jednú zlú vlastnosť, že je ľahko ovplyvniteľný a nestojí si za svojim názorom, ale nehnevám sa na ňho.
10:37 Maťa Zuzka bola si skvelá!!! Držím palce a veľmi si želám aby si sa tam vrátila :) Ja ťa obdivujem, lebo by som už dávno dve "naúprimnejšie"/Alenu a Lulu/ z farmy už zahrnula svojou dobrotou. Pekne si to zamiešala, veď si asi vedela že Mirko svojou uprimnosťou odkryje ich spinavé charaktery? GOOD JOB :)POBALIŤ SA a NAs5 :D :D :D :D pa Maťa
Ďakujem, zvyšok je už na tých, čo tam ostali :)
10:37 medvedik Zdravim drzali sme Vam palce ale tych intrig a falose bolo na dva farmy. Co to je za dievca ta Lulu na to aka je mlada ma zloby vela ako ste ju vnimali v skutocnosti?
Chcela hrať hru a byť zaujímavá, no nevyšlo jej to.
10:38 MAGNET Zuzka,vieš že je také porekadlo,kto druhému jamu kope sám do nej padne.
Ja som si ju sama nekopala.
10:38 Jesica Zuzka držala som Ti palce ,chcem sa spýtať či sa vrátiš na farmu?
je to vo hviezdach :)
10:38 Mária Zuzana poriadne si ma naštvala, prečo si nebojovala dokonca a pustila to tej sliepke? Prajem ti všetko dobré. <3
Bol to okamih a ten rozhodol.
10:40 Robert Kysela Zuzka prečo si taká peknučká.Daj telefónne číslo.Robo Košice
Ďakujem, mám už plný zoznam :)
10:40 Giga Ahoj Zuzka. Každý na farme hra svoju hru a ma svoju taktiku. Nemusíš sa za seba hanbiť. Každý každého vidí a intriguje. Chovanie Jana bolo pod úroveň a Milana tiež. Bolo by super keby si sa na farmu vrátila. Boja sa ťa všetci ako čerta. Prijala by si takú ponuku vrátiť sa späť na farmu? Ináč,Miro je super. Tak všetko dobre Zuzka.
Ďakujem, vrátila by som sa.
10:41 Jana H Zuzi,uprimne...chcela by si s niekym z farmy ostať v kontakte? Prepáč,aj keď má Mirec občas neadekvátne chovanie...z tych všetkych mi príjde najnormálnejši,no ťažko posudzovať z 1 hod v TV :( Tebe nech sa darí a si šťastná, Jana
V kontakte budem so všetkými okrem dvoch ľudí.
10:42 pumukli Keby Milan musel odstùpiť z hry a mala by si šancu vrátiť sa využila by si ju?
Určite áno.
10:43 tomek19 ako si oslavila navrat domov?deti,muz...
Tešila som sa, že si môžem dať všetko, čo som na Farme nemala: kávu, bylinkový čaj, sladkosti, mäso...
10:44 pali Ahoj Zuzi, teba tam bude škoda, vždy tam bolo vzrúšo. Dúfam, že ťa tam ešte pošlú nazad.
Ďakujem.
10:44 Mária Serdelova Ahoj Zuzka držala som ty palce veľmi som si priala aby si vyhrala keby si mala šancu za Milana išla by si hneď nazad prajem všetko najlepšie k rodine
Ďakujem, išla by som.
10:45 viera geiger Ahoj Zuzka drzala som ti palce skoda ze si vypadla. Chcela som ta vidiet v duely z lulou / neprijemna zenska len sama chvala / Aj tak si bola dobra skoda ta. tak Ti prajem v zivote len to najlepsie s rodinkou vela stastia
AJ ja som sa s ňou chcela vidieť.
10:46 Jarmila Olesova Mila Zuzka nemam sa ta co spytat ale chcem ti iba napisat ,ze sme ti velmi fandili a prijali sme ti vyhru . Zial nestalo sa tak a tak ti chcem popriat v zivote len to najlepsie lebo si uzasna a sikovna zienka ...ktora vie co je kvasok ,a ako sa pecu kolace . Vidiet ze sa doma dobre o rodinku staras . Farmu sledujeme pre to lebo mame sami vlastnu malu rodinnu farmu . Vsetko dobre do dalsieho zivota . Jarka Olesova
Ďakujem za podporu a za všetky otázky. Prajem všetkým pekný deň :)
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument