Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.04.2017 11:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Janko sa rozlúčil s Farmou a povedal to narovinu: Pravda o ženách na statku!

Ján Raninec z Trenčianskej Turnej sa s markizáckou reality šou rozlúčil po šiestich týždňoch.

Do duelu totiž vyzval Nika Nikoliča a výkon mladého kaderníka bol nad jeho sily. Stolár Janko sa tak vracia k svojej práci a milovanej rodine. S manželkou sú spolu už 40 rokov, tešia sa z troch dospelých detí a dvoch vnúčat. Jeho koníčkom je tiež chov papagájov.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:50 maria janko boli ste super chlap,velmi sme vam s manzelom fandili a drzali palce,všetko to urobila lucia s lulu.prajeme vam vela zdravička vam aj rodinke.
Ďakujem pekne :)
09:50 Petra Ahoj Janko, jsi super pracovitý člověk, moc jsme Ti s maminkou fandily. Hodně zdraví a pohodový život přejeme, pěkný den :)
Ďakujem :)
09:51 Marta Ahoj Janko, veľmi som Ti držala palce, bola som nešťastná že si skončil, aj som si poplakala. Dúfam, že Ťa táto prehra posilní do ďalšieho života, prajem Ti len to najlepšie. A nesmúť za farmou, ľudia ktorí tam zostali nestoja za to, aby si sa trápil.
Za Farmou nesmútim a užívam si život :)
09:52 Renata Janko po prezretí si jednotlivých častí kde si účinkoval vylúcis so svojho srdca tu prefikanu Zuzanu? Buď rád že si už doma. S tvojim odchodom farma skončila a začína sa pakaren alebo kur,....? Prajem tebe a celej rodine spokojný a šťastný život! :) <3
Zuzka hrala svoju hru, rovnako ako všetci.
09:53 Renata Ahoj! Komu prajes vyhru a hlavne preco?
Prajem výhru Dávidovi, rovnako aj Mirovi a Milanovi, pretože si to zaslúžia.
09:53 Osko Nebol si zly... to nie... ale chvalis sa velmi rad... ja, ja, ja... naco?
Nechválil som seba, ale aj všetkých dookola, len nie všetko bolo vidieť na kamere.
09:54 Michal Ahoj Jano, škoda že si vypadol. Držali sme Ti palce. Želáme Ti pevné zdravie a všetko dobré v živote Tebe a aj celej rodine.
Ďakujem :)
09:54 Loly Ahoj Janko.Prečo každy tak ospevuje tu buznu Nika .Ved je strašne lenivy a falošny.
Niko je zábavný a preto ho asi majú radi.
09:55 duda Dobrý deň,Janko/ak Vás môžem tak osloviť/boli ste fantastický.Priala som Vám výhru len škoda že ste boli tak pracovitý a nepozerali ste čo sa koná poza Váš chrbát.Veď tá Lula a Vlaďa nemajú žiadnu výchovu/ak sa tak správajú aj k rodičom/.Máte dobré srdiečko a prajem Vám veľa zdravia veď peniaze nie sú všetko.
Ja som sa nezaujímal o intrigy, ale najmä o prácu a o zvieratá. To ma zaujímalo, aby to fungovalo.
09:56 jack Bol si druhy ktoremu som fandil prvy bol miro ma v hlave a zo zaciatku ste ponom sli ak vlci
Ja som po Mirkovi nešiel, ja som sa s ním rozprával, aj keď s ním bola ťažšia komunikácia.
09:57 tobias Mal si aj trosku odychovat a nie tak ved to nebol tvoj statok a nepis ze si pracocity a tak mal si oddychnut tam ;-)
Ja som sa z práce tešil, bola to moja pracovná dovolenka.
09:58 TT Správajú sa ľudia na farme inak ako keď tam sú kamery?
Kamery sú tam stále, každý sa správa, ako chce.
09:58 Mariatka Janko, nestratil si tvár aj za ťažkých podmienok na farme, rodina môže byť na Teba naozaj hrdá. Trocha zvoľ a užívaj si teraz s rodinkou. Všetko dobré želám.
Užívam si a ďakujem :)
09:59 margitt Janko,zdravím ťa aj celú tvoju rodinu.Od začiatku sme v si hovorili,že škoda tvojej námahy.Si veľmi šikovný,statočný a čestný chlap a že nepatríš medzi darebákov a falošných "pracantov".Prajeme hlavne hodne zdravia a pohody v ďaľšom živote.
Ďakujem :)
10:00 Monika Milý Janko,chceme vám povedať aj s mojím manželom, ze si vas velmi vážime a že ste nesmierne laskavy a pracovity clovek.Uprimny so srdcom na dlani,a preto ste im tam vadili.nehrali ste falosnu hru, nerobili intrigy a preto ste im nepasovali do ich hry. My s manzelom mame sice len 40rokov no hanbime sa za tych nasich mladych na farme.Chlast, ohovaranie a ziadna ucta. Bez vasich pracovitych ruk tam pokapu ako muchy.dakujem ze ste tam boli a ukazali vsetkym ako sa ma zit. S uctou, pracovitostou a laskou k rodine.tieto hodnoty im nehovoria nic.Ste velky clovek.Drzime vam palce v dalsom zivote, prajeme vsetko dobre vasej rodine.monika a jozef z kosic.
Ďakujem za uznanie, ak by bola možnosť, rád sa s vami stretnem :)
10:01 Maťka Ahoj Janko. Z farmy si odišiel, ale pre mňa si víťaz. Tak čestného a pracovitého človeka som už dávno nevidela. Všetko dobré Ti prajem a celej tvojej rodine. :) Chcem sa opýtať tie papagáje čo chováš aj predávaš ? Ak áno daj kontakt. S pozdravom Tvoja fanúšička.
ďakujem, aj ich predávame :)
10:02 Lara. Ahoj Janko dúfam že ťa vrátia na farmu. Veľmi sme ti držali palce. Zuzana ja špina.
Na Farmu ma už nevrátia a Zuzka hrala svoju hru.
10:05 Ľubica Ahoj Janko držala som ti palce a myslela som,že to dotiahneš do výhry. Ty si bol môj favorit. Najväčší pracant na farme všetko so robil. Aspoň teraz budeš vidieť tu faloš. Lula je najväčšia sviňa s Vladou a Luciou. Všetko zlo robia ony. A taktiež som sklamaná z banditov - ženou, ktorá ešte len prišla a dala sa zmanipulovať s Lulou. Škoda, že za farmára musíš vybrať z banditov. Jediný Miro bol s tebou pri rozlúčke a vypadli mu aj slzy. Možno,si uvedomil, že aj on bol pod vplyvom Lucie. Všetky baby na farme sú darobné. Nechce sa im robiť. A čudujem sa Dávidovi - nemá svoj rozum je ľahko ovplyvniteľný. Milan jak by dal. Nicol robia si s ním čo chcú. Pre mňa si aj tak víťaz tvoja rodina môže byť na teba hrdá. Prajem ti veľa šťastia do života.
Ďakujem, moja rodina je na mňa hrdá :) Mirko si neskoro uvedomil, že spravil chybu a ženy taktizujú, je to ich však ich hra.
10:05 Vaše meno alebo prezývka: Nebojis sa že sa za teba rodina bude hanbiť?
Nemá sa za čo :)
10:05 Hektolitet Cau janko poprostu si bol najlepsi a bez teba si tam neporadia
ďakujem, musia sa snažiť :)
10:06 Števka Dobrý deň škoda že ste vypadol,boli ste užitočnejší pre farmu ako Niko. Koho ste zvolili za farmára týždňa a kto podľa vás si zaslúži výhru a a ta Jannet mala aký problém s vami ?
Za farmárku týždňa som zvolil Alenu a so Janette som ja osobne nemal žiadny problém.
10:09 dodo jano-držal som ti palce aby si to vyhral,ja som taka povaha ako si ty aj vekovo skoro 55r.ja si mislim že oni to nezvladnu Miro im to može naložit, ale to uvidime .rád ti pišem dodo havaj. <3
Ďakujem, držím palce Mirkovi aj ostatným, budem sledovať, ako im to pôjde :)
10:10 Miluša Ahoj Janko, škoda, že si vypadol - ty jediný si na farme robil. Lula je jedna vypočítavá mrcha spolu s ostanými babami. Ani jedna baba tam nie je normálna - darebné svine. A chlapi sa ich boja, okrem teba ty jediný si im povedal pravdu do očí. A to sa im nepáčilo. Prajem ti všetko najjjj....
Ďakujem, máte pravdu :)
10:10 Patrik Dobrý deň Aké to tam bolo? Aký máte názor na Zuzanu
Ja som si to tam užíval a Zuzka hrala svoju hru.
10:11 Mária Jano doma na Dedine majú všetci Mirka veľmi radi.Je veľmi šikovný a pracovitý a veľmi rád pomáha a každému sa snaží pomôcť čo len môže a je v jeho silách.Jeho mama je veľmi hrdá že má takého syna.V dobrom jej závidím.Mirkovi ste nedali šancu,len ste kričali čuš,nehovor teraz,ticho buď a tak ďalej.A ty,keď sa cítiš byť taký spravodlivý sa môžeš hambiť,že si sa tak správal k Mirkovi.
Ja Mirkovi fandím, nemám proti nemu nič. Prajem mu kľudne aj výhru.
10:12 Vlasta Mily Janko! Velmi som vam priala, aby ste tuto farmu vyhrali. Boli ste pracovity, snazivy, nehadali ste sa. Robili ste si svoju pracu zodpovedne.Skoda, ze Vam to nevyslo.Prajem Vam vela stastia v zivote, vela pohody v rodine. Koho ste si najviac oblubili na farme?
Ďakujem, najviac som si obľúbil Marcela.
10:14 Evka Janko, Janko, načo ste tam robil aj za druhých? To Vás nenapadlo, že budete v dueli slabý, pretože Váš súper bude oddýchnutý a okrem rozhadzovania ručičkami nerobil nič? Vy ste makal, dobre, že ste sa nezodral, načo to bolo dobré,boli ste unavený, aspoň pred duelom ste nemali nič robiť, ale čo už.A ešte otázka, prečo ste si nevybrali Mira? Vy si myslíte, že Vás pracovne zastúpi? Ani omylom, možno je šikovný rezbár, ale ako stolár je nulový. Ale buďte rád, že ste odtiaľ odišli, lebo, keby som tam s tými ľuďmi bola ja, tak za seba neručím!!!
Nebol som unavený ani tak z práce, ako z ľudí, ktorí robili intrigy. Mirka som si nevybral preto, že si myslím, že je tam ešte potrebný, ale či ma zastúpi, to ukáže čas.
10:15 SUPERFARMAR:) Zdravim najlepsieho farmara, skoda, ze si musel vypadnut, lebo teraz to tam budu mat zvierata tazke... najviac si sa tam dotahoval s Mirom, ale on jediny sa s tebou bol rozlucit a ked si vypadol, jedinemu bolo asi uprimne luto, ze si odisiel, nemrzelo ta potom, ze ste tak spolu nevychadzali?
S Mirkom som si vychádzal dobre, občas sme si vymenili názory, ale prajem mu všetko dobré.
10:15 Jana O. Dobrý deň p.Janko, nemám na Vás žiadnu otázku, len chcem Vám povedať, že tak dobrého a citlivého človeka a ešte so zlatými rukami sa málokedy vidí. Je mi ľúto, že ste už skončil, ale na intrigi a faloš ste nebol pripravený. Prajem Vám veľa zdravíčka a spokojnosti v kruhu rodiny.
ďakujem :)
10:16 Nelly Janko nemám otázku,ale klobúk dole pred Vašou chuťou pracovať.Nikdy ste sa nesťažoval že Vás niečo bolí,že sa niečo nedá,atď.Mladí si mali brať z Vás príklad.Darmo stará škola sa ukázala aj v tom,s akou úctou rozprávate o svojej manželke.Prajem Vám v živote veľa šťastia,zdravia a úspechov....Boli ste môj favorit,ale farmou sa pre Vás zivot nekončí...ostante takým aký ste,vy sa v živote určite nestratíte.Všetko dobré a krásny deň prajem:)
Ďakujem, môj život sa farmou nekonči :)
10:17 Alžbeta Janko boli ste na farme najužitočnejší a najlepší vo všetkých smeroch. To čo ste Vy dokázali tam urobiť, ďalší traja z nich by nezvládli. Keby nebolo Vás, neviem či dostanú 20 mincí. Niektoré baby sú tam len na zvideteľnenie sa a na zábavu. O tom predsa farma nie je. Najviac sa to zvrhlo príchodom Lucie, ktorá intrigami strhla ľudí na svoju stranu. Škoda že to takto dopadlo. Prajem Vám v skutočnom živote veľa zdravia, šťastia a spokojnosti so svojou rodinou. Máte dobré srdiečko. V prípade možnosti by ste sa tam ešte vrátili? <3
Ďakujem, na Farmu by som sa už nevrátil, Lula tam robila intrigy aj na moju osobu.
10:18 Kamko Tešiš sa že ideš domov alebo by si ešte chcel zostať? Bol sI môj obľúbený :)
Rád by som tam bol ostal a tešil by som sa, keby tam za mnou prišla moja rodina, ale som rád, že som doma :)
10:18 Ivett Janko škoda že si vypadol bol si tam najšikovnejší a zaslúžil si si tu výhru
ďakujem :)
10:19 Evina Farmu som moc nepozerala...A už ani nebudem.. Iba jedinú časť som si pozrela pred duelom, v ktorom ste vypadli
Ďakujem, na wellnes sme boli v sobotu :)
10:22 Katka Ahoj Janko, tebe som výhru priala úplne najviac. Veľmi ma mrzí, že to nevyšlo, bojoval si skutočne ako lev. Málinko chýbalo, škoda. Si skvelý človek, na nič si sa nehral a bol si zo všetkých nielen najšikovnejší, ale i najviac pracovitý. Keby bola možnosť vrátiť sa na farmu, išiel by si? Čo sa týka Janette, mrzí ma ako ti ublížila. Myslím, že každý kto to pozerá vie, že nemala pravdu a celé to bolo z jej strany divadlo. Komu najviac praješ výhru? Neľutuješ, že si to skúsil? A pozdravujem Trenčiansku Turnú, mám tam rodinu :). Veľa šťastia v živote!
Ďakujem, na túto Farmu by som sa už nevrátil, ale na inú by som rád šiel. Janette spravila divadlo a ja som si povedal, že sa za pravdu budem biť. Trenčiansku Turnú pozdravím, keď tam budete, zastavte sa, rád vás privítam :)
10:23 Lilly Zdravím Ťa Janko. Bol si pre mňa a zostaneš jediným víťazom Farmy 8! Bol si tam naj pracant, neohováral si poza chrbát a dokázal si zostať Človekom. Škoda, že vo Farme musí zvíťaziť faloš a lenivosť! Keď si im porobil z dreva všetko potrebné, už si im bol nadbytočný. Ani duel podľa mňa nebol fér. Ty si Nikovi dal šancu vstať a on, falošník čakal len na to, kedy bude bližšie k háku a potiahne sa tam. Manželka a celá rodinka môžu byť na Teba hrdí! Neľutuješ, že to všetko, čo si tam vytvoril, prišlo týmto lenivcom vhod a bez práce? Aj sa chceš s nimi po skončení súťaže stretnúť? Prajem Ti veľa zdravia a šťastný život s rodinkou :)
Ďakujem, neľutujem, čo všetko som tam urobil. Aj po Farme sa stretnem s ľuďmi, ktorí mi boli blízki a ostatných neriešim.
10:24 Vikina Kolko a ake stare mas deti?
Mám tri deti: 38, 36 a 33 + dve vnúčatá :)
10:24 myska hryzka Od kedy si doma tak urcite mas pozrete nejake casti... kto ta milo prekvapil a kto ta naopak sklamal?
Sklamala ma Lucia a prekvapil ma Mirko, keď plakal v stodole.
10:25 Martuška Ahoj Janko. V prvom rade ťa chcem pochváliť za to, čo si na farme ukázal a dokázal. Si usilovný človek, ktorý vie , čo je to práca. Prajem ti do života len to najlepšie, aby vám to so ženou vydržalo, aby ste sa ľúbili a aby si si užíval spoločne chvíle s rodinou. Neľutuj, že si nevyhral. Tvoja stopa a práca zostane na farme naďalej. Prajem pekný deň :-)
Ďakujem, neľutujem, že som nevyhral a manželka je moja celoživotná láska :)
10:25 janicka policka komu doprajes vyhru?
Tomu, kto si to zaslúži :)
10:26 Tina Ahoj Janko.Za pracovitosť a všetko čo si urobil na farme by si si zaslúžil byť vo finále.No žiaľ nevyšlo to.Mám jednu otázku to čo si videl ako sa Zuzana k Tebe zachovala ešte stále ju máš v tom srdci?Prajem Ti všetko dobre.
Mám ju v srdci, povedala, to ako to povedala, hrá svoju hru.
10:27 Maťa Ahoj Janko.Si asi dosť sklamaný z toho ako sa ostatní k Tebe nakoniec zachovali.Jedine klobúk dole pred Mirom.Aký máš názor na Mira?Janko si šikovný to čo si spravil na farme klobúk dole.Nech sa Ti v živote darí.
Ďakujem, chceli mať zábavu, tak podporili Nika a Mirkovi prajem všetko dobré, nech zabojuje o víťazstvo.
10:28 Tima Dobrý deň Janko.Prečo si nemal Janku rád?Myslím si,že to bolo určite menšie zlo ako falošná Zuzana.Mal si to tam tažké.Zanechal si na farme kus práce.Myslím,že vo finále budeš mať špeciálnu odmenu.Veľa šťastia.
Janku som mal rád, ale neplnila si svoje sluhovské práce, ostatní pribrali, ja som schudol 7 kíl.
10:30 sbs.rock HEEEJ JANCI,TU ZABBRZDI TU!!mám o pár rokov viac než ty,kolego-som tiež stolar-klobuk dole pred kusiskom roboty,ktoru si zvladol na Farme!!
ďakujem, rezali sme všetko ručne, nebolelo ma nič, ale bol som unavený z intríg a v dueli som mal už navreté žily, tak som to už musel nechať tak.
10:31 Nika Ahoj Janko.Prečo si označil Vlaďu mimo srdca?Myslím si,že ona Ti nejak neublížila.Viac sa Ti chrbtom otočila falošná Zuzana a nielen Tebe.Si pracovitý veľa si toho na farme urobil,klobúk dole,ale si sa aj rád pochválil.Prajem Ti všetko dobre v živote.
Vlaďka hrala hrú s Lulou a Janette, ktorá nebola pravdivá. Zuzka hrala svoju hru, ale nepodrážala ma.
10:32 Timea Dobrý deň.Janko zaslúžil si si byť vo finále.Teraz držím palce Mirovi.Je svojský,ale prekvapuje v dobrom.Komu okrem Davida by si prial z mužov výhru?Nech sa Ti darí.
Bol by som rád, ak by vyhral Dávid alebo Mirko.
10:33 BEATA DOBRY DEN . CHCEM LEN POVEDAT ZE STE TAM NEPATRILI MEDZI MLADYCH. A HLAVNE NERVY V PORIADKU NEMATE. STE MOC VZTAHOVACNY. SOM RADA ZE STE VONKU . CAU
Ďakujem za váš názor, išiel som si svoju pravdu.
10:34 Helena Dobrý deň Janko. Bol si úplne super a verila som, že budeš aj vo finále. Ty jediný si si zaslúžil to vyhrať zato koľko si sa tam narobil. Veľmi ma sklamali všetci ako sa zachovali pri tvojom odchode a teraz to budem sledovať či ich ten kaderník tam uživí svojou prácou. Jediný kto sa zachoval veľmi pekne bol Miro, aj keď ste mali nezhody vážil si Ťa. A tie ženy to bola katastrofa všetko sliepky čo nevedia nič len vykecávať a intrigovať. Na druhej strane konečne si doma pri rodine a nie pri tých bláznoch. Si správny chlap a môžeš byť hrdý na seba a držím Ti palce v ďalšom živote. Prekvapil Ťa Miro svojou reakciou po Tvojom odchode? Krásny deň prajem a pozdravujem celú rodinku :)
Ďakujem, Miro ma prekvapil.
10:35 iceman123 Janko,bol si super. Aký máš nazor na Zuzanu ?
Ďakujem, Zuzka hrala svoju hru, mne neublížila.
10:35 edita ahoj Janko velka skoda ze si vypadol drzala som ti velmi palceky ! ale nemas zacim banovat je totam sama zgerba falos ! zelam ti vela stastia zdravia tebe aj celej rodine ! drz sa
Ďakujem, ja som si to tam užíval :)
10:36 tom ako ste sa cítil medzi tými maladymi
Cítil som sa dobre, akurát mi vadili intrigy.
10:36 Eva Vsetci hraju za seba, velka pretvarka, zvladal si to dobre a v Tvojom veku,fandila som Ti.
Ďakujem :)
10:36 Dinko čau jano ako si tam vydrzal tak dlho s takými darebakmi???
Ja som sa snažil robiť si svoju robotu, čo ma bavilo.
10:37 Jozka Janko držala som ti palce lebo taký pracovitý ako si ty na farme nie nik dúfam že nakoniec budeš odmenený veľká hamba ako sa k tebe ostatný zachovali ale čo urobíme taký sú ľudia všetok dobré v tvojom osobnom živote pozdravujem
Máte pravdu, ďakujem :)
10:38 Zuzana Dobrý deň pán Raninec. Na farme ste boli najpracovitejší. Škoda, že súboj dopadol vo Váš neprospech. Prosím Vás, tie ženy sú naozaj také darobné ako ich vidíme v TV, ten neporiadok im nevadil? Stále len fajčia, konšpirujú. Vaše ruky na farme budú veľmi chýbať! Želám Vám všetko dobré a predpokladám, že Vy sa na farmu ešte vrátite!!!
Na Farmu sa už nevrátim, a ženy sú také ako ich vidíte na obrazovke.
10:39 Stanislav Dobry den Janko Ste skvely clovek Takto by mal vyzerat Farmar ktory bojuje o vyhru Az to Bude mozne Rad by som sa s vami niekedy stretol Prajem vam v zivote vsetko dobre
Ďakujem a teším sa na stretnutie :)
10:39 krásny Východ SR Pán Raninec, stálo to za to, ísť sa nadrieť na farmu ? Veľa uzdrav ia a nech sa dari.
Stálo to za to, bola to moja pracovná dovolenka, mám z toho dobrý pocit.
10:40 rasty Ahoj Janko je naozaj Zuzka taká zlá a falošná ako o nej všetci hovoria? Ja jej držím palce a nepáči sa mi že sú všetci proti nej...
Nie je taká falošná, ale mala svoj cieľ a podľa toho sa správala.
10:41 žabka Janko bol si nejlepší! Prečo si nepohol rozumom a nešetril sa pred duelom? občas musíš myslieť aj na seba robota by bola počkala. Dúfam,že niekto vypadne a ty sa vrátíš-bez Teba tam zahynú! držím palce a hodne zdravia Tebe aj celej rodinke <3
Ďakujem, dúfam, že si poradia.
10:42 Renata Janko, klobuk dole, si velky pracant poctivy, to sa nevidi casto a nie kazdy si z Teba zobral priklad na Farme, dufam,ze si doma oddychnes alebo sa pustis doma opat do prace? Ak, tak do akej? Komu drzis palce na vyhru?Dufam, ze si zmenil nazor na Zuzannu!!!
Ďakujem, doma som sa už pustil do práce, kúpil som si ovečky, takže sa budem o ne starať. Držím palce Dávidovi.
10:43 stefany Ahoj Janko, velmi mi je luto, ze si vypadol, ale bol si tam jediny, ktory poctivo pracoval. Tak preco by si mal makat aj za druhych. A vyhru dostane ten, co najmenej pracoval. Uzivaj si svoju rodinku, vsetko dobre... :)
Ďakujem, taká je hra :)
10:44 kometa Nazdar Janko. Klobúk dole pred tým, čo všetko si na farme porobil. Myslím, že až teraz prídu na to, čo tvojim odchodom stratili (aj keď veľmi neverím, že budú ochotní to priznať). Tak im treba, nech robia! Dať do súboja Teba, aby neohrozili Lulu???????? To čo je za rozum toto?????? Ale Farma je presne o tom - ten, kto maká, nevyhráva.... Kto podľa teba najviac ovplyvňuje farmárov - kto "mieša vodu"? Komu dávaš najväčšie šance na výhru?
Vodu miešajú najmä ženy a výhru prajem Dávidovi.
10:45 Xxx Ahoj Janko,ozaj ta Zaneta bola taka hlupa a vhulgarna?vela stastia v zivote,pre mna si vitaz
Janette bola svojská, najskôr sme vychádzali dobre, ale potom, keď sa stala slúžkou, začala intrigovať.
10:47 Lejla Janko už sa objavila aj popularita, oslovuju ta ludia? Prajem všetko dobré, nech sa darí!
Áno, veľa ľudí sa mi ozýva, zastavuje ma na ulici a som prekvapený, koľko ľudí Farmu sledovalo.
10:48 Simona Ahoj, dúfam, že keď si vypadol z hry tak sa budeš venovať základom slušného správania a nebudeš ženy oslovovať spôsobom hentá, tá 20ročná a podobne. Myslíš si, že keď je niekto mladší tak máš nad ním moc. Som rada, že si šiel domov a pevne verím, že si toto všetko vrátane samochvály ako vieš všetko najlepšie a ako si vždy všetko robil sám uvedomíš. Dúfam, že to vyhrá Miro pretože na jeho inteligenciu nikto nemá.
Mirkovi držím palce, zle som sa nesprával k nikomu.
10:49 Peter Jano čo tak odpovedať aj na negatívne ohlasy?
Odpovedám :)
10:49 Janka Ste v kontakte s Marcelom?
Áno.
10:49 nella Janík,držím palčeky,nech sa Vám darí v živote,želám veľa zdravíčka celej rodinke.. <3
ďakujem :)
10:50 Peter Jano ale ti mastia brucho čo? sama chvála...
Áno, schudol som 7 kíl, potrebujem ho pomastiť :)
10:51 Erika Dobry den Janko,skoda ze to pretlacanie Vam nevyslo,vela nechybalo,skoda ze ste nevyuzili moment, ked Niko nevladal.Teraz by som si zelala, keby hospodar doviezol farmarom plnu vlecku dreva aj s planikom niecoho narocnejsieho.Vy jediny ste takejto praci rozumeli a poradili by ste si s nou.Ja som fandila Vam a teraz Davidovi.Prajem Vam vsetko dobre.
ďakujem, držím im palce, snáď si poradia.
10:52 XX Si falošný ako pes.
Ďakujem za názor, skúste letnú Farmu, rád sa na vás pozriem ;)
10:54 Mima Ahoj Janko.Píšeš o Mirovi,že by Ťa on mohol zastúpiť?Ako keď ste ho tam máli za blázna a nikto nevyzdvihol za celý čas jeho kvality?Prajem Ti veľa šťastia.
Mirko sa svojsky správala najmä na začiatku a potom sa to s ním viezlo, prajem mu všetko dobré.
10:55 jana Janko ste veľmi pracovitý človek, patrí Vám za to uznanie. Vďaka Lucii ste skončili, lebo Vás dala do duelu. Je taká falošná ako aj Zuzana. Tak nás presviedčala na obrazovke, že dá Zuzanu, že ju tam má kde chcela mať a odrazu otočila o 180 stupňov. A tá Lula šak to je divočina. Prajem všetko najlepšie v živote a buďte nakoniec rád, že ste preč od týchto faloščných ľudí. Všetko dobré :)
ďakujem.
10:56 Jana Jano je mi na grc s tvojich odpovedí. Ja nič ja muzikant....aj ty si ubližoval na farme a teraz nepriznávaš.
Neviem o tom, že by som niekomu ublížil, bolo to vidieť pri stole pravdy, ako sa ku mne vyjadrovali.
10:56 kaťa čo si myslíte o Dávidovi ? manipulujú s ním ženy na farme ? Veľmi šikovný!!! Klobúk dole pred vami. Do budúcna prajem veľa zdravia, držte sa. :)Rodina môže byť na vás hrdá
S Dávidom manipuluje najmä Lula a Ďakujem.
10:58 Jana Janko,Ste dobrý, pracovitý človek to každý videl a urobil si úsudok, preto Ste sa nemuseli až toľko chváliť, to mi na Vás trochu vadilo.Aj Mirko je pracovitý, dobrý človek a preto Ste ho asi vnímali ako konkurenciu. Nepáčilo sa mi ako Ste sa pridali k tej čvarge a štekali ste všetci na Mira a robili mu zle, keď bol farmárom týždňa. To si od vás nezaslúžil.Želám si, aby to tam Miro ustál a farmu vyhral. Je tam teraz jediný, ktorý si to zaslúži.
S Mirkom som mal dobrý vzťah, len on riešil veci vždy komplikovane a prajem mu tiež výhru.
10:58 marty Jano Jano skoda , ze si to nepochopil v tej farme nejde kto tam urobi najviac ale kto vie intrigovat a vymyslat ako nerobit a zavadzat druhych len skoda ze stebou tak zamezali a smiali sa steba a ty si tancoval ako oni piskali tvarili sa ze ta maju radi a oni sa tesili ze robis ako otrok skoda no nic vsetko dobre do zivota hadam budes mudrejsi a nebudes vsetkym verit tak ako si veril ahoj :-))))
Ďakujem za názor, je to hra :)
11:00 mikuše Ahoj Janko, ste úžasný človek, nesmierne šikovný a pracovitý, preto Vám patrí moja veľká úcta. S tou Vladou máte úplnú pravdu, nikto si to zatiaľ nevšimol, ale ona je taká potmehúdka,kde vietor tam plášť, ved sa ešte budú čudovať, kto jej verí a dajú Vám za pravdu. FARMU ste mal vyhrať Vy, určite nie tie zmaľované sliepky, alebo ... Prajem Vám veľa zdravia
Ďakujem a týmto sa s vami lúčim, želám pekný deň :) Janko
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo