Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.01.2017 14:17 | Prominenti | Domáci Prominenti

Koller o odchode Michala Dvořáka z kapely Lucie: Hystericky sme ho vykopli!

David Koller poteší svojich slovenských fanúšikov. Spevák vydal album David Koller & friends, na ktorom dal úplnú dôveru a slobodu českým a slovenským hudobníkom a tí po svojom prerobili jeho pesničky.

Počas roka sa tak na sociálnych sieťach a v rádiách objavovali nahrávky a videoklipy k pesničkám z Kollerovej sólovej tvorby od Katarzie, Korben Dallas, Vladimír 518 & Mike Trafik, Kato z Prago Union, Bena Cristovaoa, Android Asteroid či Hentai Corporation. V jeseni s nimi absolvoval turné po českých mestách a hneď v úvode nového roka 2017 bude pokračovať koncertmi na Slovensku. Sprevádzať ho bude nielen jeho verná kapela, ale aj špeciálni hostia. Vďaka výberu klubových priestorov k nim bude frontman kapely Lucie bližšie ako inokedy.

 

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
13:10 Peťa J. Ahoj David, Tvoj album ČeskosLOVEnsko je úžasný a teším sa na ďalší, nech sa darí.
Diky Peto. Vyridim to Mirke Abelovej, mam s ni dnes sraz. Zdarvim.
13:11 Milan Ahoj David,kedy ta uvidime v Banskej Bystrici?
Koukam ze nemas internet, tedy:11.2.
13:13 Adriana Dobrý deň, David, v čom to podľa Vás majú dnes začínajúce kapely iné než v časoch, keď začínala Lucie?
Vetsi konkurence, moznost cestovat, pristup k edukaci a ke kvalitnim nastrojum. To vse je zcela jine. Zdar.
13:16 Peťo Dobrý deň, ako poznáte pána Vajdičku? díki, Peťo
Celkem dobre.On v Praze zacinal jako manager ci co v Hard Rock Cafe a chtel odemne nejaky hadry na stenu a od te doby jsem ho videl na spoustech koncertu kde jsem byl divakem take. Je neprehlednutelny.
13:17 Dara Dobrý deň. Prídete niekedy aj na Slovensko do mesta Žilina ?
3.2.
13:18 Betka zo Svidnika Ahoj Davide,bude spievat aj oblubena Lenka Dusilova a.h.?
S Lenkou jsme hrali v ND na Plese v opere. Jinak co se tyka Friends, tam jsem spis oslovoval nove tvare.
13:21 Rudo Vnímam vás aj ako politicky angažovaného. Zaujímal by ma váš názor na problematiku utečencov, ktorí prišli do Európy bez dokladov a behajú po nej krížom-krážom ? Nemyslíte si, že sme ako Európania blbí a takpovediac si, s prepáčením, sereme do vlastného hniezda ? Mám na mysli bohaté arabské krajiny, ktoré sa tvária, že sa ich tento problém netýka a nedajbože tam postaviť napr. kresťanský kostol! Dík a všetko dobré.
No lidi kteri se zachranili pred valkou a nemaji nic, je mi velmi lito. Je potreba v nich videt jednotlivce. Myslim ale ze na to nemam jasny nazor a byl bych rad kdyby populizmem nezatizeni politici toto vyhodnotili za nas.Oni maji cisla, co to v budoucnu muze prinest. jaka plus a jaka minus.
13:23 Jožko Dobrý deň, prajem Vám pohodu aj keď vypnú elektrinu. Vypnuli elektřinu, rozlila se noc...
Dekuji, vyridim to panu Dvorakovi a panu Belkovi. Mam tu pisen taky rad. Zrovna pred vanocemi mi odeslo podlahove topeni v obyvacke a musim topit v krbu. To je takova pohoda.
13:28 Žilinčan Davide, aký máte pocit, keď sa na Vianoce hráva Medvídek? :-)
No je to ten hlavni napad v textu, ten krestanskej pohled. Robert Kodym to udelal podle krestanskeho komixu a opepril to troskou kokainu, aby byla nejaka sranda. Myslim ze se mu to povedlo.Me sa to paci.
13:29 Alžbeta Zdravím David.Ja sa Vám vlastne chcem len poďakovať.Za vynikajúcu hudbu,ktorú vytvorila Lucie.Je to to najlepšie,čo vyprodukovala česká populárna hudba.Milujem túto muziku.Tak nech sa darí,veľa zdravia a pokoja prajem.
Dekuji, vyridim to kapele. Preju pevne zdravi a dobrou naladu.
13:33 erlangen Ako si spomínate na film "Pražákům, těm je hej"? :-) A čo sa vlastne stalo okolo Michala Dvořáka, myslím že sa dosť pričinil o zvuk a zrazu bol - dočasne - preč...?
Dvoraka jsme normalne hystericky vykopli a pak jsme se vykopli vsichni. Holt 18 let je 18 let a kdo nebyl v tak dlouhem vztahu, tak to nepochopi. Michala mam rad. Prazakum, tem je hej vzpominam casto, neni malych roli a bylo to zabavne tim, ze se zacal natacet pred revoluci a dokoncili po revoluci. M.Dvorak zam myslim nic nedelal, okolo toho filmu.
13:33 Peta Chces sa este ozenit a mat deti?
To muze bejt hned.. Ty tri mi vsak zatim stacej.
13:35 Co na mně tak kouká? 15 rokov po poslednom albume Lucie, prečo koncerty?
Preco nie? Lidem se to libi a nas to taky bavi. Nieco zarobime a lidi si zazpivaji s nami. Proc ne.
13:36 Ján Nestihol som Vaše koncerty s Lucií na amfiteátry v Banskej Bystrici. Myslíte si, že by bolo možné v budúcnosti zopakovať v tejto formácii znova live? Bystričania by si to veľmi priali, Lucie by určite znova amfik vypredala.
Dam to na schuzi Lucie na stul. Mame slovenskeho managera, tak na nej zatlacim.
13:37 mcfly David nech sa Ti darí robíš super hudbu a MOOOOC sa mi páči aj tvoj názor na politiku a hlavne to ,že si nezabudol ako mnoho ľudí už stratilo pamäť čo bolo pred 1989... Moja otázka: Bude aj video z tvojho turné?Na nejakom nosiči blu ray,dvd,alebo youtube? Dík....
Myslim ze je pripravene DVD z poslednich dvou turne. Blue Ray uz je venku s poslednim tour.
13:38 Darina Ahoj David,kedy budú zasa sólo koncerty?Tieto prespievané pesničky...hmmm....originál je originál...pekný deň :)
Ja to beru jako novy pohled na svou muziku a jsem za to tem kapelam a umelcum za to velmi vdecny. Je to preci jen 10 veci, to prezijem.
13:39 MAROS41 jaku chces otazku ked LUCIE je najlepsia ceska kapela hned po BEATLES
Co ted poslouchas?
13:39 MAROS41 jaku chces otazku ked LUCIE je najlepsia ceska kapela hned po BEATLES
Co ted poslouchas?
13:41 roland Dobrý deň. Máte už dohodnuté koncertné vystúpenia na podporu Michala Horáčka?
Ani nevim ze by to chtel. Je to odvaha jit do takove veci. Obdivuji ho. V kazdem pripade bude kdokoliv lepsi nez Zeman. Teda krome Klause.
13:44 sendy Zdravim Vas, ste vynimocny spevak, moj oblubeny ☺, boli Vianoce ake mate rodinne zvyky? Velmi by som chcela pocut krasnu koledu zaspievanu Vami. Zelam vsetko dobre v Novom roku. Kedy opat zavitate do Vysokych Tatier? ...koliba Patria?...☺
Cha, v Patrii jsme parili, ci co? Jedeme v unoru do Jasnej. Ta je sice v Nizkejch ale uz jsme tam hrali a bylo to dobry i s tou lyzovackou. Koledu Chtic aby spal jsme udelali s Katt - Katerina Chrobokova - v takovy charitativni akci v TV pred vanocemi.
13:49 Lenka Dobry den David, z vasich skladieb, ale hlavne z vasho prejavu ide neskutocna energia a pohoda. A to az do takej miery, ze ja osobne si vas neviem predstavit nahnevaneho, alebo rozculeneho. Odkial ju cerpate? :) Vy asi nechodite ku klasickym lekarom :) :) Srdecne pozdravujem, prajem vsetko dobre :) <3
K doktorum chodim az kdyz je mi opravdu blbe, jinak jsem prosel asi 2x akupunkturovou terapii a chodim k jedne fysioterapeutce na reflexni masaze a jeste jine preventivni terapie. Bejvam naran. jen pri styku s kretenama, jinak se snazim koexistovat v okruhu mych nejblizsich. Preju Vam zdravi i Vasi cele rodine.
13:49 Karla Ahoj Davide, je mi to nemile, ale chci ti rict, že si pjaknej klucina usata. Moc se mi libi tvoje pisnicky a vsechno kolem tebe. Chtela bych te potkat treba i osobne. Joo maly polibek by taky nebil k zahozeni
Jezis, diky. Ja bych se stydel. Zdravim Te.
13:51 Zdenka Dobrý deň David, zaujíma ma či sú Vašou srdcovkou skôr piesne naspievané s kapelou Koller band alebo Lucie?Želám pekný deň
Me se libi pisne z obou kapel. Treba: Cerni andele od Lucie nebo Chci zas v tobe spat od moji kapely. Co myslis, mam to hrotit?
13:52 Káťa Len pozdrav: Ahoj Davide :) od dôb, kedy som začala chodiť na každý jeden koncert, ubehlo viac ako 25 rokov...čas uteká, už nemám potrebu chodiť do zákulisia, aby som si pýtala podpis či spoločnú fotku...ale hudbu počúvam stále! Káťa (BA)
Jasan, to je super. Muzikaaa
13:54 Jitka Pozdravujeme Vás celá rodina. Chcem Vám povedať, že ked Vás počujem spievať, vybavia sa mi Vianoce, lebo u nás je Medvídek zaradený do zoznamu top vianočných pesničiek, ktoré si púšťame. Dúfam, že Vám to nevadí, ale aj touto pesničkou ste sa zaradil medzi naše stálice. Prajeme Vám veľa zdravia, aby Vám to ešte dlho spievalo a mohol ste tak svojimi pesničkami robiť radosť aj nadaľej.
Dekuji, Vam take zdravi. Nashledanou.
13:55 Maroš z Martina Nazdar David máš rád punk???
Punk is not death! Moje prvni kapela byla Jasna paka a byl to takovej post punk!
13:57 Uzka Ahoj..aky typ hudby sa ti paci, kto je tvoj vzor v zahranicnej hudobnej scene ??? srdecne pozdravujem a fandim ti ...
Pharrel Williams, ten je asi tedka pro me nejvetsi borec. Genius, kdyz uz mi umrej Prince a Bowie.
13:57 michal Nemám žiadnu otázku, len ma fascinujú pesničky p. Kollera, je výnimočný a jedinečný, moja hlboká úcta
To si dam na hrob
13:57 Marian Vaše hity sú vynikajúce, nebudete hosťovať aj v Žiline?
Aj Zilina bude:3.2.
13:59 Mata Pekný deň prajem. Chcela by som sa opýtať, že ako sa Vám páči a koncertuje na Slovensku a ktoré z miest sa Vám u nás páči. Ďakujem.
Kremnica. To je krasa, ten duch toho stareho mesta. Neuveritelne. Zdar.
14:02 Miro M Ahoj, Davide! Pri Tvojom posledom koncerte v PKO v Nitre som mal možnosť sa s Tebou na chvíľu stretnúť, porozprávať a odfotiť. Bol to veľmi príjemný zážitok a už teraz sa teším na Tvoj blížiaci sa koncert v Nitre i na to, že Ťa znova stretnem.Želám veľa šťastia a pohody!
Diky Miro. Koncim s chatom. Zdravim vsechny a prajem pevne zdravi a vsem dobrou naladu!!!!!! PF 2017 a dál!!
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí