Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.03.2017 08:07 | Správy | Domáce správy
Video

Manželov v Okoči páchateľ brutálne dobodal na smrť: Polícia zistila po krvavých jatkách zvláštnu vec!

Poznali svojho vraha?! Frederika († 61) a Vojtech († 64) mali spolu šťastný život a o to je hroznejšie, akým brutálnym spôsobom zomreli.

Dobodané telá manželov našla v kaluži krvi poštárka, ktorá hroznú správu oznámila ich dcére. Podľa slov bratranca nebohého Vojtecha manželia v piatok ráno ani nestihli zjesť raňajky a dopiť kávu. Všetko nasvedčuje tomu, že vraha poznali a pustili ho do domu, keďže neboli poškodené dvere ani okno. K otrasnému činu došlo v rodinnom dome v Okoči (okr. Dunajská Streda). Polícia doteraz nevie, kto úbohých manželov dobodal a nemá ani podozrivého z dvojnásobnej vraždy. 


Zavraždení manželia boli podľa susedov a známych bezproblémoví ľudia. Chodili pravidelne na dovolenky a užívali si život v dôchodkovom veku. Vojtech ešte pracoval ako vodič autobusu. Pred pár mesiacmi predávali rodinný dom, ktorý zdedili po rodičoch. „O dom mal záujem aj ich známy, ktorému ho napokon aj predali. Chceli zaň 30-tisíc eur a keďže nemal toľko peňazí, dohodli sa s ním na splátkach,“ opisuje situáciu s predajom domu suseda manželov.

To, či má dom niečo spoločné s vraždou, preveruje polícia. Zaujímavé je, že v dome smrti neboli po krvavých jatkách poškodené žiadne dvere ani rozbité okno.

Otvoriť galériu

 

Nestihli zjesť raňajky

Podľa slov bratranca zavraždeného muža sa manželia mali veľmi radi a ešte vo februári boli spolu na wellness pobyte. „Veľmi sa tešili zo svojej dvadsaťdvaročnej vnučky,“ povedal bratranec a pokračoval so slzami v očiach. „V osudný piatok ani nestihli dojesť raňajky a vypiť čiernu kávu, ostali na stole. Nemali nepriateľov, reštaurovali dom, chýbalo im už len dokončiť plot.“

Nový Čas oslovil aj deti mŕtvych manželov. „Nechceme sa vyjadrovať, je to pre nás veľmi ťažké. Klamstvá, ktoré sa všade šíria, nám ubližujú,“ povedala užialená dcéra Friderika, ktorá si s mamou veľmi dobre rozumela. Pred pár dňami sa práve jej naskytol hrozný pohľad, keď uvidela oboch svojich milovaných rodičov mŕtvych v kaluži krvi. Brutálny vrah dobodal jej mamu tridsaťkrát a otca trikrát. Obaja ležali dolu bruchom na chodbe pri obývačke domu.

Otvoriť galériu

Strach v dedine

Obyvatelia Okoča majú strach z toho, čo bude ďalej. "Nedokážeme ani spávať. Vrah stále behá po slobode a my ani netušíme, čo bude ďalej, či sa vražda nebodaj nezopakuje,“ vraví s obavami v hlase suseda.

Otvoriť galériu

Polícia na prípade intenzívne pracuje, zatiaľ však podľa našich informácií nemá žiadnu stopu. To, či ide o jedného páchateľa, alebo viacerých a či je motívom vraždy nevyplatený dom, muži zákona vyšetrujú. „Polícia pracuje s viacerými verziami a vypočúva svedkov vraždy. Doposiaľ nebol nikto obvinený,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Novy Cas, vmk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!