Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.03.2017 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mamička sa po pôrode prebrala a ostala zhrozená: Pri pohľade do zrkadla sa skoro nespoznala!

Mamička zverejnila poriadne úprimný a detailný opis toho, ako sa cítila, keď uvidela svoje telo po pôrode.

Ruth Lee je sestrička, mama a blogerka. Dvadsaťpäťročná kráska porodila v novembri 2016, a hoci túžila byť vždy mamou, toto nečakala. Priznáva, že trpí popôrodnou depresiou, kvôli tomu ako momentálne vyzerá jej telo. Rozhodla sa o svoje pocity podeliť a zverejnila srdcervúci príspevok svojej fotografie s popisom, ktorý pochopí asi každá mamička.

„Tehotenstvo a pôrod mojej malej princeznej bola najkrajšia skúsenosť môjho života. Niektorí ľudia nechcú deti a ja to rešpektujem, no ja som ich vždy chcela. No keď to konečne prišlo, bolo skutočne ťažké pochopiť to. Pôrod a bábätko, to je bežné. Je to všade. No keď ide o vaše telo a vaše dieťatko, je to úplne iné. Cítite sa, akoby to bol zázrak. Lebo keď sa vám to stane, skutočne to zázrak je. No dôvod, prečo toto píšem je to, čo sa stane s vaším telom, keď porodíte,“ začína opisovať svoj príbeh Ruth.

Ruth, ako mnoho budúcich mamičiek, sledovala veľa žien, ktoré porodili. Išlo hlavne o mladé dámy, ktoré vyzerali aj po pôrode fantasticky. Tie ju inšpirovali, a tak robila všetko preto, aby jej telo vyzeralo ako pred tehotenstvom. Bola zdravá, aktívna, športovala a snažila sa zabrániť tomu, aby mala strie. Nakoniec i tak skončila na cisárskom reze s jazvou a traumatickým zážitkom.

I'm posting this tonight with tears in my eyes. I can't help it. The pregnancy and birth of my little girl was the most amazing thing I've ever been a part of. Some people don't want kids, and I respect that. Really, I do. But for me, You see, I always have. When it finally happened though, it was so hard to fully comprehend. Pregnancy and babies, I mean that's common. It's everywhere. But when it's YOUR body and YOUR baby, it's so different. You literally feel like it's a miracle. Because, when it happens to you, it is. What brings me to Instagram tonight, is the post-baby. I followed SO many pregnant models during my pregnancy. And when they photographed themselves pool-side 5 minutes postpartum, I thought, "wow! I hope that happens to me!" I was 25 when I gave birth. I was healthy. I was young. I stayed active during my pregnancy. I took the best prenatals, went to the gym, used every kind of stretch mark prevention you could think of. I took hours of birthing classes, read every book under the sun, and studied natural childbirth my whole pregnancy. I STILL ended up with a traumatic labor, cesarean section, scars, stretch marks, and unfortunately the inability to breastfeed long term. I took this picture a few days after I gave birth, when my PPD really first reared its head into my life. I took this and actually was horrified. I couldn't believe it was me. I'm sharing it because I know in my heart that there are people out there that struggle with inadequacy. That might think they are not beautiful, that they might be ruined, less worthy, or not good enough. Yours might not actually be physical scars, but maybe, a failed relationship, a difficulty in your career, a mental struggle, money issues, or just feeling lost in life. Be kind to yourself. And know that you are not alone. Comparison is the thief of joy. Don't let social media taint your view of what is beautiful, what is REAL. And above all, know that if you are struggling, I am here. I have an open inbox or (if you actually know me) an open door. #stopcensoringmotherhood #nofilter

Príspevok, ktorý zdieľa Ruth Lee (@baybayruth),

 

„Odfotila som sa pár dní po pôrode a bola som zhrozená. Nemohla som uveriť, že toto som ja. Zdieľam to, pretože si myslím, že sú ľudia, ktorí bojujú s disproporciou. Možno sa cítite nepekní, zničení, bezvýznamní či nie dosť dobrí. Možno netrpíte fyzickými jazvami, ale možno vám skrachoval vzťah alebo máte problémy v práci, psychické problémy, nedostatok peňazí či ste jednoducho stratení. Buďte na seba dobrí, lebo nie ste sami,“ dodáva.

Týmto chce blogerka ukázať, že sociálne médiá niekedy zle interpretujú to, čo je krásne a čo je realita. Zároveň sa dokonca ponúkla, že je tu pre kohokoľvek s problémami. Takýmto spôsobom sa asi snaží vyrovnať s tým, že už nikdy nebude vyzerať ako predtým. No napriek jazve či striám je zdravá, krásna a má nádhernú dcérku, píše mirror.co.uk.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: div

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
Tanečné páry sú už na nedeľu večer pripravené. Na snímke Vilém Šír a Tina.
Foto
Tina odchádza z Let’s Dance: Je za tým TOTO?! Speváčka bojovala s vážnym problémom
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť