Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.01.2017 15:52 | Správy | Servis

Pravidlá propagačnej súťaže „NEPRACUJ A ZARÁBAJ“

Tento dokument upravuje pravidlá súťaže „Nepracuj a zarábaj!“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú jediné a sú záväzné pre všetkých súťažiacich. Tieto pravidlá môžu byť upravené len formou písomného dodatku k tomuto dokumentu.

1. Názov súťaže:

„Nepracuj a zarábaj!“

2. Organizátor súťaže:

 

Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155
IČ DPH: SK2020299424, IBAN: SK18 1111 0000 0014 2310 9002, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B

3. Trvanie súťaže a miesto konania súťaže:

Začiatok súťaže: 1. februára 2017. Koniec súťaže: 28. februára 2017. Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky.

4. Webový portál určený pre súťaž:

www.cas.sk

5. Základný princíp súťaže:

Súťaž bude prebiehať na portáli cas.sk na desktopovej verzii, v pracovných dňoch od 1.2.2017 do 28.2.2017. V uvedenom období majú návštevníci portálu možnosť zapojiť sa do súťaže zodpovedaním uverejnených otázok, v ktorých je potrebné vyznačiť niektorú z možných odpovedí a  zároveň odoslať organizátorovi súťaže svoje kontaktné údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mailová adresa. Každý, kto označí odpovede na uverejnené otázky a uvedie organizátorovi súťaže svoje kontaktné údaje, bude zaradený do žrebovania o peňažné výhry.

Návštevníci portálu môžu na otázky odpovedať zakaždým, keď sa im zobrazí formulár s otázkami v ľavej časti obrazovky. Vysúvacia lišta s formulárom sa každému návštevníkovi portálu zobrazuje raz za štyri dni a obsahuje tri otázky na aktuálne témy. 

Žrebovanie výhercu prebehne 1.3.2017. Jeden vyžrebovaný výherca získa peňažnú výhru 800 €:

6. Podmienky účasti v súťaži: Nepracuj a zarábaj!

Súťaže „Nepracuj a zarábaj!“ sa môže zúčastniť každý, kto odpovie na tri súťažné otázky a poskytne organizátorovi súťaže svoje kontaktné údaje. Každý súťažiaci sa môže zapojiť do súťaže iba jedenkrát v každom súťažnom dni. Počas súťažného kola sa môže súťažiaci zapojiť do súťaže opakovane a to tak, že každý súťažný deň odpoviem na tri súťažné otázky a poskytne organizátorovi svoje kontaktné údaje.

Vylúčení zo súťaže sú zamestnanci organizátora alebo osoby blízke zamestnancom organizátora (príbuzní v priamom rade, manžel, druh). Účasťou v súťaži vyjadruje účastník svoj súhlas s pravidlami a podmienkami súťaže obsiahnutými v tomto dokumente.

7. Pravidlá súťaže:

Do žrebovania o výhru 800 € bude zaradený každý, kto počas trvania súťaže odošle svoje odpovede na tri súťažné otázky a zároveň poskytne organizátorovi údaje nevyhnutné pre účely identifikácie výhercu a odovzdanie výhry. Podmienkami pre zaradenie do žrebovania sú:

  • 1. Správne a úplné vyplnenie mena v poli: „Meno“
  • 2. Správne a úplné vyplnenie priezviska v poli: „Priezvisko“
  • 3. Správne a úplné vyplnenie e-mailovej adresy v poli: „e-mail“

 

8. Výhry v súťaži

Dňa 1.3.2017 organizátor súťaže vyžrebuje jedného výhercu. Výhrou určenou pre výhercu je peňažná suma 800€.

9. Žrebovanie a informovanie výhercov o získaní výhry

Organizátor vyžrebuje v každom súťažnom mesiaci jedného výhercu. Meno výhercu bude uverejnené v deň konania žrebovania na internetovom portáli cas.sk. Organizátor zároveň bude kontaktovať výhercu na jeho e-mailovej adrese s oznámením o získaní výhry a s výzvou na prevzatie peňažnej výhry. Výherca, ktorý do 48 hodín od oznámenia výhry neodpovie na výzvu organizátora, stráca nárok na výhru a organizátor je oprávnený vyžrebovať iného výhercu. Termín žrebovania je uvedený v bode 5.

10. Odovzdanie výhry:

Organizátor na základe oznámenia platobných údajov výhercu poukáže výhru po vykonaní zrážky dane na bankový účet oznámený výhercom.

11. Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zapojením sa do súťaže a odoslaním kontaktných údajov účastník súťaže dáva Organizátorovi ako prevádzkovateľovi dobrovoľne svoj súhlas so spracovaním osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, v znení nesk. predpisov v rozsahu meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo a číslo účtu na účely realizácie tejto súťaže, identifikácie výhercu a na vlastné marketingové účely Organizátora, ako aj na súvisiace reklamné a propagačné aktivity organizátora, a to na dobu dvoch (2) rokov od konania súťaže. Účastník súťaže ako dotknutá osoba zároveň súhlasí s tým, aby Organizátor ako prevádzkovateľ tieto údaje spracovával a nakladal s nimi v súlade s ust. zákona o ochrane osobných údajov za uvedeným účelom. Takto daný súhlas môže dotknutá osoba kedykoľvek písomne odvolať. Organizátor je oprávnený spracúvať poskytnuté údaje, až kým súhlas nebude odvolaný. V prípade, ak účastník súťaže, ktorý organizátorovi poskytol osobné údaje, nesúhlasí so spracúvaním svojich osobných údajov, môže podať námietky proti spracúvaniu osobných údajov alebo domáhať sa svojich práv podľa § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

V zmysle §16 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov je účastník súťaže povinný uvádzať len pravdivé osobné údaje.

12. Súdne vymáhanie výhier zo súťaže:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania sa riadia podmienkami upravenými týmto štatútom. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení organizátor.

13. Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom súťaže aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel sa organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým došlo k vyhláseniu súťaže.

14. Zverejnenie pravidiel súťaže:

www.cas.sk počnúc dňom 1. 2. 2017. Ich odstránenie  zo stránky sa uskutoční najneskôr do desiatich (10) dní od ukončenia súťaže. Tieto pravidlá súťaže budú k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla organizátora.

15. Daňová povinnosť:

Príjmy z výhier v hodnote nad 350 € (slovom: tristopäťdesiat eur) sú predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Oslobodený od dane je príjem z výhry, ktorý neprevyšuje sumu (hodnotu) 350 €. Zrážku dane vykoná organizátor súťaže pri výplate alebo poukázaní peňažnej výhry výhercovi. Riadnym vykonaním zrážky dane sa daňová povinnosť považuje za splnenú.

16. Zodpovednosť za škodu:

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti so súťažou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania účastníka súťaže vznikne organizátorovi alebo účastníkom, prípadne tretím osobám akákoľvek ujma, je účastník, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži.

Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody zapríčinené poskytnutím s nesprávnych údajov zo strany účastníkov súťaže alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo odmietnutím výhry.

Organizátor nie je zodpovedný za funkčnosť telefónnych liniek, sietí a zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

17. Všeobecné ustanovenie:

Táto súťaž je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská súťaž v zmysle ust. § 3 ods. 5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Bratislava, 10. 2. 2017

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bratislavské módne dni. Na snímke Martina Zábranská.
Foto
Maca Zábranská opäť pod paľbou kritiky: Drsný odkaz pre herečku! To myslia vážne?
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle