Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.04.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Fitnestréner Šmahel tesne pred rozvodom: Zbalil kontroverznú sexi poslankyňu?!

Zalovil v poslaneckých kruhoch?! Fitnestréner Martin Šmahel (34) sa mal podľa informácií Nového Času zahľadieť do rozvedenej mamy dvoch detí Janky Cigánikovej (33).

Tá v parlamente kope za stranu Sloboda a Solidarita. Manžel markizáčky Miriam Kalisovej (31) sa má s kontroverznou liberálkou, ktorá sa zviditeľnila fotkou so stiahnutými nohavičkami či škandálom okolo jej siete škôlok, stretávať už niekoľko mesiacov! Šmahel dokonca doviedol Cigánikovú priamo na nakrúcanie so šokovanou Kalisovou!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii
Navonok idylické manželstvo Šmahelovcov nezachránila ani spoločná dcéra Mia. Tréner ešte nedávno tvrdil, že nerozumie rozhodnutiu Mirky rozviesť sa, a v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa dokonca priznal slzy a „čierne myšlienky“. Dnes je už všetko inak!

Vyzerá to tak, že Šmahel náročné obdobie prekonal aj vďaka inej žene. Martinovi totiž podľa našich informácií spríjemňuje samotu poslankyňa Janka Cigániková z SaS. „Stretávajú sa už pár mesiacov, ale vážne to nie je. To už má druhú frajerku, prvú mal nejakú golfistku,“ prezradil Novému Času Šmahelov blízky kamarát zo športových kruhov. Ten tvrdí, že fešný ženáč zašiel ešte ďalej a najnovšiu „kamarátku“ si priviedol na nakrúcanie markizáckej relácie.

Otvoriť galériu

Sokyni tak podľa topiek čelila aj jeho manželka Kalisová, ktorá ju s ním moderuje. „Áno, je to pravda. Bola tu pani Cigániková. Stalo sa to minulý týždeň. Boli tam spolu skoro pol dňa,“ potvrdil tieto informácie aj člen televízneho štábu. „Martin Janu s nikým nezoznámil, pokiaľ viem, tak ani s Mirkou. Len tam spolu boli, keď sa nenatáčalo,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

 

Samotný Šmahel však na správy o svojom najnovšom úlovku reagoval podráždene. „Viete čo, tak sa spýtajte jej, nemám na to náladu,“ odvrkol. Neskôr však zmenil rétoriku. „Stretli sme sa raz v živote kvôli práci a pri päťdesiatčlennom štábe," zdôraznil. V otázke nevery mal donedávna jasno. „Je ľahké na fitnestrénera a niekoho, kto sa pohybuje v modelingu, našiť neveru. Miriam je sebavedomá žena a vedela, čo pre mňa znamená,“ vyhlásil pre Nový Čas Nedeľa. Kalisová na telefonáty do uzávierky nereagovala.

Pekný kvietok

Liberálka Cigániková, ktorá háji farby SaS, môže Šmahelovi radiť v súkromných záležitostiach. Sama je totiž rozvedená mama dvoch detí. Poslankyňu si pamätajú aj jej voliči, ktorým sa počas parlamentných volieb 2016 prezentovala cez bilbordy so stiahnutými nohavičkami. Opletačky s hygienikmi mala aj pre jej súkromné škôlky. Nečudo, že pre vlastné problémy románik so Šmahelom radšej zatĺka. „Vôbec nič sa nedeje, nie sme spolu, nechodíme spolu a ďalej sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ tvrdí poslankyňa.

Kontroverzná Cigániková z SaS

Otvoriť galériu

Cigániková sa zviditeľnila počas volieb v roku 2016. Krajinu oblepila bilbordmi, na ktorých sú ženské nohy so stiahnutými nohavičkami. Rušno má aj v súkromí. Jankin exmanžel Jozef si na sociálnych sieťach rád kopne do politických prešľapov svojej bývalej ženy a ona mu to rada opätuje. Nový Čas v marci informoval, že Janka Cigániková prevádzkuje troje jaslí bez povolenia hygienikov. Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave začal správne konanie a hrozí jej pokuta 60 000 eur. Poslankyňa hovorí o administratívnej chybe a sľúbila nápravu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro, pol, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?