Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2017 07:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezdy šoubiznisu sú večnosť s rovnakým účesom: Ako ich zhodnotila odborníčka?

Inak si ich ani nevieme predstaviť. Mnohí známi páni slovenského šoubiznisu asi nemajú radi zmenu, pretože dlhé roky vyzerajú stále tak isto, najmä čo sa týka ich vlasov.

V niektorých prípadoch bývajú ich „ikonické“ účesy preto dokonca aj parodované a zosmiešňované. Známa kaderníčka celebrít Soňa Mihaličková ich zhodnotila a poradila, čo by im pristalo viac.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ján Tribula: 10 rokov

Otvoriť galériu
Ján Tribula (40)
Zdroj: anc

Na ofinu svojrázneho redaktora Jána Tribulu už vzniklo mnoho vtipov a paródií. Dokonca on sám o nej žartuje, že je to jedna z mála istôt, ktoré ešte na Slovensku zostali. Vždy vraj chcel mať dlhé vlasy, ale pretože miništroval v kostole, mama mu to nedovolila. Teraz si tak plní detský sen. Šepká sa, že najlepší kaderníci na Slovensku uzavreli stávku, komu sa konečne podarí ostrihať ju. Tribula však stále odoláva.

Kaderníčka: Pri jeho hrubom krku a okrúhlej tvári by som určite volila kratšie vlasy. Tento účes mu vôbec nepristane, nevie si ich ani upravovať a starať sa o ne.

Maťo Ďurinda: 11 rokov

Otvoriť galériu

Maťo Ďurinda je rocker telom aj dušou. Preto sa už dlhé roky nevzdáva svojej strapatej, akoby neupravenej hrivy. Tublatanka začínala ako rocková kapela a  dlhé vlasy s trvalou boli ich poznávacím znamením. Tú si dal Ďurinda spraviť iba raz u kaderníčky Petra Nagya a bola to vraj veľmi zlá skúsenosť. Spevák nosil vždy o poznanie svetlejšie vlasy ako dnes. Svoje šediny si farbí na hnedo už viac ako desať rokov.

 

Kaderníčka: Páči sa mi jeho kvalita vlasov, dá sa s nimi robiť naozaj čokoľvek. Neprekáža mi dokonca ani to, že sú dlhšie, hodí sa to k jeho typu tváre. Len by som trochu upravila strih.

Pavol Habera: 12 rokov

Otvoriť galériu
Pavol Habera (54)
Zdroj: anc

Fanúšikovia a staršie ročníky si Paľa Haberu pamätajú ako rockera s dlhou hrivou, ktorý nosil trvalú a slávne rifľové kraťasy. Na koncertoch Teamu sa to vždy hemžilo najkrajšími dievčatami len kvôli Haberovi. Neskôr sa dal ostrihať a nosil vpredu krátke a vzadu dlhé vlasy tzv. na Jágra. Rovnaký účes ako na fotografi s nepatrnými obmenami nosí už asi 12 rokov. Zdá sa, že sa v ňom našiel a páči sa aj jeho partnerke, svetovej topmodelke Daniele Peštovej.

Kaderníčka: V Paliho prípade by som skrátila boky a ofinu nechala trochu dlhšiu, aj keď je vidieť, že ju má riedku, strih sa dá vždy prispôsobiť kvalite vlasov.

Miro Žbirka: 34 rokov

Otvoriť galériu
Miro Žbirka (64)
Zdroj: anc

Mira Žbirku si azda s iným účesom ani nepamätáme. Už v  kultovom muzikáli Neberte nám princeznú z roku 1981 mal takmer rovnaký strih ako teraz, a to už ubehlo 36 rokov. Iba of nu si česal nabok. Vlasy síce vekom trošku zredli, sú však pre speváka typické rovnako ako okuliare a anglický humor.

Kaderníčka: Má veľmi jemné a riedke vlasy a hranatú tvár. Celé by som ich prestrihala a trochu skrátila, pretože čím sú dlhšie, tým vyzerajú redšie.

Robo Grigorov: 17 rokov

Otvoriť galériu

Spevák nosí účes s  dlhou of nou azda celý život. Niekedy si ju česal na stred, inokedy nabok. Mal obdobie, keď si vlasy géloval dozadu, čo však jeho výrazným kútom veľmi neprospievalo. Vlasy si zrejme farbí, čo je vidieť pri ušiach, kde mu vykúkajú šediny.

Kaderníčka: Robovi by som vlasy výrazne skrátila, pretože mu tie dlhé opticky predlžujú tvár. Objem by som presunula na temeno hlavy.

Jozef Vajda: 13 rokov

Otvoriť galériu
Jozef Vajda (61)
Zdroj: anc

Vajda patrí dlhé roky k najcharizmatickejším mužom slovenského šoubiznisu. Pýši sa stále vyšportovanou postavou a dokonalou vizážou. Vlasy však nezmenil už poriadne dlho a v inom účese si ho asi ani nevieme predstaviť. Herec starne s gráciou. Jeho imidž donchuana podčiarkujú vlasy sčesané dozadu, ktoré zvýrazňujú jeho vysoké čelo.

Kaderníčka: Tento pán je veľká legenda práve aj s týmito vlasmi, osobne by som si ho už ani inak nevedela predstaviť. Hodí sa mu to, a tak trochu mi pripomína Taliana.

Peter Nagy: 13 rokov

Otvoriť galériu
Peter Nagy (57)
Zdroj: anc

Spevák má rovnaké vlasy už trinásť rokov. Predtým nosil krátky účes s dlhšou kučeravou ofnou a tmavohnedou farbou. V 80. rokoch sa podľa vzoru Nagya dávali strihať dokonca aj dievčatá, ktoré ho milovali. Všetci interpreta hitu profesor Indigo a mnohých ďalších upodozrievajú, že si dáva robiť trvalú, on to však popiera a tvrdí, že kučeravé vlasy má po svojej mame. Ako máloktorý muž však priznáva, že si vlasy farbí, tak ako všetci po päťdesiatke.

Kaderníčka: Pri Peťovi som rozmýšľala asi najviac. V jeho prípade by som každopádne strihala úplne nakrátko a ponechala strnisko na brade.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky