Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.05.2017 13:00 | Prominenti | Silvia Kucherenko

Silvia Kucherenko otvorene prehovorila: Pravda o plastikách!

Extravagantná Silvia Kucherenko (34) je modelka, o ktorej bolo popísané azda už všetko.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Nás však zaujímalo, ako sa o seba stará, koľko času trávi v salónoch krásy a koľko ju to vlastne stojí. Ak by ste chceli vyzerať ako ona, nestačil by vám k tomu priemerný mesačný plat.

„Starám sa o seba klasicky ako každá žena. Vždy sa večer odlíčim a použijem krém. Momentálne okrem arganového oleja používam aj francúzsku kozmetiku,“ začína Silvia svoje rozprávanie o tom, ako dbá o svoj zovňajšok. Nie vždy podľa nej platí, že čím drahšie, tým lepšie. „Mala som krémy tých najluxusnejších svetových značiek, ale môžem povedať, že pleť sa mi po ich používaní zhoršila, pretože boli pre mňa silné, nakoľko ju mám veľmi jemnú.“

Modelka necháva odbornú starostlivosť o svoju tvár v rukách profesionálov. „Raz za mesiac chodím do salónu, kde pracujú výlučne s francúzskou značkou kozmetiky, ktorá mi robí dobre. Mám výbornú kozmetičku Moniku, ktorá už vie, čo moja pleť potrebuje a podľa toho mi prispôsobuje procedúry,“ hovorí blondínka.

Pery sú jej značka

 

Okrem klasického čistenia pleti chodieva raz za týždeň aj na ozónoterapiu. „Pleť ošetrená ozónom je pružnejšia, jemné vrásky sa stávajú menej viditeľnými a miznú aj drobné povrchové nedostatky. „Toto mi naozaj veľmi pomáha, tvár vyzerá po ošetrení krásne.“ V určitom veku je podľa Silvie starostlivosť o pleť dôležitá. „Keď sa nezačne žena starať o ňu včas, tak potom starnutie bude len ťažko vedieť zastaviť. Samozrejme, že sa to nedá úplne, ale aspoň do značnej miery eliminovať vrásky. Pleti treba sústavne venovať starostlivosť. A hlavne je to aj o tom, že keď sa žena o seba stará, znamená to, že si samu seba váži,“ myslí si Kucherenko, ktorá si dáva pravidelne nadpájať aj mihalnice. „Raz za mesiac si ich chodievam robiť, ak by som mala fotenie, musím ich vymeniť aj skôr,“ hovorí Silvia, ktorá trávi v salóne každý týždeň, najmä čo sa týka starostlivosti o pleť.

Otvoriť galériu
Silvia Kucherenko
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Modelka s najväčšími perami nášho šoubiznisu sa netají ani botoxom. „Po dlhom čase som si bola dať pichnúť baby botox do čela, čo je minimálna dávka, ktorá vyrovná vrásky, ale neurobí taký zmrazený výraz. Mám veľmi silnú mimiku tváre a dosť krčím čelo, preto sem tam podstúpim tento neinvazívny zásah.“ O toľko diskutovaných perách sa jej už veľmi rozprávať nechce. Má pocit, že všetko už povedala. „Mala som ich dvakrát zväčšené. Ale chápem, že je to stále zaujímavá téma. (smiech) Som spokojná a nič by som nemenila. Ako som povedala, moje pery sú moja značka,“ hovorí rázne.

Modeling stagnuje

Nápadne dlhé blond vlasy, ktoré má Silvia skoro po pás, nie sú jej vlastné. „Páčia sa mi dlhé vlasy. Akokoľvek môže mať niekto krásne vlasy, nevyrovnajú sa podľa mňa kvalitne nadpojeným. Samozrejme tiež sa o ne musíte starať, dávať si masky a zábaly. Neplatí, že si ich nadpojíte a máte pokoj. Moje podmienky na výber salónu sú veľmi prísne. S tým svojim som už niekoľko rokov veľmi spokojná.“ Nielen tvár a koruna krásy musia podľa Silvie vyzerať tip top. „Pekné nohy v sandáloch sú tiež dôležité, nemám rada popraskané päty a neupravené nechty ako aj na rukách, tak aj na nohách. Chodím pravidelne na pedikúru SpaRitual, ktorá používa na telo a nohy vyslovene luxusnú vegánsku kozmetiku. Pokožka na nohách je po tejto procedúre veľmi jemná a hebká. Nechty si dávam robiť každé 2 týždne.“

Otvoriť galériu

Na sociálnej sieti má modelka skoro pol milióna fanúšikov a firmy sa len tak predbiehajú, aby propagovala ich produkt alebo salón. Ona si však starostlivo vyberá. „Fakt je, že nezverejním hocičo a musím veriť, že je to kvalitné, aby som sa za to nemusela v budúcnosti hanbiť. Reklama je pre každého potrebná, len nie za každú cenu, už nie som v tej pozícii, že chcem byť za každú cenu videná, som rada, keď mám pokoj,“ vysvetľuje Silvia, ktorá je momentálne mamičkou na plný úväzok.

Modelingové ponuky zatiaľ odmieta, lebo sa chce venovať synovi Saškovi, ktorého má s manželom Sergejom. Ako sama priznáva, bez neho sa jej nikam za prácou cestovať nechce, lebo boli zvyknutí všade chodiť spolu. Podnikateľ však už druhý rok sedí vo väzení v Banskej Bystrici.

Svoju extravagantnú manželku nikdy do ničoho nenútil a páčila sa mu vždy. „Nikdy nič nemal proti žiadnym módnym výstrelkom, zbožňuje ma, preto je so mnou desať rokov,“ hovorí rázne. A ako často ho môže navštevovať? „Raz za mesiac, to je zákonom dané a nikto nemá výnimku. Vždy sa za ním teším, stále sme manželia so všetkým, čo k tomu patrí a treba len vydržať.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej