Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2017 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Obézna žena išla k hypnotizérke, malý omyl jej prevrátil život naruby: Je z nej úplne iný človek!

Obézna matka schudla takmer 40 kilogramov po tom, ako ju hypnotizérka omylom vyliečila zo závislosti od Coca-Coly. Ona pritom tvrdí, že sa vyliečila vtedy, keď hypnotizovala inú ženu.

Karen Louise (36) z West Yorkshire schudla naozaj netradičným spôsobom, hypnotizérka jej pomohla k dobrému začiatku, ona sama sa potom začala zdravo stravovať a kilá išli dole samé. Na skupinovom sedení sa dostala zo závislosti úplnou náhodou počas toho, ako hypnotizérka liečila iného človeka. Matka dvoch detí vážila viac ako 140 kilogramov, priznáva však, že sa celý život snažila, aby schudla a zmenila svoje zlé stravovacie návyky. Keď jej však povedali, že je príliš tučná, aby jej chirurgicky odstránili žalúdočné kamene a musí podstúpiť otvorenú operáciu, vedela, že je to vážne a musí so sebou niečo robiť.

Otvoriť galériu

Ako informuje britský Daily Mail, na druhý deň po sedení, sa všetko zmenilo a zrazu z nej bol iný človek. Odvtedy vylúčila nezdravé jedlo a už sa necíti hladná. A pritom vôbec necvičila, kilá išli dole samé od spoločného sedenia s hypnotizérkou, ktorého sa zúčastnila ešte vo februári 2016. „Počas terapie sa nás spýtali, či je niečo konkrétne s čím potrebujeme pomôcť a žena vedľa mňa povedala, že so závisloťou od diétnej Coly,“ citoval Daily Mail slová Karen. „Tak sme sa tomu na sedení venovali a evidentne ma to zasiahlo, keďže odvtedy nepijem takéto nápoje,“povedala. Karen priznáva, že všetko nie je také jednoduché ako sa zdá. „Je to ťažké, keďže nepijem alkohol a vyhýbam sa nápojom s množstvu cukru, ako napríklad v ovocných džúsoch a tiež nemám rada vodu. Takže keď som smädná v takej reštaurácii, mám celkom problém nájsť niečo, čo by mi zahasilo smäd,“ vysvetlila. Veľa ľudí pritom neverí, že Karen schudla bez cvičenia. No ona je toho jasným dôkazom, namiesto sušienok a keksíkov, radšej vytiahne misku jahôd, ktoré ju zasýtia rovnako, ak nie viac.

Hypnotizérkou, ktorá jej život zmenila od základov je Bev Davies (52), ktorá si myslí, že za premenou ženy môže byť jej sedenie. „Môže sa stať, že niektorých ľudí zasiahnu účinky hypnózy, aj keď nebola mierená priamo na nich. Keď za mnou neskôr prišla Karen, bola dojatá," uzavrela Bev.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: zuz, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?