Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.04.2017 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Raper Rytmus sa obul do Markízy aj do kolegov: Drsný výsmech slovenských hviezd

Povedal to na plné ústa! Raper Patrik Rytmus Vrbovský (40) je povestný nevyberaným slovníkom. Presvedčilo sa o tom aj dvadsať slovenských hviezd, ktoré prespievali slávny hit We are the World od speváka Michaela Jacksona († 50).

Kontroverzný videoklip na sociálnych sieťach vyvolal tvrdé reakcie divákov, ktoré zaklincoval samotný Rytmus. Kolegov z brandže totiž  označil za partičku neúspešných interpretov. Poriadne si však rypol aj do Markízy, ktorá mu kedysi kráľovsky platila!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii
Prespievanie Jacksonovho († 50) hitu We are the World v podaní našich umelcov spôsobilo na Slovensku poriadne tornádo. Ľudia na sociálnych sieťach horlivo diskutovali o jeho (ne)kvalite a vzniklo naň aj množstvo výsmešných paródií. Medzi nadrsnejších kritikov sa zaradil známy raper Patrik Rytmus Vrbovský. „Žiadna sebareflexia, žiadna náznak kvality, partička interpretov, ktorí nemajú koncerty, predaj, čísla. Sú radi, že sú na Markíze,“ pustil sa ostro do kolegov Rytmus na sociálnej sieti.

Ten si servítku pred ústa nedával ani pri samotnej Markíze, ktorá cover verziu slávneho songu odvysielala v relácii Chart Show. Rytmus svojich fanúšikov vyzval na rázny krok! „No nič, nepozerať televíziu. Toto oblbovanie, rodinkárčenie a tľapkanie sa po pleci, utvrdzovanie že, akí sme dobrí, toto musíme dať von, že aká produkcia,“ smial sa Patrik, ktorý v minulosti paradoxne nosil „markizácky dres“. Porotcoval totiž v megašou Česko Slovenská SuperStar či Hlas Česko Slovenska, za čo mu na účet práve od tejto televízie cinkla poriadne mastná sumička! Okrem toho si v tejto známej relácii privyrobil aj Rytmusov blízky člen rodiny - jeho partnerka a speváčka Dara Rolins.

 

Kopli si aj ďalší

Úsmevný videoklip s dva­dsiatkou našich hviezd postavil zo stoličky aj ďalších muzikantov. Okrem Ryt­musa sa doňho pustil aj spevák Mário Kuly Kollár. „Hudobný podklad je odfláknutý, produkcia tiež,“ zhodnotil prácu kolegov pre Nový Čas Kuly. Ten svoju účasť vo videu na poslednú chvíľu odriekol. Rovnako konal aj Richard Müller. „Dostali sme ponuku, ale sme ju odmietli a ukázalo sa, že sme urobili dobre,“ uviedol spevák.

Markíza si najskôr za celým projektom stála. „Štatisticky je nepravdepodobné, aby sa akákoľvek pesnička páčila úplne každému, a to je vec, ktorú zažil každý jeden spevák alebo kapela,“ tvrdila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová vo štvrtok. V piatok zrejme svoje stanovisko prehodnotili a video z internetu zmizlo. „Nahlasovanie neoprávneného šírenia obsahu na webe je samozrejmosťou všade na svete, diváci si ju však mohli a môžu pozrieť vo videoarchíve na webe markiza.sk,“ vyhlásila hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

Títo radšej odmietli

Mário Kuly Kollár (45), spevák

Otvoriť galériu

Hudobný podklad je odfláknutý, produkcia tiež. Príde mi to ako od samohrajka. Úmysel určite nebol zlý, ten oceňujem a myslím si, že aj moji kolegovia podali dobré výkony, ale mohol tam byť korepetítor a pomôcť niektorým z nich s angličtinou.

Richard Müller (55), spevák

Otvoriť galériu

Dostali sme ponuku naspievať We are the World, ale sme ju odmietli. Vzhľadom na to, že pesnička je taká dokonalá, signifikantná, považovali sme za zbytočné robiť akúkoľvek novú verziu. Bol by to len chabý pokus a ukázalo sa, že sme urobili dobre.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?