Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.04.2017 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Natália Puklušová otvorene o vzťahu s Krausom: Poriadne drsný odkaz manželke!

Herečka Natália Puklušová je známa zo seriálov Búrlivé víno, Atletiko Cvernofka a Dovidenia, stará mama. No viac ako seriály ju zviditeľnila aféra so scenáristom Andym Krausom. Ten sa od manželky Daniely odsťahoval a na Natáliu padol tieň viny, že rozbila šťastnú a harmonickú rodinu. Ako to je? To Natália prezradila pre Nový Čas Nedeľa.

V Divadle Astorka hráte v predstavení Silvia postavu psíka. Baví vás to?

Je to rola, ktorú mám veľmi rada. Ide o komédiu, ale v závere predstavenia majú mnohí veľkí psičkári slzy na krajíčku. Príbeh, ktorý sa na javisku odohráva, sa dá pokojne aplikovať do manželského trojuholníka. Vidieť, čo je a čo nie je podstatné. Pes nie je príčinou hádok dvoch ľudí, dôvody treba hľadať inde.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Hráte ešte aj inde?

 

V Košiciach hrám v štátnom divadle v hre Móric Beňovský, v Prahe v Bratoch Karamazovovcoch, kde hrá aj pán Kukura. On ma tam odporučil, za čo som mu veľmi vďačná. No a potom ešte vo Wüstenrote v predstavení Frida, v Aréne v ďalších dvoch tituloch a po prvý raz aj v divadle GUnaGU v hre Raj je iba eden.

Dočítala som sa, že vo Fride hráte vyzlečená. Je to tak?

Vôbec to nie je pravda. Asi to niekto napísal ako promo, aby si to ľudia prišli pozrieť. A prečo nevyužiť na to Puklušovú, však? Ale ja sa už na tom iba smejem.

Údajne máte hrať vo veľkom koprodukčnom filme. Prezradíte, čo to bude?

Všetko je ešte v štádiu príprav, takže nemôžem o tom hovoriť. Natočila sa upútavka, ktorá sa používa ako promo na získanie sponzorov. Ale môžem povedať, že sa na to veľmi teším, pretože by to mala byť veľmi zaujímavá dráma, tak dúfam, že to vyjde.

Hoci kariéru máte ešte pred sebou, neoľutovali ste, že ste sa dali na herectvo?

Nie, ale hneď po škole som si určila cestu, akou pôjdem. Chcem, aby som sa posúvala vďaka svojej práci a schopnostiam, čo zároveň bude pre mňa spätná väzba, že to, čo robím, robím dobre. Nechcem vyklopkávať a prosiť, aby ma do niečoho obsadili. Ak budem musieť urobiť niečo proti svojej vôli a nebudem mať čistý štít, tak toto povolanie robiť nechcem. A to bol aj dôvod, prečo som sa po VŠMU hneď prihlásila na ekonomickú univerzitu, ktorú končím a práve píšem diplomovku. Hercova práca je závislá od iných a on čaká, či ho niekde obsadia. Je teda ľahšie žiť s faktom, že ešte máte niečo v rukách, ak by sa vám niečo priečilo a museli by ste robiť to, čo nechcete.

Otvoriť galériu

Študujete ekonómiu a manažment. Ako to ide dokopy s herectvom?

Moji starí rodičia, ktorí ma vychovávali do šiestich rokov, chceli, aby som išla po gymnáziu študovať medicínu. Zaplatili mi jedného pána docenta, ktorý ma na skúšky pripravoval, ale v poslednej chvíli som sa rozhodla, že to robiť nedokážem. Maturovala som z biológie a chémie, tak som sa prihlásila na Prírodovedeckú fakultu UK. Ale ani život v „labákoch“ ma nebavil, a tak som to na ďalší rok skúsila na VŠMU a vyšlo to. No a po štátniciach som ešte chcela zužitkovať vedomosti z gymnázia. Občas súťažím sama so sebou. Aj toto bola súťaž a výzva, či to zvládnem.

Spomínali ste, že vás do šiestich rokov vychovávali starí rodičia. Prečo?

Mojej mamine som sa narodila, keď bola ešte veľmi mladá. A dieťa nemohlo vychovávať dieťa. Takže babka s dedom ma vychovávali, kým mama neskončila štúdium. Láska od blízkych mi však ni­kdy nechýbala. Keď mama skončila školu, narodili sa nám dvojičky, moji zlatí bratia.

Držali vás rodičia po maminej skúsenosti nakrátko?

Bola som absolútne spútaná rodinou. Báli sa, aby som doštudovala. Žiadne diskotéky, žiadne chaty... Keď som v devätnástich prišla do Bratislavy, myslela som si, že odpadnem od šťastia, že mám zrazu vlastný život a že sa rozhodujem sama za seba.

Nevníma vás mama ako mladšiu sestru?

Je hrdá, že má takú veľkú dcéru. Sme kamarátky. To ja si skôr neviem predstaviť, že by som v tomto veku mala už šestnásťročnú dcéru.

Ešte minulý rok prebehla médiami správa, že s Andym Krausom máte vzťah. Ako to zobrali vaši rodičia a starí rodičia?

Samozrejme, že to urobilo rozruch, ale oni vedia, aký som človek a ako ma vychovali. Vedia, že by som neurobila nič, čo je proti môjmu presvedčeniu. Ja doma zaspávam s čistým svedomím.

Napriek tomu tieň viny, že ste rozbili šťastnú rodinu s dvoma deťmi, zostal na vás...

Myslím si, že netreba prilievať olej do ohňa, preto sa nechcem vyjadrovať k tomu, čo kto povedal a podobne, pretože každému sa všetko vráti, a ja som si tým istá. Nechcem, aby sa mi niečo zlé vracalo. Keby som začala hovoriť, ako to naozaj bolo a čo je na tom pravdy, tak je to pre mňa bezvýznamné, pretože ľudia si aj tak vytvoria vlastný názor, nech poviem čokoľvek. Som však presvedčená o tom, že nie je v nikoho moci, aby rozbil šťastnú rodinu.

Otvoriť galériu

Mali ste s Andym vzťah?

Aký vzťah? My sme nežili spolu, nikdy nás nikto spolu nenafotil. My sme nemali vzťah. Chápem ženy, ktoré sú v pozícii manželky, chápem, že majú na to takýto názor a majú na to plné právo. Ale treba rozlišovať veci. Treba sa na ne pozrieť s chladnou hlavou a nerobiť neuvážené kroky s horúcou hlavou a potom to ľutovať. A to nehovorím o sebe. Ľudia by nemali robiť životné rozhodnutia bez overených informácií.

Stretli ste sa niekedy s pani Krausovou?

Nie.

Ste s Andym Krausom v kontakte?

Nie, už aspoň pol roka.

Ako vnímate Krausove vyjadrenie, že nevylučuje, že budete v budúcnosti oficiálne spolu, a potom sa jednoducho stiahol a vyhlásil, že si dávate pauzu?

Nemám vedomosť o tom, že by to povedal. A po druhé, aká pauza, keďže my sme ani žiaden vzťah nemali? Vzťah sa začína tým, že sme spolu, tvoríme oficiálny pár. Mojou prioritou je mať vždy čistý štít a s čistým štítom ísť do niečoho. Toto sú také obrovské fabulácie, ktoré vznikli, a neskutočné konšpiračné teórie...

Máte pocit, že vám táto medializácia priniesla viac hereckých príležitostí, keďže sa objavili informácie, že na tom ryžujete?

Nie, nepribudlo mi a ani neubudlo. A čo sa týka ľudí, myslela som si, že na základe neoverených hlúpych názorov ma budú vnímať negatívne, ale na moje obrovské prekvapenie to tak nie je. A to je pre mňa zadosťučinením.

Vraj by ste už prijali byť matkou. Je to tak?

Áno, veľmi. Dospela som do toho štádia, že by som to chcela. Od tohto veku je to pre mňa prijateľné.

K tomu však potrebujete zrejme aj muža...

To je pravda, ale ja mužov nevyhľadávam, to musí prísť spontánne. Nemám vyhradené typy, ale muž ma musí niečím zaujať, ale vždy musí byť taktný, milý a musím veriť očiam, do ktorých sa pozerám.

Takže ste momentálne bez partnera?

Áno, a už veľmi dlho. Ale každý deň sa teším, že ho možno stretnem. Ja to beriem tak osudovo. Čo má byť, stane sa. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?