Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.02.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Markíza oživuje obľúbenú reláciu: Dostane Vincze nový lukratívny flek?

Televízia Markíza pripravuje znovuzrodenie rodinnej relácie Vilomeniny, ktorá kedysi lámala rekordy sledovanosti. V Záhorskej Bystrici sa jej však rozhodli dať novú tvár a to doslovne.

Rozborila (50) by ste v nej preto hľadali márne! Podľa informácií Nového Času sa v zákulisí intenzívne skloňuje meno Viktor Vincze (26), ktorému v posledných mesiacoch hviezdy skutočne prajú. Raketová kariéra v médiách, účinkovanie vo veľkých projektoch, zasnúbenie s našou najlepšou moderátorkou Adelou Banášovou (36) a, ako sa zdá, tu to ešte ani zďaleka nekončí! 

Šou, ktorá bavila Slovensko takmer desať rokov, hlási veľký comeback. Vilomeniny by čoskoro mala Markíza oprášiť a naservírovať divákom pod novým, mierne pozmeneným názvom Vylomeniny. Fakt, že kompetentní s týmto formátom rátajú, potvrdzuje aj registrácia tohto názvu na Úrade priemyselného vlastníctva. V televízii sa už klebetí o kandidátovi na moderátora a podľa informácií Nového Času sa čoraz viac skloňuje meno Viktor Vincze! Z neznámeho chlapca, ktorý začínal na ulici ako radový redaktor a neskôr účinkoval v šou Tvoja tvár znie povedome, sa posunul až do hlavného spravodajstva a stala sa z neho jedna z najvýraznejších tvárí televízie.

Otvoriť galériu

V hre sú dve mená

 

Ako sa zdá, vedenie Markízy si to dobre uvedomuje. A práve preto má Viktor veľkú šancu získať ďalší kšeft v staronovej relácii! „Televízia potrebuje zaručený formát, a tak padla voľba na Vylomeniny. Stále sa však zvažuje, kto by sa na pozíciu moderátora hodil najlepšie," prezradil zdroj z Markízy. Hovorí sa o Viktorovi Vinczem a Jankovi Tribulovi,“ dodal.

Bude sekundovať?

Napriek tomu, že sa okrem Viktora skloňuje aj meno markizáka Tribulu, výber čoraz viac smeruje k Vinczemu, ktorý sa preslávil doslova zo dňa na deň. Šance pre Tribulu však neklesajú, nakoľko zdroj zo Záhorskej Bystrice nevylúčil ani to, že nakoniec sa na obrazovke ukážu obaja. Či však bude Tribula len akýsi Vinczeho sekundant, alebo sa stanú rovnocennými moderátormi, by sa malo ukázať čoskoro. Ale práve fakt, že sú v hre dve známe mená spôsobil, že sa v televízii mali vytvoriť dva tábory. „Špekuluje sa aj s myšlienkou, že každý by sa pridal k jednej rodine a pomáhali by im pri plnení súťaží,“ dodal zdroj.

Vráti sa aj režisér

Ako sa ešte Novému Času podarilo zistiť, do projektu by mal byť ako supervízor povolaný aj niekdajší režisér relácie, Jeffo Minařík. Televízia svoje plány s obnovou obľúbenej relácie zatiaľ prezrádzať nechce a v odpovedi na naše otázky poriadne zahmlieva. „Ak by sme v budúcnosti uvažovali o projekte, v ktorom by sa objavili Viktor Vincze či Ján Tribula, tak určite o tom budeme informovať,“ povedala Novému Času hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. Týmto vyjadrením však pripravovanú spoluprácu nevylúčila. „Nemám o tom žiadne informácie. Nebudem sa k tomu vyjadrovať, lebo nerád sa bavím v teoretickej rovine,“ povedal nám Ján Tribula. Viktor Vincze zrejme drží bobríka mlčanlivosti, lebo do uzávierky na naše otázky neodpovedal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Kmeťo kopal v zápase aj pokutový kop, ktorý premenil a potom sa vyzliekol, ale žltú kartu nedostal.
Foto
Slovenský Maradona premenil pokutový kop a potom sa vyzliekol...
(ilustračné foto)
Vlak núdzovo zastal a odrazu vyšľahli obrovské plamene: Hlásia zranených
Kráľ Karol III.
Foto
Kráľ Karol sa vzoprel rakovine: Bez TEJTO ženy by to nezvládol, nová FOTO hovorí za všetko
Hustá pena je základ, Lucia to zvládla na jednotku.
Foto
Tromfla všetkých mužov: Najlepším výčapníkom je táto kráska! Lucia vyhrala prestížnu súťaž
Aktualizované
Obrovská rodinná dráma! Muža našli mŕtveho, žena s deťmi skončili v nemocnici
Peter Pellegrini (Hlas)
Pellegrini čelí prvej veľkej skúške: Mal by sa začať krotiť, tvrdí Hrabko
Rodičov obvinených z týrania pustili z väzby.
Foto
Šokujúci verdikt súdu: Rodičov obvinených z týrania detí pustili z väzby! Má to však háčik
Bratislava - Dúbravka 26. 4. 2024 9.21 hod. Líder SNS usilovne čistil chodníky od zeminy.
Foto
Andrej Danko zametal Dúbravku: Ukázal aj zlomený zub! Starostovi dal takýto sľub
Medzi premiérom Robertom Ficom a predsedom Najvyššieho súdu Jánom Šikutom to vrie.
Prestrelka medzi Ficom a predsedom Najvyššieho súdu: Čo si vyčítajú?
Vakcína využíva rovnakú mRNA technológiu ako vakcína proti COVID-19 od Moderny
Prevrat v liečbe RAKOVINY! Testuje sa prvá vakcína: Neuveriteľné výsledky
Veľké priehľadné okno ponúka skvelý výhľad.
Foto
Zábava a sobáše na dne mora?! Z tejto futuristickej ponorky odpadnete: FOTO musíte vidieť
Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!