Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2017 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tomáš Bezdeda: Bolestné priznanie o Adele Banášovej

Miláčik žien stále hľadá tu pravú. Momentálne Tomáš Bezdeda hviezdi v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, pre ktorú neváhal schudnúť, natiahnuť sa do latexu či predvádzať kreácie na podpätkoch.

Obáva sa, že ak to takto pôjde ďalej, partnerku si už vôbec nenájde. Od čias, keď randil s Adelou Banášovou (36), prešlo viac ako desať rokov a Tomášove známosti sú stále tabu.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Len čo sa objavil v tretej sérii markizáckej šou, už na seba strhol pozornosť! Vo veľkom k tomu prispeli aj outfity, do ktorých Tomáša Bezdedu maskéri s úškrnom navliekajú. Ale Tošo, ako ho familiárne prezývajú, si z toho ťažkú hlavu nerobí a chce ľudí najmä zabávať.

Ako hovorí môj strýko z Kalifornie, nie je to moje prvé rodeo. Doteraz som absolvoval rôzne projekty, ako sú SuperStar, Let´s Dance, Eurovíziu. Tvár je však projekt, ktorý nie je len o speve, ale i o choreografii a hereckom prejave, vžiť sa do kože niekoho iného,“ vysvetľuje skúsený Bezdeda. Aj preto v prvom kole neváhal zaťať zuby, navliecť si na seba nepohodlný latexový overal a na 11-centimetrových podpätkoch imitovať extravagantnú americkú speváčku Lady Gaga. Dojmy z tohto vystúpenia u Tomáša stále pretrvávajú.

 

„Po celý čas ma na pódiu zvieral latex a cítil som sa v ňom ako atentátnik,“ smeje sa Tošo. „Mal som na sebe sťahovaciu bielizeň a na hrudi nalepenú podprsenku. Keď mi ju dávali dole, dosť to bolelo. Do toho som si vyskúšal aj podpätky, a keďže meriam 187 cm, v lodičkách som mal dva metre. Takže ani moja statika nebola geniál­na. Som rád, že som na nikoho nespadol a nikoho neprizabil.“

Výrazne schudol

Účinkovanie v Tvári berie naozaj vážne - pre dôveryhodné stvárnenie svojich hrdinov sa rozhodol dokonca aj diétovať. „Keďže Freddie Mercury bol chudší a šľachovitejší ako ja, povedal som si, že budem ako hoollywoodsky herec, ktorý pre úlohu schudne aj dvadsať kíl, aj keď to má, samozrejme, ináč zaplatené,“ smeje sa Bezdeda a opäť prekvapuje: „Upravil som si jedálny lístok, začal cvičiť a za mesiac som schudol osem kíl.“ No pri premene na legendárneho Mercuryho očaril aj pútavým predkusom z dielne prvotriedneho zubného technika. „Urobil mi odliatok chrupu, a keď som si ho vyskúšal, povedal som si, že takto nemám šancu spievať. Vyzeralo to síce super, ale šušlal som ako na základnej škole. Keď som išiel na toaletu a usmial sa na ochrankárov, pozerali na mňa ako na mimozemšťana. Povedal som im, nech si zvykajú, že ešte uvidia aj horšie veci,“ žartuje Bezdeda, ktorý si aj s týmto hendikepom hravo poradil. „Pri spievaní po anglicky to nakoniec nebolo až tak počuť a navyše skutočný Freddie tiež trochu šušlal. A kde nakoniec skončil Mercuryho chrup? „Tie zuby mám doteraz odložené doma na poličke na lúskanie orechov! Vyzerajú skutočne autenticky a možno ich dám do nejakého múzea.“

Otvoriť galériu

Hľadá ženu

Tomáš je single a stále hľadá ženu svojho života. Neutrpí jeho mužnosť kvôli šou a sústavnému prezliekaniu sa za ženu? Kedy si vlastne miláčik publika nájde perspektívny vzťah?

„Všetci v šou mi tvrdia, že nemôžem mať problém so ženami, ale už druhé kolo mám na sebe len obtiahnuté veci! A ako si mám v takom out­fite nájsť frajerku? Všetkým som teda na smiech. Ináč som rád, že nevyzerám ako žena, to by som si už vôbec nenašiel ženu,“ filozofuje spevák.

S Vinczem v šou

Pri téme vzťahy je spevák opatrný. Okrem exfrajerky Adely Banášovej (36), s ktorou sa zoznámil v roku 2005 počas účinkovania v šou Slovensko hľadá SuperStar, sú Bezdedove partnerky pre verejnosť tabu. „Myslím si, že ľuďom je z témy ja a Adela už zle. Hovorím to v dobrom, ale je to už také otrepané... Nikoho to už podľa mňa vôbec nezaujíma, a keďže sa to stále vyťahuje, niekedy si myslím, že nás spolu s Adelou pochovajú aj do jedného hrobu. Nie sme spolu už deväť rokov a pomaly sa ma budú všetci pýtať, aké mená by som dal jej a Viktorovým deťom,“ uťahuje si Tomáš, ktorý má svoju bývalú frajerku stále rád, aj keď už len v kamarátskej rovine. „Niekedy si zavoláme a vždy sa s Adelou rád stretnem. Je to zlatá baba a máme veľmi dobrý vzťah.“ Možno keby sa stretli neskôr, ich vzťah by dopadol ináč. „Asi áno. Bol som veľmi neskúsený a myslím si, že teraz by to bolo iné, ale vôbec to neľutujem a mám pekné spomienky.

Otvoriť galériu

V šou Tvoja tvár znie povedome sa občas stretne aj so súčasným Adeliným partnerom, makrizáckym moderátorom Viktorom Vinczem (26). Ako spolu vychádzajú? „Osobne sme sa doteraz nepoznali. Počas šou sme sa stretli asi dvakrát, pozdravili sa a podali si ruky. No rozprávať sme sa nestihli, keďže buď ma maskovali, alebo sa Viktor práve pripravoval na vystúpenie...“ Napriek tomu, že sa nezblížili, nepovie naňho krivé slovo. „Viktor je sympatický chalan a želám mu všetko dobré. Nemám dôvod niekomu nepriať...“

Podnikavý

Tomáš je dobrý spevák a šoumen, ale málokto tuší, že aj zručný záhradník. „Keď som mal šestnásť rokov, bol som v rámci našej poľnohospodárskej školy na letnej brigáde v Pezinku a vysádzali sme tuje Andymu Krausovi,“ vracia sa do minulosti Bezdeda. „Bolo ich okolo 125, keďže chcel mať okolo domu súkromie,“ hovorí spevák, ktorý si v ten večer náhodne prepol aj na Krausov Uragán.

Dnes je však z Bezdedu vyštudovaný ekonóm a v biznise sa rozhodol pomôcť vlastnej rodine. „Otec má firmu s náhradnými dielcami pre nákladné autá a spolu s mamou v Žiline podnikajú. Tak­že niečo som investoval aj do rodiny,“ hovorí ako zodpovedný syn. A priznáva aj to, že hoci ho účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome nadchlo, stavať na ňom rozhodne nechce. „Nie je nič krajšie, ako keď majú ľudia moje pesničky spojené so životnými zážitkami, ako sú prvý sex, prvá láska, sklamanie alebo diskotéka. Sú to veci, ktoré pretrvajú večne. Ale robiť si kariéru na tom, že budem spievať hity iných spevákov... Nechcem ísť na nejakú oslavu a predvádzať tam, ako mi vypadnú z úst zuby Freddieho Mercuryho.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!