Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.04.2017 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nenaplnená láska bolí najviac: Kto zamotal hlavu známym hercom?

Aj láska vie byť neláskavá. Svoje o tom vedia aj nešťastne zamilované celebrity, ktoré dostali košom a svoj bôľ z nenaplnenej lásky sa snažili pred svetom ututlať.

Spoznajte príbehy známych mužov, ktorí sa dali opantať čarom svojich šarmantných kolegýň.

 
Poslala ho do kelu

Andrej Bičan (42) a Slávka Halčáková (42)

Otvoriť galériu

Čo je to neopätovaná láska, zažil na vlastnej koži aj ostrieľaný moderátor Andrej Bičan, ktorý sa kedysi zahľadel do herečky Slávky Halčákovej. „Robili sme spolu prijímačky na herectvo na VŠMU. V poslednej fáze pohovorov sme mali ako dvojica predniesť dialóg. Vtedy som sa do Slávky zamiloval a ona tú lásku vyhodila von oknom,“ poťažkal si nostalgicky Bičan. Priznáva, že atraktívnu herečku dlhý čas dobýjal. „Všade som za ňou chodil ako taký debilko a snažil som sa. Slávka ma ale stále brala len ako kamaráta a stálo ma to kvantum energie,“ spomína moderátor, ktorého odmietnutie zabolelo. „Chodil som s kvetinami aj bonboniérami. Vždy si ich zobrala, vypočula si, ako ju mám rád a milujem. Potom pozrela na hodinky a upozornila ma, že už je deväť hodín a mal by som ísť domov,“ uzatvára dnes šťastne ženatý Bičan.

Opantaný mladou krvou

Andy Kraus (49) a Natália Puklušová (32)

Otvoriť galériu

Vzťah, ktorý sa ešte ani poriadne nezačal, urobil v rodine úspešného scenáristu Andyho Krausa poriadne zemetrasenie. Otec jojkárského Paneláka sa nechal opantať sexepílom herečky Natálie Puklušovej natoľko, že odišiel od manželky Daniely (44) a bývajú oddelene. Hoci Krausa momentálne nevídať ani s Natáliou, ktorá mu zamotala hlavu, či dajú vzťahu šancu, ukáže budúcnosť. „Je pravda, že som s Natáliou v kontakte, a nie je vylúčené, že po čase budeme oficiálne spolu,“ povedal naposledy Kraus, ktorý na túto tému odmieta už istý čas komunikovať.

Otvoriť galériu

Žena ho vysťahovala

Marta Sládečková (59) a Ľubomír Paulovič (64)

Otvoriť galériu
Marta Sládečková
Zdroj: TV Markíza

Keď mal herec Ľubomír Palovič na krku tridsiatku, prežil sedemročný ľúbostný románik s herečkou Martou Sládečkovou. Na tom by nebolo nič zlé, keby ho vtedy doma nečakali manželka a deti. „Prirodzene, že to moju ženu trápilo. Po čase, keď som už skoro vôbec nebýval doma, mi zbalila veci...,“ spomína Paulovič, ktorý sa bezhlavo zamiloval do Sládečkovej. „Už pri prvom stretnutí, keď sme sa predstavovali, to medzi nami zaiskrilo,“ opisuje začiatok veľkej lásky. „Nič z toho, čo som v živote urobil, neľutujem, len by som niektoré veci urobil inak. Ale v tom čase a v tej situácii to inak nešlo. Bol to taký osudovo silný ošiaľ, že som s tým nevedel nič urobiť. Keď som bol s Martou, bolo mi smutno za deťmi. Keď som bol s nimi, ťahalo ma za ňou.“ Paulovičovi nakoniec stroskotali oba vzťahy a v súčasnosti je opäť ženatý.

Otvoriť galériu

Túžil po nej skôr ako Števo

Erika Judínyová (46) a Miro Noga (57)

Otvoriť galériu

Skôr, ako sa do tváre markizáckej Smotánky Eriky Judínyovej zahľadel herec Štefan Skrúcaný, usiloval sa o jej priazeň jeho dlhoročný kolega Miro Noga. „Miro bol v tom čase slobodný, rozvedený i rozídený s Gabikou Škrabákovou a po Erike absolútne vyštartoval. Mal dočinenia aj s Erikiným vtedajším frajerom, ktorý žiarlil,“ prezradil zdroj blízky zákulisiu televízie, ktorý nechce byť menovaný. A ako sa vlastne dvojica spoznala? „Krátko po škole som pracovala v týždenníku, z ktorého ma vyslali urobiť rozhovor s Miro Nogom k šou Telecvoking. Nešla som pozerať po chlapoch, ale pracovať. Bol mi veľmi blízky ich humor, ale nijako ináč som naňho nepozerala,“ povedala Erika a otázky ohľadne Nogovej náklonnosti k nej len sucho okomentovala: „K Mirovi sa nebudem vyjadrovať.“

Zvodná kolegyňa

Zdeněk Svěrák (80) a Ivona Krajčovičová (56)

Otvoriť galériu

City a hormóny dajú zabrať aj velikánom! Českému hercovi a režisérovi Zdeněkovi Svěrákovi v osemdesiatych rokoch učarovala mladá Slovenka - herečka Ivona Krajčovičová. Scény z filmu Jako jed, kde hrali zaľúbencov, boli zo Svěrákovej strany o to hodnovernejšie. „Zdeněk nebol herec, takže nám nahralo, že sa do Ivony, ktorá vo filme stvárnila jeho milenku Julku, zaľúbil,“ priznal režisér Vít Olmer. Hoci tento ľúbostný ošiaľ trval len niekoľko týždňov, Svěrák mal doma čo vysvetľovať. Dovtedy sa nádejal, že by z flirtu so Slovenkou mohol byť vzťah. „Raz prišiel na nakrúcanie s tým, že jeho žena Boženka mu zakázala ďalej hrať,“ prezradil režisér. Krajčovičová ale kolegovi city neopätovala, čo Svěrák niesol ťažko a prestal sa s ňou baviť. „Podarilo sa nájsť krásnu herečku, ktorá na muža v mojom veku mohla skutočne pôsobiť ako jed. Po päťdesiatke to môže stretnúť každého chlapa,“ komentoval neskôr Svěrák.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, ned

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady: Mazák a Majerník to odmietajú! Aha, čo povedali
V období jarnej zeleniny je už jednoduché nájsť čerstvé zdroje zdravia.
Bojujete s jarnou únavou? Telo po zime treba posilniť: 8 zložiek, ktoré vám naštartujú organizmus
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vľavo a vpravo ruský prezident Vladimir Putin.
Rusko sa pripravuje na americkú pomoc pre Ukrajinu: Tvrdšie útoky! Peskov neváhal potvrdiť, čo chystajú
Touto fotkou s priateľom Martinom oznámila Benčičová, že je v druhom stave.
Foto
Tenistka Benčičová oznámila radostnú správu: Som mama!
Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej sa zranila 72-ročná chodkyňa.
Foto
Vodička v Banskej Bystrici zrazila chodkyňu: Skončila v nemocnici! Polícia prosí verejnosť o pomoc
Ilustračné foto
Nové detaily o podvodnej stránke, ktorá sa vydávala za zbierku pre Ukrajinu: Sila, čo prezradila polícia
(ilustračné foto)
Festival sa zmenil na nočnú moru: Stovky nakazených! Vypuknutie epidémie?
(ilustračné foto)
Z lietadla plného ľudí sa odrazu začalo dymiť! Takto to dopadlo
V okolí obce Košická Belá zaznamenali pohyb medveďa.
Foto
Medveďa spozorovali pri ďalšej obci na Slovensku: Polícia vyzýva obyvateľov! Kde šelmu videli?
ÚS preskúma ústavnosť núdzového stavu, dostal dve podania (ilustračné foto).
Aktualizované
Ústavný súd si posvieti na zmeny zákona ešte z minulého roka! O čo ide?
Tehotná žena potrebovala pomoc. (Ilustračné foto)
Váš Tip
Hrozivý pohľad na tehotnú ženu v Bratislave: Okoloidúci museli privolať políciu!
(ilustračné foto)
Poslanec mal udrieť svojho kolegu: Suspendovali ho! Podajú trestné oznámenie?