Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.02.2017 16:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezdy precestovali polovicu zeme, aby si počas mrazov lebedili v teple: Trpká dovolenka Dary Rolins!

Z mrazivých studených dní sa odišli vyhriať do teplých krajín. Neprekáža im ani veľká vzdialenosť, ani časový posun, hlavne nech sa môžu kúpať v azúrovom mori a užívať si aj v januári lúče horúceho slnka.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Známe tváre sa počas poriadnych mrazov, ktoré kraľovali na Slovensku, tešili z pohľadnicového letného počasia na krásnych plážach v rôznych kútoch zeme.

 
Havaj - 12 440 km

Pavel Bruchala (39), moderátor

Otvoriť galériu

Silvestroval som na Havaji a počas dovolenky som navštívil tri ostrovy: Maui, Kauai a O’ahu, kde som sa potápal, letel helikoptérou a absolvoval som aj základný surferský kurz. Užíval som si západy slnka na pláži a na Nový rok som vystúpil na najväčšiu spiacu sopku na svete Haleakala crater, vo výške 3 055 m, aby som videl východ slnka. Havaj je čistý raj na zemi, vrelo odporúčam navštíviť toto nádherné miesto. Majú tam najlepšie ananásy a banány na svete.

Bali - 11 212 km

Daniela Nízlová (30), speváčka

Otvoriť galériu

Na Bali som bola s kamarátmi a obehali sme veľa zaujímavých miest. Začali sme na Uluwatu, na Padang padang beach, kde sa nakrúcal známy film Jedz, modli sa a miluj s Juliou Roberts. Potom sme boli v Ubude, v dažďových pralesoch, na ryžových poliach a v chrámoch. Relaxovali sme pri oceáne a ochutnali úžasné jedlá. Najzaujímavejší bol asi výstup na sopku Batur ráno o 4. hod., kde sme čakali na východ slnka. Bolo to náročné, ale dali sme to, a naozaj to stálo za to. Letná dovolenka v zime má väčšie čaro, lebo si vážite to teplučko, hlavne keď prídete z 30 stupňov do mínus 10. (smiech)

Bali - 11 212 km

Dara Rolins (44), speváčka

Otvoriť galériu

Dovolenka Dary Rollinsovej mala trpkú príchuť. - Slnko je zdroj šťastia, dobrej nálady a ovláda schopnosť spracovať a premeniť všetko aj to zlé na dobré, preto som sa rozhodla v zime ísť za ním. Na Bali som sa vrátila po 4 rokoch presne na miesto, kde sme dovolenkovali s Evičkou a s našimi „pidiženami“. Spomienky a predstavivosť sú občas krutý „parťák“. Bez akejkoľvek vlastnej iniciatívy vám pri takejto konkrétnej predstave okamžite naskočí všetko, celý príbeh. Srdce sa vám zovrie až vo chvíli, keď zistíte, že tak, ako bolo, už nikdy nebude. Život a jeho kolobeh. Na Bali oddychujem, cvičím jogu a trávim čas najmä so svojou Laurou. Dorazili za nami aj Patrik a Matej, ktorý sa sem presunul z Indie, aby s Lolou trošku pocestovali.

Kuba - 8 750 km

Zuzana Vačková (47), herečka

Otvoriť galériu

Na Kube som bola prvýkrát. Cestovala som s dcérou Maruškou, s bratom a s jeho synom. Chceli sme si užiť pôvodnú Castrovu Kubu. A musím povedať, že nás veľmi očarila. Je nádherná a plná prekvapení a paradoxov. Naše staré socialistické časy nám pripomínala veta, ktorú sme tam počuli veľakrát: „Nesmie sa to, ale robí sa to.“

Mexiko - 10 200 km

Barbora Franeková (26), modelka

Otvoriť galériu

Bola som sa na pár dní pozrieť s priateľom a s kamarátmi v Mexiku v Tulume a na Miami. V týchto destináciách sme boli po prvýkrát a zamilovali sme si to tam. Do Tulumu sa určite plánujem vrátiť. Predtým sme chodievali najmä do Thajska. Cestovanie a spoznávanie nových miest milujem a pokiaľ je to možné, cestujeme najmä v zime. Láka nás, samozrejme, slnečné počasie a nepreplnené pláže a miesta. V lete ideme na dovolenku málokedy, keďže je teplo aj u nás.

Otvoriť galériu

Thajsko - 8 386 km

Zora Czoborová (50), fitnestrénerka

Otvoriť galériu

S manželom sme na dovolenke na ostrove Ko Samui. Zažili sme tu také výkyvy počasia, ktoré nepamätajú ani miestni. Boli tu ničivé záplavy, niekde napršalo až pol metra vody. Na nákupy sme chodili iba na člnkoch. Momentálne si však užívame krásne pláže a veľa slniečka. Stalo sa mi tiež, že keď som dávala veci do práčky veci, na niečo som stúpila. Myslela som si, že som pripravila o život slimáka. Ešteže som mala šľapky, pretože to bol čierny škorpión!

Austrália - 15 920 km

Diana Hágerová (26) a Roman Juraško (37)

Otvoriť galériu

Boli sme sa pozrieť v Austrálii, pretože tam žije Romankov brat. Dlhšie sme sa nevideli, tak sme si urobili spoločnú radosť a tak trošku aj letné prázdniny v zime. Išli sme si hlavne oddýchnuť a objavovať krásy Sydney a okolia. To sa nám aj podarilo, pretože sme denne nachodili 10 až 15 kilometrov. Vychutnávali sme si slniečko, dobré jedlo, krásne miesta a super ľudí. Priniesli sme si domov naozaj krásne spomienky.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?