Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.02.2017 07:55 | Správy | Politika
Video

Drsný rozchod Paroubkovcov: Kopačky listom a psychické vydieranie!

Po desiatich rokoch náhly koniec. Manželstvo českého expremiéra Jiřího Paroubka (64) so Slovenkou Petrou (43) je v troskách.

Nežná polovička navonok doteraz idylického páru trpí ťažkými depresiami a rozhodla sa odsťahovať od svojej dlhoročnej lásky. Na verejnosť sa dostala aj ich súkromná korešpondencia, v ktorej si navzájom vyčítajú všetky svoje prešľapy. V nich sa neboja vytiahnuť ani tie najpikantnejšie detaily...

Paroubek vyvolal veľký rozruch ešte v roku 2007, keď sa prevalilo, že sa stretáva s Petrou, slovenskou rodáčkou z Nitry, ktorá bola o 21 rokov mladšia. „Pre mňa je na mužovi najdôležitejší intelekt. Pokiaľ ho nemá, budem sa s ním rozprávať v kaviarni, ale nemienim s ním tráviť celý svoj voľný čas. Najviac sexi na mužovi je mozog,“ vyznala sa vtedy zo svojej lásky mladá Petra. Tejto idylke je však koniec. Jiří Paroubek priznal, že v ich vzťahu sú veľmi vážne trhliny.

Otvoriť galériu

„Moja žena trpí už niekoľko mesiacov ťažkými depresiami a na ich utlmenie používa silné lieky. To je podľa mňa príčinou problémov v posledných týždňoch, ktoré vyplynuli z jej správania,“ reagoval expremiér vo svojom blogu. Pripravený je urobiť všetko pre to, aby sa to čo najmenej dotklo ich dcéry Margarity (7). Zároveň priznal, že s Petrou už nebývajú.

 

Expolitik neváhal a zverejnil aj súkromnú korešpondenciu so svojou stále zákonitou manželkou. Z nej vyplýva, že kopačky dostal listom. „Nemohla som už ďalej. Posledné týždne som mala strach z tvojich reakcií. Tlačil si na mňa a psychicky ma vydieral. Žila som v neustálom strachu, s čím prídeš,“ napísala šokujúce slová Petra. Tá pred dvoma rokmi prekonala ťažké krvácanie do mozgu, ktoré ju takmer zabilo. Po tomto incidente mala problémy s krátkodobou pamäťou. Sám Paroubek tvrdí, že ho sklamala. „Nie je mi to ľúto, ale teba je mi ľúto,“ vyznal sa Paroubek.

Otvoriť galériu

Takto mu oznámila koniec vzťahu

Jirko, nemohla som inak. Nemohla som už ďalej. Posledné týždne som mala strach z tvojich reakcii. Tlačil si na mňa a psychicky ma vydieral. Najskôr ti to nedochádzalo. Žila som v neustálom strachu, s čím prídeš. Okrem toho sú tu tvoje tajomstvá. To už taktiež nezvládam. Stresy okolo tvojej práce ma pred dvoma rokmi skoro zabili. To sa nesmie kvôli Margaritke opakovať. Kvôli nej sa musíme rýchlo dohovoriť na starostlivosti. Nepomsti sa jej, má ťa rada. Stále o tebe pekne hovoríme a to sa nezmení. Vždy ťa budem mať rada ako otca našej dcéry. Ja už nemôžem ďalej, ber, prosím, ohľad na môj zdravotný stav. Ja, pokiaľ to bude možné, ti vždy pomôžem.

Ako reagoval Jíří

Milá Petra, je zbytočné hovoriť, ako ma osobne sklamalo, že si sa po desiatich rokoch nášho šťastného manželstva rozhodla riešiť náš rozchod prostredníctvom najatých advokátov. Predsa len som očakával, že mi to povieš osobne. Nie je mi to ľúto, ale teba je mi ľúto. Ešte minulý utorok sme sa s doktorom Uzlom stretli na mediácii a on sa ťa okrem iného opýtal: „Dáva ti Jirka dosť peňazí?“ „No áno, dáva.“ „Bije ťa Jirka?“ „Nie, samozrejme, že nie.“ „Chľastá Jirka?“ „Nie, to vôbec nie.“

Pripomínam, že sme sa dohodli, že to ešte skúsime dva mesiace a potom sa spoločne rozhodneme ako ďalej. Ty si sa rozhodla po 6 dňoch. Pokiaľ dnes hovoríš o vydieraní, máš v sebe Jekylla aj Hyda. Je len otázka, ktorého je viac.

Pokiaľ hovoríš o tom, že ťa skoro zabili stresy plynúce z mojej práce, tak to predsa nie je. Chcem ti len pripomenúť, a to na večnú pamäť, že som ťa vtedy pri tom masívnom krvácaní do mozgu zachránil primárne ja.

Skrátka, keby nebolo môjho rýchleho rozhodnutia, záujmu, ale aj mojich kontaktov, už by si dnes nežila.

Brat Petry: O jej problémoch som vôbec netušil

Nový Čas sa vydal aj za mamou a bratom Petry, ktorá sa narodila a niekoľko rokov žila v Nitre. V súčasnosti jej rodinní príbuzní žijú v malej obci Podolí neďaleko Uherského Hradišťa. V dome sme našli jej brata (35), ktorý sa príliš medializovať nechcel. „So sestrou sme sa nevideli celých šesť rokov. Každý máme svoj život. To, že ona má problémy s rodinným životom, vôbec neviem a mrzí ma to,“ povedal so smútkom v hlase. „Ona bola vždy samostatná. Už keď študovala bola sebestačná. Vždy si vedela všetko sama vybaviť,“ dodal brat. Ten žije s mamou Petry, ktorá sa však momentálne nachádza v kúpeľoch.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, pol

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá