Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Úspešná podnikateľka z Nitry prepadla ilúzii: Kvôli veštcovi prišla o manžela, milenca aj o peniaze!

"O každom rozhodnutí sa radím s veštcom. A budem za tým človekom chodiť pre rady aj ďalej,“ povedala pred pätnástimi rokmi vtedy 40-ročná inžinierka z Nitry, ktorá kvôli vešteniu prišla o manžela aj milenca. .

Úspešná podnikateľka z Nitry prepadla ilúzii, že jasnovidec pozná jej budúce šťastie. V podnikaní aj v súkromnom živote sa riadila predpoveďami muža, ktorého považovala za skutočného jasnovidca. Prečo ľudia vyhľadávajú kartárky, astrológov, veštcov a jasnovidcov? Lebo chcú poznať svoj budúci osud, vedieť deň možného konca života.

Nitrianska podnikateľka podľahla vplyvu jasnovidca pred štvrťstoročím. "Spočiatku som si myslel, že má milenca,“ rozprával exmanžel inžinierky, keď jeho vtedajšia partnerka často po večeroch odchádzala z domu a mužovi nechcela prezradiť, kam ide. „Ostával som sám s deťmi a lámal som si hlavu, prečo mi je neverná,“ dodal exmanžel, ktorý sa s pomocou súkromného detektíva dozvedel, že jeho žena chodí za nejakým starým chlapom, ktorému ťahalo na sedemdesiatku. „Išiel som za tým starcom. Po rozhovore som pochopil, že ten človek mojej žene veští. Postupne neurobila bez porady s ním ani jedno rozhodnutie. Spoločne sme podnikali. Keď raz ten veštec nebol doma a nemohla sa s ním poradiť, nepodpísala zmluvu a prišli sme o veľké peniaze. Ak jej ten chlap nahovoril, že je nepriaznivá konštelácia hviezd pre našu rodinu, sedela celé dni v izbe so zatiahnutými závesmi, deti nesmeli do školy, ani na ulicu. Za každú veštbu mu dávala peniaze, spolu to boli veľké sumy. Bolo to peklo, mal som pocit, že sa zbláznim. Podľa sudcu to ale nebol dôvod na rozvod. Tak som si našiel priateľku, ktorá vešteniu neverila," dodal exmanžel.

Po čase sa rozvedená žena zoznámila s ďalším mužom,. "Neprekážali mi jej návštevy u veštca, ale rozhodovania podľa jeho rád sa mi zdali smiešne. Postupne sa nerozhodovala sama napríklad ani pre farbu nového auta, alebo do ktorej krajiny pôjdeme na dovolenku,"povedal bývalý priateľ inžinierky, ktorý od partnerky dostal "kopačky" po odporúčaní veštca. Podnikateľke povedal, že by s ním nebola šťastná. Expriateľ išiel za starcom. "S úsmevom na tvári mi povedal, že za nič nemôže, on vraj iba svojim klientkám prezrádza ich možné budúce osudy.  

 

Veštcova susedka potvrdila, že za veštcom chodí chodí pravidelne päť - šesť žien. "Neviem pochopiť, prečo mu tak slepo veria. Jednej z nich som otvorila oči, že starec ich peniaze za veštenie míňa v herni. Neverila, pokým sa tam sama nebola presvedčiť," povedala susedka.

Za veštcom zašiel aj reportér Nového Času. "Do domu pustím len ženy, ktoré sú mojimi priateľkami. Čo vás je do toho, koľko mi platia. Nepýtam od nich peniaze, ale keď mi z lásky dajú nejaké peniažky za dobrú radu, neodmietnem. Že chodím hrať do automatoch. Je to vari zakázané? Keď chcem, prehrám aj celý dom. Žena mi umrela, môžem si robiť čo chcem," povedal starec a z celej sily tresol dvermi. Rozčúlený starec sa v tej chvíli vôbec nepodobal na dobrého starčeka, o ktorom rozprávala inžinierka.

Po rokoch sme sa o osudy hlavných aktérov príbehu zaujímali opäť. "Starček zomrel opustený v hospici, bývalí parneri a deti podnikateľky žijú osamelo. Jej firma skrachovala, lebo veľké peniaze pomíňala na všelijaké horoskopy. Je to smutný príbeh," dodal suseda.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta