Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.04.2017 11:01 | Prominenti | Silvia Kucherenko

Silvia Kucherenko pre Nový Čas prehovorila, tasí zbrane najťažšieho kalibru: Svojho muža z basy vysekám!

Plná hnevu bude bojovať za manžela, ktorý je za mrežami! Silvia Kucherenko (34) musela poriadne rozdýchavať rozhodnutie súdu, ktorý jej mužovi Sergejovi (47) naparil jedenásť rokov basy.

S takýmto verdiktom sa však kontroverzná modelka nechce zmieriť. Rozhodla sa konať a ako priznala Novému Času, bude bojovať za dokázanie jeho neviny. To ale nie je všetko! Silvia vytasila zbraň najvyššieho kalibru - na city hrá aj spomínaním svojho malého synčeka, ktorý sa neustále pýta na otca. Aké ďalšie tromfy na záchranu otca jej dieťaťa skrýva modelka v rukáve?

Ide do boja! Silvia Kucherenko je stále presvedčená o nevine svojho manžela a rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici ju poriadne nahnevalo. Senát totiž na pondelkovom pojednávaní uznal Sergeja Kucherenka vinným z obzvlášť závažného zločinu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku. Podnikateľa ukrajinského pôvodu odsúdili na 11 rokov vo väzení so stredným stupňom stráženia. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný, ale v Silvii už poriadne vzkypela žlč. „Budeme bojovať,“ vyhlásila rezolútne s tým, že proti rozsudku sa rozhodne odvolajú. Predstava, že strávi najbližších jedenásť rokov s mužom za mrežami, sa jej totiž ani trochu nepáči.

Otvoriť galériu

„Môžu ma ľudia akokoľvek mať alebo nemať radi, ale aby manžel dostal exemplárny trest preto, lebo sa volá Kucherenko? Neprestanem veriť v spravodlivosť, lebo môj manžel je nevinný!“ rozhorčila sa modelka, ktorá si vyliala zlosť aj na sociálnej sieti. Tam svojich priaznivcov tvrdošijne presviedča, že jej manžel je nevinný. „Nie je mafián, podvodník, nikoho nezabil, nikdy nebol trestaný,“ hnevá sa Silvia. Tá pre Nový Čas uviedla, čo ju v procese zarazilo. „Na jednej strane odsúdia človeka na 11 rokov a na druhej strane akceptujú celý čas neprítomnosť hlavného svedka Vozyakova na súdnych pojednávaniach!“

 

Fanúšikom hrá na city

Modelka, povestná svojimi „nafúknutými“ perami a nákladným životným štýlom, je odhodlaná urobiť čokoľvek, aby jej muž neskončil dlhodobo za mrežami. Po Sergejovom zatknutí pred dvoma rokmi sa totiž utiahla do úzadia a o celej kauze mlčala. Teraz však úplne zmenila taktiku a svoj boj začne dokonca tlačovou konferenciou. „Čoskoro urobím tlačovku a poukážem na všetky procesné nehorázne chyby, ignorovanie dôkazov v prospech Sergeja a iné veľmi zaujímavé veci,“ dušuje sa Kucherenko. Silvia dokonca neváha vytasiť aj zbrane najsilnejšieho kalibru. Svojim fanúšikom zahrala na city, keď spomenula synčeka Alexandra Marcusa.

Otvoriť galériu

„Viedol príkladný rodinný život, doma ho čaká šesťročný syn, ktorý sa na neho neustále pýta,“ sťažuje sa Kucherenko, ktorá je už druhý rok na synovu výchovu sama. Manžela navštevovala nielen vo väznici vo Viedni, kde ho pred dvoma rokmi zatkla rakúska polícia, ale pravidelne za ním chodí aj do slovenskej basy v Banskej Bystrici, kde sa nachádza od januára tohto roka.

Odvolal sa

Sergej Kucherenko mal v roku 2010 podľa policajného obvinenia spôsobiť firme, ktorej šéfoval, škodu približne osem miliónov eur. V pondelok ho Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici uznal vinným z obzvlášť závažného zločinu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a odsúdil ho na 11 rokov za mrežami. Okrem toho musí uhradiť spomínanú škodu. Podnikateľ trvá na nevine a odvolal sa.

Na čo chce poukázať modelka

- prečo nebol ani raz vypočutý na súde hlavný aktér procesu a zároveň hlavný svedok na súde Vozyakov

- prečo bola Kucherenkovi na súde zamietnutá konfrontácia s Vozyakovom

- ako sa môže rozhodnúť o treste bez vypočutia hlavného svedka

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!