Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.04.2017 15:13 | Projekty

Štatút súťaže: „Nabaľte sa do prasknutia“

Štatút súťaže: „Nabaľte sa do prasknutia“
Tieto pravidlá sú platné a sú rovnako záväzné pre všetkých účastníkov hry. Organizátor je oprávnený zmeniť alebo upraviť zverejnené pravidlá hry výlučne formou písomného dodatku k tomuto dokumentu. Akákoľvek zmena týchto pravidiel je účinná dňom jej zverejnenia.

1. Názov: Kupónová hra: „Nabaľte sa do prasknutia"

2. Organizátor:

Organizátorom hry je spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, IČ DPH: SK2020299424, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č.19/B (ďalej len „Organizátor“). Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas, Nový Čas víkend, Nový Čas Nedeľa, Nový Čas Krížovky, Nový Čas pre ženy, Nový Čas Bývanie, Život, Eva, Madam Eva, GEO, AUTO BILD a prevádzkovateľom internetových portálov www.cas.sk, www.azet.sk a iné.

3. Začiatok a miesto konania hry:

Začiatok hry: 22. apríl 2017. Ukončenie hry: 21. máj 2017.

 

Miestom konania je územie Slovenskej republiky.

4. Tlačový titul, v ktorom hra prebieha:

Denník Nový Čas a týždenník Nový Čas Nedeľa

5. Základný princíp hry:

Princíp hry spočíva v nazbieraní a nalepení očíslovaných kupónov, prípadne  žolíkových kupónov,  uverejnených v jednotlivých po sebe idúcich vydaniach v tituloch Nový Čas a Nový Čas Nedeľa na správnu hraciu kartu, ktorú účastník hry musí s nalepenými kupónmi doručiť do žrebovania o zverejnené výhry a/alebo v zasielaní zverejnených číselných kódov umiestnených na jednotlivých hracích kartách prostredníctvom SMS do žrebovania, nasledovným spôsobom:

Hracie karty, ktoré slúžia na nalepovanie kupónov, budú postupne vložené v denníku Nový Čas  22.4.2017 (modrá karta) a 6.5.2017 (červená karta). Hracie karty sú pre jednotlivé po sebe idúce hracie týždne farebne odlíšené. 

V každom vydaní denníka Nový Čas bude v priebehu hry uverejnený očíslovaný kupón. Vystrihnutý kupón musí byť nalepený na hraciu kartu na pole označené rovnakým číslom (napr. kupón č.1 je treba nalepiť na pole označené č. 1). Prvá (modrá) hracia karta obsahuje 11 hracích polí a druhá (červená) hracia karta obsahuje 12 hracích polí určených na nalepovanie kupónov, eventuálne žolíkov, namiesto ktoréhokoľvek chýbajúceho očíslovaného kupónu.

V každom vydaní týždenníka Nový Čas Nedeľa v dňoch 23.4., 30.4., 7.5., 14.5. a 21.5.2017 bude uverejnený 1 žolík. Žolík je univerzálny kupón a slúži k nahradeniu ktoréhokoľvek kupónu z denníka Nový Čas, z ktoréhokoľvek týždňa. To znamená, že všetky žolíky z týždenníka Nový Čas Nedeľa, sú platné pre všetky hracie karty a všetky hracie polia počas celej hry. Na jednu hraciu kartu možno nalepiť ľubovoľný počet žolíkov. Žolíky možno použiť aj na vyplnenie všetkých hracích polí.

Po doručení hracej karty s vyplnenými hracími poľami a údajmi účastníka hry  na adresu Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., P. O. BOX 38, 828 51 Bratislava 24, bude účastník hry  zaradený  žrebovania. Do žrebovania o prvý automobil KIA RIO, ktoré sa uskutoční 15.5., budú zaradené len modré hracie karty, doručené do 12.5.2017. Do žrebovania o druhý automobil KIA RIO, ktoré sa uskutoční 30.5.2017, budú zaradené len červené karty, doručené do 26.5.2017. Do žrebovania o hlavnú výhru, ktoré sa uskutoční 30.5.2017, budú zaradené všetky hracie karty (modré aj červené) doručené od začiatku súťaže do 26.5.2017.

Organizátor si vyhradzuje právo v prípade predĺženia konania hry termín žrebovania hlavnej výhry zmeniť.

Čitatelia majú zároveň možnosť zapojiť sa do hry aj zaslaním jedinečného číselného kódu prostredníctvom SMS správy. Každá z hracích kariet má na zadnej strane pod plochou určenou na vlepovanie kupónov uvedený sedemmiestny číselný kód označený ako „ČÍSLO DO SMS“, ktorý je unikátny pre každú hraciu kartu. Zaslaním tohto kódu formou SMS, sa účastník hry zaraďuje do žrebovania o dennú výhru a do záverečného žrebovania o automobil KIA RIO. Každý unikátny kód je platný počas celej súťaže. Číselný kód je teda možné zasielať počas celého obdobia hry neobmedzene a opakovane až do 21.5.2017 (vrátane). Žrebovanie výhercov denných výhier bude prebiehať každý deň okrem pondelka. SMS zaslané v nedeľu budú spolu s SMS zaslanými v pondelok zaradené do utorkového žrebovania. Žrebovanie SMS výhercu automobilu KIA RIO sa bude konať 30.5.2017.

Zasielanie číselných kódov do hry, uverejnených na zadnej strane hracej karty, je možné výlučne formou SMS správ. Z hľadiska splnenia podmienok účasti, za platnú SMS správu sa považuje správa so správne zadaným sedemmiestnym číselným kódom zo zadnej strany hracej karty označeným ako „ČÍSLO DO SMS“. Správa musí byť formulovaná v tvare: HRA (medzera) ČÍSLO DO SMS ( príklad: HRA 1234567 ) Správne zadaný text je potrebné zaslať formou SMS na štvorčíslie 6665.

Zasielanie číselných kódov do hry prostredníctvom SMS technicky zabezpečuje spoločnosť A SMS, s.r.o., so sídlom Šulekova 70, 811 03 Bratislava, IČO 35 830 387. Maximálna cena SMS je 0,80 € vrátane DPH. Pre podanie informácií týkajúcich sa hry je pre účastníkov hry k dispozícii Infolinka na tel. čísle: 0918 700 899 (pracovné dni od 9.00 do 16.00 hod.). 

6. Podmienky účasti v hre:

Hry  sa môže zúčastniť každá plnoletá fyzická osoba, ktorá najneskôr v deň začatia hry  dovŕšila osemnásty (18.) rok veku. Zapojiť sa do hry  môžu aj osoby mladšie ako osemnásť (18) rokov. Osoba mladšia ako osemnásť (18) rokov je oprávnená k úkonom vyplývajúcim z hry, primeraným jej rozumovej a vôľovej vyspelosti, avšak pri určitých právnych úkonoch vyplývajúcich z účasti v hre (napr. prevzatie výhry, vzdanie sa výhry, súhlas s uverejnením fotografie a spracovaním osobných údajov atď.) musí byť zastúpená svojím zákonným zástupcom (rodičom, pestúnom, osvojiteľom a pod.).

Zapojením sa do hry vyjadruje účastník svoj súhlas s týmito pravidlami a podmienkami hry.  

7. Výhercovia:

7.1 Výhercovia dennej výhry

Výhercom dennej výhry sa stáva účastník, ktorý bol náhodným výberom vyžrebovaný spomedzi všetkých účastníkov hry, ktorí v predchádzajúci deň zaslali platnú SMS správu so správne zadaným kódom z niektorej hracej karty. Pokiaľ sa účastník hry zapojí do hry o dennú výhru, a zároveň sa chce zapojiť do žrebovania odoslaním svojej vyplnenej hracej karty, je povinný pre účely preukázania výhry vyhotoviť kópiu hracej karty (tak aby bolo číslo do SMS na kópii zreteľne viditeľné). Denná výhra bude výhercovi vyplatená na základe predloženia platnej hracej karty alebo jej kópie.

7.2 Výhercovia automobilu KIA RIO

a) výhercami jednotlivých osobných motorových vozidiel KIA RIO, špecifikovaných v bode 9 pravidiel, sa stávajú účastníci vyžrebovaní spomedzi všetkých účastníkov hry, ktorých platné hracie karty boli doručené organizátorovi v súlade s týmito pravidlami, nasledovne:

  • žrebovanie výhercu prvého automobilu KIA RIO sa uskutoční 15. 05. 2017. Posledný termín pre doručenie vyplnenej modrej karty do žrebovania je 12.5.2017. Výhernou môže byť len modrá  karta, ktorá má vyplnené všetky polia očíslovanými kupónmi, prípadne ľubovoľným počtom žolíkov;
  • žrebovanie výhercu druhého automobilu KIA RIO sa uskutoční 30.05.2017. Posledný termín pre doručenie vyplnenej červenej karty do žrebovania je 26.5.2017. Výhernou môže byť len červená karta, ktorá má vyplnené všetky polia očíslovanými kupónmi, prípadne ľubovoľným počtom žolíkov;

Upozornenie: Na každej z  hracích kariet musí Účastník čitateľne vyplniť svoje kontaktné údaje – Meno, Priezvisko, Adresu a Telefonický kontakt, inak sa hracia karta stáva neplatnou.

b) výhercom tretieho automobilu KIA RIO sa stáva účastník, vyžrebovaný spomedzi všetkých účastníkov, ktorí zaslali sedemmiestny číselný kód „ČÍSLO DO SMS“, prostredníctvom platnej SMS správy podľa bodu 5. Žrebovanie sa uskutoční dňa 30.5.2017.

7.3 Výherca hlavnej výhry

Výhercom hlavnej výhry sa stáva účastník, vyžrebovaný spomedzi všetkých účastníkov, ktorí zaslali vyplnené hracie karty do 26.5.2017. Žrebovanie hlavnej výhry sa uskutoční dňa 30.5.2017.

Mená a priezviská vyžrebovaných výhercov budú postupne uverejňované na stránke www.cas.sk/hra.

8. Informovanie výhercov  o získaní výhry a podmienkach jej uplatnenia:

Oboznámenie výhercov o získaní výhry (denná, automobil KIA RIO, hlavná výhra) bude prebiehať telefonickým oznámením. Po vyžrebovaní výhercu bude organizátor kontaktovať výhercu na zaslanom/známom telefónnom čísle. Organizátor dohodne s výhercom miesto a termín stretnutia za účelom realizácie reportáže s výhercom týkajúcej sa výhry a prevzatia výhry. Podmienkou prevzatia výhry je súhlas výhercu so zverejnením a šírením takto vyhotovenej reportáže.

9. Výhry:

• 26 x denná výhra pre vyžrebovaných účastníkov, ktorí odoslali SMS kódy: 

Peňažná výhra v hodnote priemernej mesačnej mzdy  – 900 € (slovom: deväťsto eur),

• 3 x výhra osobné motorové vozidlo – pre 1 účastníka vyžrebovaného z doručených modrých hracích kariet, pre 1 účastníka vyžrebovaného z doručených červených hracích kariet a 1 účastníka vyžrebovaného zo všetkých platne doručených SMS:

osobné motorové vozidlo KIA RIO 1,2 D-CVVT vo výbave GOLD, v hodnote 12 290 € (slovom: dvanásťtisícdvestodeväťdesiat eur),

• 1 x hlavná výhra  pre účastníka  vyžrebovaného zo všetkých doručených platných hracích kariet:

Peňažná výhra v hodnote priemernej ročnej mzdy - 10 800 € (slovom: desaťtisícosemsto eur).

10. Odovzdávanie výhier:

10.1 Odovzdanie dennej výhry

Dennou výhrou je peňažná suma v hodnote priemernej mesačnej mzdy, t.j. 900 € (slovom: deväťsto eur). Organizátor odvedie z výhry zrážkovú daň z príjmu v zákonnej výške a uhradí výhercovi príslušnú sumu po zdanení  bankovým prevodom na bankový účet oznámený výhercom, prípadne poštovou poukážkou, do dvoch (2) mesiacov od vyžrebovania výhercu. 

10.2 Odovzdanie automobilov KIA RIO

Vecnými výhrami, ktoré budú odovzdané  trom vyžrebovaným výhercom, sú osobné motorové vozidlá KIA RIO, v hodnote à 12 290 € (slovom: dvanásťtisícdvestodeväťdesiat eur/1 vozidlo). Odovzdanie vozidla výhercovi sa uskutoční na mieste určenom organizátorom. Termín odovzdania výhry je výherca povinný dohodnúť si s organizátorom v lehote do siedmych (7) dní odo dňa, kedy došlo k vyžrebovaniu výhercu. Z odovzdávania uvedenej vecnej výhry organizátor zhotoví krátku reportáž s výhercom. Výherca je oprávnený výhru prevziať, ak sú splnené podmienky pre odovzdanie výhry podľa odseku 10.4. Pokiaľ výhercu nebude možné do siedmych (7) dní od vyžrebovania kontaktovať z dôvodov na strane výhercu, bude výhra ponúknutá  náhradnému výhercovi, ktorý bol vyžrebovaný ako ďalší v poradí podľa herného plánu. Pokiaľ sa výherca bez vážneho dôvodu nedostaví k prevzatiu výhry v čase a mieste dohodnutom s organizátorom súťaže, a neospravedlní svoju neúčasť do dvoch (2) dní od dohodnutého termínu, stráca nárok na výhru a výhra bude ponúknutá náhradnému výhercovi.

10.3 Odovzdanie hlavnej výhry   

Hlavnou výhrou je peňažná suma v hodnote priemernej ročnej mzdy zamestnanca v SR, t.j. 10 800 € (slovom: desaťtisícosemsto euro). Peňažnú výhru po zdanení organizátor uhradí bezhotovostným prevodom na bankový účet oznámený výhercom, najneskôr do dvoch (2) mesiacov od vyžrebovania výhercu. Pokiaľ výhercu nebude možné do siedmych (7) dní od vyžrebovania kontaktovať z dôvodov na strane výhercu, bude výhra ponúknutá náhradnému výhercovi, ktorý bol vyžrebovaný ako ďalší v poradí podľa herného plánu.

10.4 Všeobecné podmienky pre odovzdanie výhier:

Organizátor súťaže odovzdá výhry jednotlivým výhercom (denné výhry, motorové vozidlá KIA RIO, hlavná výhra), pokiaľ vyžrebovaný výherca:

a. umožní organizátorovi  overenie svojej  totožnosti,

b. umožní spracovanie krátkej reportáže (s rozhovorom a fotografiami výhercu),  pre účely uverejnia v médiách organizátora,

c. udelí  súhlas  s uverejnením a šírením reportáže a so zverejnením svojho mena, priezviska a obrazových snímok so svojou podobizňou v denníku Nový Čas a týždenníku Nový Čas Nedeľa, prípadne v iných printových a online tituloch organizátora, ako aj súhlas na ich použitie na účely prezentácie súťaže, prezentácie a propagácie organizátora, na organizovanie ďalších súťaží, aj iné reklamné  a propagačné aktivity organizátora

V prípade, ak výherca odmietne zhotovenie reportáže a/alebo nedá súhlas s bezodplatným zverejnením reportáže v denníku Nový Čas, týždenníku Nový Čas Nedeľa, prípadne použitie reportážnych materiálov v ďalších printových a elektronických médiách organizátora, a/alebo nebude možné vierohodne overiť jeho totožnosť, stráca nárok na výhru.

11. Preberanie výhier za výhercu:

Za výhercu môže výhru prevziať iná osoba iba v prípade, ak sa výhercom stane osoba, ktorá nedovŕšila osemnásty (18) rok veku, pričom oprávnenie prevziať výhru namiesto výhercu má výlučne jeho zákonný zástupca.

12. Náhradný výherca a vznik nároku náhradného výhercu na výhru:

12.1 S prihliadnutím na možnosti uvedené v bode 12.2 organizátor ustanovuje systém žrebovania náhradných výhercov. Následne po každom vyžrebovaní výhercu, pristúpi rovnako náhodným výberom k vyžrebovaniu druhej (2.) osoby a následne aj tretej (3.) osoby tzv. náhradného výhercu. Druhú (2.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v prvom rade a tretiu (3.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v druhom rade.

12.2 Vznik nároku náhradného výhercu na prevzatie výhry je podmienený nasledovnými skutočnosťami:  

  • a. výherca odmietne prevzatie výhry,
  • b. výherca nespĺňa podmienky účasti v súťaži, napr. ide o osobu vylúčenú zo súťaže,
  • c. pri prevzatí výhry nebude možné z dôvodu na strane výhercu vierohodne overiť jeho totožnosť,
  • d. výherca nebude do (7) dní od dátumu určenia výhercu na ním uvedenom kontaktnom telefónnom čísle napriek opakovaným pokusom organizátora zastihnuteľný,
  • e. výherca nedá organizátorovi preukázateľný súhlas so zverejnením osobných údajov v rozsahu meno a priezvisko,
  • f. výherca nedá organizátorovi súhlas na vyhotovenie a uverejnenie fotografií zobrazujúcich jeho osobu,
  • g. výherca odmietne poskytnúť rozhovor za účelom vyhotovenia reportáže,
  • h. výherca súhlasí s rozhovorom, avšak nesúhlasí s vyhotovením a uverejnením fotografie, alebo súhlasí s rozhovorom, ale pred jeho uskutočnením  nie je dosiahnuteľný,
  • i. v prípade dohody o dodaní vlastných fotografií k spracovanej reportáži, výherca tieto nedodá do redakcie Nového Času v určený deň do 17.00 hod.,
  • j. v prípade hlavnej výhry nebude možné dosiahnuť s výhercom dohodu o termíne prevzatia výhry tak, aby termín prevzatia výhry bol dohodnutý včas, do 7 dní od vyžrebovania výhercu,
  • k. v prípade výhry automobilu KIA RIO odmietne výherca výhru osobne prevziať, za okolnosti že výhercom je plnoletá osoba,
  • l. výhercom, je osoba mladšia ako osemnásť (18) rokov a na strane zákonného zástupcu nastali skutočnosti uvedené pod písm. a) až j).

 

12.3 Vznik okolností uvedených v bode 12.2 na strane výhercu, zakladá pre organizátora možnosť osloviť náhradného výhercu v prvom rade za účelom oznámenia a prevzatia výhry. Ak okolnosti uvedené v bode 12.2 nastanú aj na strane náhradného výhercu v prvom rade, organizátor je oprávnený rovnako postupovať u náhradného výhercu v druhom rade.

12.4 Ustanovenia bodu 12.4 sa použijú v prípade nevyhnutnosti osloviť vždy ďalšieho náhradného výhercu, a to v prípade že nastane situácia uvedená v bode 12.1, pričom po vyčerpaní možnosti náhradného výhercu v druhom rade môže organizátor uskutočniť nové žrebovanie zo skupiny tých istých súťažiacich.

13. Vylúčenie zamestnancov organizátora z účasti v hre:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava, a ich blízke osoby v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka.

14. Udelenie súhlasu so spracovaním osobných údajov a s uverejnením podobizne výhercu:

Zapojením sa do súťaže prostredníctvom odoslania vyplnenej a vlastnoručne podpísanej hracej karty alebo odoslaním súťažnej SMS účastník hry dáva Organizátorovi súťaže dobrovoľne svoj súhlas so spracovaním osobných údajov podľa zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov v rozsahu: meno, priezvisko, adresa a telefónne číslo na účely realizácie tejto súťaže, identifikácie výhercu a na vlastné marketingové účely Organizátora, ako aj na súvisiace reklamné a propagačné aktivity Organizátora, a to na dobu troch (3) rokov od konania súťaže. Účastník hry ako dotknutá osoba zároveň súhlasí s tým, aby Organizátor ako prevádzkovateľ tieto údaje spracovával a nakladal s nimi v súlade s ust. zákona o ochrane osobných údajov za uvedeným účelom. Takto daný súhlas môže dotknutá osoba kedykoľvek písomne odvolať. Organizátor je oprávnený spracúvať poskytnuté údaje, až kým súhlas nebude odvolaný. V prípade, ak účastník súťaže, ktorý organizátorovi poskytol osobné údaje, nesúhlasí so spracúvaním svojich osobných údajov, môže podať námietky proti spracúvaniu osobných údajov alebo domáhať sa svojich práv podľa § 28 a nasl. zákona č. 122/2013  Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

V zmysle §16 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov je účastník súťaže povinný uvádzať len pravdivé osobné údaje.

Účastníci súťaže sa zároveň v prípade získania výhry zaväzujú poskytnúť Organizátorovi súhlas s bezodplatným vyhotovením a zverejnením potrebného množstva fotografií s podobizňou účastníka (výhercu), resp. s vyhotovením a zverejnením reportáže o výhercovi a zverejnením jeho prejavov osobnej povahy, na účely prezentácie súťaže a propagácie Organizátora súťaže v denníku, prípadne v iných printových médiách Organizátora a na webových portáloch prevádzkovaných Organizátorom, participujúcich na Kupónovej hre  „Nabaľte sa do prasknutia“.

15. Súdne vymáhanie výhier:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania sa riadia podmienkami upravenými týmto štatútom. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení Organizátor.

16. Úprava a zmena pravidiel hry:   

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom súťaže aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá hry, ako aj právo hru skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel hry sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým boli pravidlá uverejnené. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami a  pravidlami hry uvedenými v propagačných materiáloch alebo iných materiáloch určených účastníkom hry, má prednosť znenie pravidiel hry súťaže, uverejnených podľa bodu 18.

17. Zverejnenie pravidiel hry:

Tieto pravidlá hry budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/hra počnúc dňom 22.04.2017. Ich výmaz zo stránky sa uskutoční najneskôr do tridsiatich (30) dní od ukončenia hry. Tieto pravidlá budú k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla Organizátora.

18. Daňová povinnosť:

Peňažné aj nepeňažné výhry z tejto hry v hodnote nad  350 € (slovom: tristopäťdesiat euro) sú predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a nepeňažné výhry zároveň predmetom odvodovej povinnosti v zmysle zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení.

Pri zdanení výhry v hodnote vyššej ako 350 € je výherca povinný zdaniť iba sumu, prevyšujúcu hodnotu 350 €. Z peňažnej výhry odvedie daň organizátor súťaže a vyplatí výhercovi výhru po zdanení. Výhercovia nepeňažných výhier v celom rozsahu zodpovedajú za splnenie daňových a odvodových povinností, ktoré im vyplývajú zo všeobecne záväzných právnych predpisov. Hodnotu nepeňažnej výhry organizátor výhercovi oznámi písomne.

19. Zodpovednosť za škodu:

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti s hrou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania účastníka súťaže vznikne organizátorovi alebo účastníkom, prípadne tretím osobám akákoľvek ujma, je účastník, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

Organizátor hry nezodpovedá za škody vzniknuté v súvislosti s nesprávnymi alebo neúplnými údajmi poskytnutými účastníkom, alebo v súvislosti s neuplatnením, neprevzatím výhry z dôvodov na strane účastníka. Organizátor  nezodpovedá za funkčnosť služieb mobilných operátorov, internetových služieb a obdobných zariadení, za poštové služby ani za žiadne výkony, ktoré  priamo neposkytuje.

20. Všeobecné ustanovenie:

Táto hra je organizovaná ako propagačná súťaž v zmysle ust. § 3 ods. 5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

V Bratislave, dňa 21. 4. 2017  

                 

____________________________

Milan Dubec

predseda predstavenstva

 

______________________________

Peter Hollý

člen predstavenstva

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!