Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.01.2017 10:32 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tehotná Puškárová má ísť na Ples v opere opäť bez manžela: Prečo ju Švajda nechá ísť samú?!

Zopakuje sa rovnaký scenár? Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová (39) dnes vytiahne naškrobenú róbu, aby ju predviedla na 17. ročníku Plesu v opere. Do historickej budovy Slovenského národného divadla však nemusí vojsť v sprievode svojho manžela Patrika Švajdu (44).

Podľa informácií Nového Času totiž nad účasťou známeho markizáka na spoločenskej udalosti visí veľký otáznik. Prečo budú Patrikovi bližšie obyčajné papuče ako nablýskané lakovky? Moderátorka Puškárová je v piatom mesiaci tehotenstva, ale napriek rastúcemu brušku sa Plesu v opere nevyhne ani tento rok. „Pôjdem tam urobiť tradične dva vstupy do Markízy, je to tradícia a chcem vyjadriť solidaritu s charitatívnym rozmerom akcie,“ prezradila Novému Času známa blondínka s tým, že zábava do skorých ranných hodín u nej rozhodne nehrozí.

Otvoriť galériu

Tak živelne som sa nezabávala ani predtým, nieto ešte teraz, keď čakám bábätko,“ zachichotala sa Zlatica. Okrem toho je možné, že Puškárovej kolega a manžel Patrik Švajda ju nebude na červenom koberci sprevádzať ani tento rok. Stalo by sa tak už po štvrtý raz.

„Chodievame na novoročnú lyžovačku a vlani Paťa skolila viróza. Tento rok sa necíti dobre náš syn Leo, a tak sme sa s Paťom dohodli, že ak sa Leovi nepolepší a bude mať teplotu, tak s ním zostane doma,“ priznala markizáčka, ktorú od práce neodrádza ťarchavosť, ale predpoveď nízkych teplôt. Meteorológovia totiž hlásia krutú a mrazivú noc, čo tehuľke znepríjemní šichtu a presúvanie sa v teréne.

Otvoriť galériu

 

„Hoci nie som z cukru, ale mám rešpekt a zodpovednosť za mňa aj dieťatko. Preto sa na akcii dlho nezdržím,“ vysvetlila Zlatica. Markizák má na situáciu rovnaký názor. „Bude ma to mrzieť, ale dohodli sme sa takto so Zlatkou a v prípade potreby zostanem s Leom. To každý pochopí. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie,“ objasnil Švajda, ktorý organizátorom za pozvanie na ples napriek tomu ďakuje. „Zaplatili sme plnú sumu za pozvánky, aj keby sa Paťo napokon nezúčastnil,“ uzavrela Puškárová. Tá napokon predsa len nebude sama – garde jej bude pomyselne robiť aspoň vytúžené dieťatko, ktoré nosí po srdcom.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Demonštranti pochodujú k prezidentskému palácu počas protestu proti úsporným opatreniam vlády pod vedením prezidenta Javiera Mileiho.
Krajina je na nohách: Masové demonštrácie proti vláde! Čo sa to tam deje?
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Vláda sa bude venovať členstvu Slovenska v EÚ: Premiér objasnil, o čo ide
(ilustračné foto)
Mierite na hokejové MS do Ostravy? Dobre čítajte! Organizátori majú dôležité informácie
Na snímke ekonomický expert za Kresťanskodemokratické hnutie Jozef Hajko.
KDH o RTVS: Zmeny znamenajú násilné ovládnutie média úzkou skupinou ľudí
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko