Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Temná minulosť Sheily, ktorá pomočila a podpálila Korán: Znásilnenie, polepšovňa, odobratie syna!

Má toho na rováši viac ako dosť! Ružomberčanka Sheila (24), ktorá pobúrila svojím videom, kde močí a podpaľuje svätú knihu islamu - Korán, bude mať čas rozmýšľať nad svojím otrasným činom za mrežami.

Obvinili ju z výroby extrémistických materiálov  a sudca ju poslal do väzby. Nový Čas sa vydal po stopách Slovenky, ktorá podľa odborníka ohrozila bezpečnosť našej krajiny. Pre mestskú políciu je známa firma a o Sheilinej minulosti prehovorila aj jej mama Oľga. Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici Sheilu poslal do väzby, aby nemohla pokračovať v trestnej činnosti.

Otvoriť galériu

Keďže sa odvolali prokurátor i obvinená, prípad rozlúskne až Najvyšší súd. Ružomberčanka, ktorá prirovnávala moslimov k parazitom a svrabu, už teraz taká výrečná ako v otrasnom videu nebola, novinárom nepovedala ani slovo a „hrdinsky“ si skrývala svoju tvár za papiere. Len pred pár dňami sa pritom vyhrážala, ako bude loviť moslimov a odstráni každého, kto sa jej postaví do cesty. O tomto jej otrasnom kroku písali viaceré svetové médiá a objavilo sa aj na stránkach, ktoré sledujú teroristi z ISIS, čím podľa analytika mohla ohroziť nás všetkých. Hrozí jej 6 rokov za mrežami.

Otvoriť galériu

Pre alkohol prišla o syna

Sheila, ktorá vyrastala v bytovkách na okraji Ružomberka medzi Rómami, sa kedysi volala Adriana. „Požiadala o zmenu mena aj priezviska. Priezvisko, ktoré má teraz, som mala ja za slobodna,“ povedala mama Oľga. Kvôli tomu, čo urobila jej dcéra, sa trápi a napísala prezidentovi Andrejovi Kiskovi list, ktorým žiada o milosť pre dcéru. „To nie je trestný čin, veď len ocikala nejakú knihu,“ vraví mama. Jej konanie vysvetľuje otrasným zážitkom.

 

„Rómovia ju znásilnili, keď mala 14 rokov. Povedali mi, že to boli štrnásti chlapci. Odvtedy je taká, aká je,“ hovorí mama. Sheila podľa nej istý čas strávila aj v reedukačnom centre, ale aj na psychiatrii. V polepšovni vraj otehotnela. Synčeka Tobiaska (7) jej zobrali a je v pestúnskej starostlivosti. „Aj ho chcela dostať späť, ale povedali, že ju našli opitú a o dieťa sa nestarala. Ale to nie je pravda,“ dodáva matka obvinenej, podľa ktorej Sheila žila už slušný život vo Fínsku, kde si zarábala ako modelka.

Otvoriť galériu

7 priestupkov

Ženu, ktorá sa netajila nenávisťou k moslimom, dobre poznajú aj na miestnej mestskej polícii. V roku 2011 ju riešili za 7 priestupkov, väčšinou za to, že bola pod vplyvom alkoholu alebo jazdila na bicykli v centre. Po rokoch sa kedysi celá otrhaná dievčina na stanici objavila vyobliekaná do drahých šiat. „Prišla a zaplatila všetky pokuty za priestupky, ktoré tu mala,“ vysvetlil náčelník Ivan Stromko.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: mm, hc, fab

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Svoje korene si nesmierne váži.
Foto
Vanessa Šarköziová sa za svoj pôvod nehanbí: Som hrdá, že som Cigánka!
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
Duchoňova dcéra má z filmu strach.
Foto
Dcéra Duchoňa († 35) má obavy z filmu o otcovi: Už sa stretla s režisérom! Čo jej naháňa strach?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...