Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.03.2017 12:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Najpracovitejšia slovenská dôchodkyňa Gizka Oňová: Toto jej môžu aj oveľa mladšie markizáčky závidieť!

Tomu sa hovorí chodiaca smršť! Odkedy sa Gizka Oňová (68) objavila na televíznej obrazovke v úlohe najznámejšej slovenskej svokry, jej popularita stúpala závratnou rýchlosťou.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Hviezde Repete sa ponuky len tak hrnuli a vyzerá to tak, že dnes už Gizku vidíme všade. Okrem televíznej Svokry totiž radí aj na webe Markízy, pravidelne je hosťom hudobného programu Chart show, a to stále nie je všetko. Oňová je jednoducho nezastaviteľná a aj vo svojom veku tromfne pracovným nasadením oveľa mladšie kolegyne!

Oňovej reláciu Svokra si diváci obľúbili a oceňujú, akým svojským štýlom pomáha slovenským problémovým rodinám. „Idem, riešim!“ znie azda jej najtypickejšia veta. Gizka sa v úlohe poradkyne našla a nakrúcanie si naozaj užíva. Nikdy sa netajila ani tým, že je veľmi temperamentná a doma rozhodne neobsedí. „Odjakživa som mala vrtuľu v zadku, bola som taký typ. Teraz si to užívam,“ priznala Novému Času speváčka. A hoci sa blíži k sedemdesiatke, elánu má na rozdávanie. Tam, kde iní končia, totiž Oňová ešte len začína! A najnovšie sa prácou doslova zavalila.

Otvoriť galériu

Jej zoznam je pestrý

 

Na webe televízie radí aj ďalším rodinám, ktoré sa do relácie nedostali. Často komentuje hity v zábavnej relácii Chart show. Jej kulinárske lahôdky za „0,50 centov“ ochutnávajú v Teleráne a najnovšie sa venuje aj projektu Hýbsa Slovensko. Práve tam dokazuje, že aj ľudia vo vyššom veku by sa nemali vyhýbať pohybu. „Možno to vyzerá, že joj, tá toho veľa robí. Ale toto nie sú ťažké veci, sú to dobré veci. A uvariť v Teleráne? Jednu ruku dám bokom a druhou uvarím. Nikdy by som nezobrala projekt, na ktorý sa necítim," zasmiala sa Oňová. Oveľa mladšie kolegyne z Markízy jej teda môžu len ticho závidieť, pretože v toľkých projektoch vidieť len málokoho z markízákov!

Otvoriť galériu

Do dôchodku? Zabudnite!

Gizka je jednoducho na roztrhanie a vyzerá to tak, že sa skoro na dôchodok nechystá. „Aj keď rada lúštim sudoku, veľmi rýchlo by ma prešlo sedieť doma na dôchodku. Kým mám chuť a vládzem, mienim to ešte určitú dobu robiť.“ Hoci mala v minulosti aj zdravotné problémy s chrbtom, či nohami, teraz sa cíti veľmi dobre. Pracovná vyťaženosť zrejme prináša svoje ovocie. Okrem toho je isté, že Gizka si vďaka flekom v televízii aj slušne finančne prilepší.

Otvoriť galériu

Televízia ale nie je jej jediným zárobkom. Oňová sa totiž preslávila ako repeťácka speváčka a sama sa označuje za estrádnu umelkyňu. Cestuje po Slovensku a vystupuje na rôznych podujatiach. Ako to vôbec zvláda? „Akurát budem mať koncert pre 250 dôchodcov. Dobíja ma to, lebo v rodinách skôr odovzdávam energiu. Tu tiež dám, ale aj dostanem. Toto je atmosféra, ktorá sa nedá nahradiť,“ dodala Gizka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Princ William a jeho manželka Kate.
Foto
William a Kate zverejnili nečakanú FOTO: To musíte vidieť! Je na nej...
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Je to tu! Vedci potvrdili, čo sa nachádza VO VNÚTRI mesiaca: Spadne vám sánka
ilustračné foto
Veľká zásielka pre Ukrajinu! Aha, čo im krajina odovzdala
Zuzana Čaputová počas návštevy Gymnázia Poštová a diskusie so študentkami a študentmi v Košiciach
Foto
Prezidentka úradovala v Košiciach: Takto znie Čaputovej postoj k východnému Slovensku
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Lauferova († 84) dcéra prelomila mlčanie: TAKTO to s otcom bolo naozaj! Posledné chvíle a rozlúčka