Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.03.2017 18:00 | Správy | Servis | Lifestyle

Módne tajomstvo moderátorky celebritnej relácie: Svoje outfity odkukáva od hviezd!

Na portáli Nový Čas moderuje šou o hviezdach - Celebrity Hot News. Za ten čas vystriedala desiatky neopozeraných outfitov. Aké je jej tajomstvo? Milena Krajčiová nám predviedla, ako si vyberá to najlepšie v nekonečnej spleti módnych trendov.

Milena "Milly" Krajčiová má módu naštudovanú rovnako dobre ako rodokmeň klanu Kardashianovcov a vo svojej relácii Celebrity Hot News každý týždeň predvedie iný, svieži a originálny outfit. Ktoré sú najhorúcejšie módne trendy a ako ich nosiť? Moderátorka relácie o hviezdach šoubiznisu Celebrity Hot News v tom má prehľad! Každý týždeň odhaľuje najhorúcejšie novinky zo sveta modeliek, hviezd strieborného plátna, hudobného sveta či iných celebritiek. No a práve svetovými hviezdami sú inšpirované aj jej outfity.

 Ako kombinuje a nosí najnovšie módne trendy, nám Milly predviedla vo VIDEU!

 

Milly, o celebritách vieš asi všetko. S kým randia, kam chodia na dovolenku aj čo nosia na sebe... Kto je tvojou módnou inšpiráciou?

Momentálnou módnou inšpiráciou je pre mňa mladá módna krv: Kylie Jenner, Kendall Jenner, Gigi a Bella Hadid. Musím sa priznať, že v poslednej dobe mi už veľmi nerezal štýl Rihanny, ani Kim Kardashian. Myslím si, že sú to často už nenositeľné kúsky, ktorých jediný cieľ je šokovať, a je to na hranici módnej katastrofy.

:)Za outfit thanks to #mango...nove celebritky uz zajtra #fashion #style #outfit #slovakgirl #slovakia #picoftheday

Príspevok, ktorý zdieľa Milly Krajciova (@millynka),

Akú úlohu zohráva móda v tvojej relácii Celebrity Hot News?

Veľkú. Musím držať krok s celebritami o ktorých hovorím, aby som "zapadla" a mohla inšpirovať mojich divákov. Snažím sa, aby boli moje outfity vždy štýlové, nápadité a trendy. Nech je to pestré a veselé. Myslím, že čovek pri sledovaní moderátorky vždy hodnotí a všíma si každý detail. Od vlasov, cez outfit až po nechty. Moja babka to napríklad pozerá len preto, aby zhodnotila, čo som mala na sebe.

 

Ktorý komentár od divákov na tvoju osobu ťa zatiaľ najviac pobavil?

Keď mi niekto napísal, že som silikónová pipka. Nemám silikóny, ani žiadnu inú plastickú operáciu, a myslím, že ani nespadám medzi dievčatá, ktoré sa označujú ako "auparkové kávičkárky".

Čo pre teba znamená móda v bežnom živote?

Moda je pre mňa vášeň. Milujem nasledovať najnovšie trendy a rada v oblečení experimentujem. Dokážem prísť jeden deň v športovom, v šiltovke a teniskách, a na druhý v lodičkách a šatičkách. Skrátka, som módny chameleón!

Hovorí sa, že sú ženy, čo milujú buď topánky alebo kabelky. U mňa to vôbec neplatí, milujem oboje. Už pred rokmi som zistila, že kvalita oblečenia je veľmi dôlezitá. Mala som kabelky, čo "umreli" po mesiaci, a to boli značkové. Teraz pozerám na kvalitu materiálov a šitie. Nie vždy totiž platí, že drahá kabelka, rovná sa kvalitná kabelka.

Máš nejaký návod, ako sa orientovať v spleti módnych trendov?

Sledujem zahraničné celebrity, obkukám nejaké ich outfity, doplnky a naj vychytávky. Som rada, keď nejaký trend prinesiem na Slovensko skôr, ako k nám dorazí vo veľkom. Dávam si záležať aj na doplnkoch. Milujem veľke, výrazné náušnice a v poslednej dobe mám slabosť aj na chokery - obojky na krk. Za maximálne out však považujem veľke náušnice a k tomu veľký náhrdelník. Je to predsa buď - alebo.

Čo by si si nikdy neobliekla?

Nemám rada také tie drahé babičkovské zimné čižmy. Viem, že sú pohodlné, ale ak v nich vidím ženy čaptať, príde mi to fakt nevkusné.

Po akom kúsku v šatníku teraz najviac túžiš?

Je toho viac, nad čím slintám v obchodoch, no je mi ľúto za to vyhodiť majland. Niekedy je však táto nenaplnená túžba viac lákavá, keď si to nikdy nekúpite, ako keď si to hneď zadovážite. Pretože radosť z nových vecí netrvá veľmi dlho. Momentálne túžim po topánkach od jedného svetoznámeho návrhára.

Vo svojej šou Milly spovedá aj zahraničné celebrity

Čo ťa priviedlo k nápadu robiť internetovú šou o celebritách?

Celebrity fičia už takmer dva roky a je to ako moje prvé dieťa. Vymyslela som si ich, píšem si ich a som pri celej výrobe. Už dávno mi niečo také na Slovensku chýbalo. Pokiaľ každý deň nesledujete zahraničné celebrity, nemáte sa o pikoškách z Hollywoodu ako dozvedieť. Tie najlepšie info preto zozbieram a prinášam divákom. Je preto skvelým úspechom vidieť, že ľuďom sa páčia a každý deň mi píšu, že je to super relácia. To je pre mna naozaj najväčší úspech. Robiť niečo, čo ma baví a vidieť, že sa to ľuďom páči. 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tivi.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali