Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.12.2016 12:00 | Tip od Vás | Slovensko

Aj naši čitatelia tvoria Nový Čas! Rozchody, milenecké aféry, kauzy: Na tieto horúce témy ste upozornili VY!

Aj tento rok ste sa stali spolupracovníkmi Nového Času! Okrem našich redaktorov, ktorí pre vás každý deň mapujú aktuality zo všetkých oblastí života, vďačíme za zaujímavé témy aj vám, našim čitateľom!

Práve vy nám totiž denne posielate mnoho zaujímavých námetov. Vášmu oku neunikli udalosti zo života slovenských prominentov, športu či z politiky. Nebojíte sa poukazovať  na nespravodlivosť a po zverejnení dojímavých príbehov empaticky podávate pomocnú ruku. Tento rok prišli do našej redakcie tisícky tipov. Veríme, že aj v budúcom roku nám zachováte priazeň a náš denník bude aj vďaka vám ešte pútavejší!

Otec Zdena Cháru čaká dvojičky - 15.3.

Otvoriť galériu

Klan Chárovcov sa roztomilo rozrástol! Jeden z najlepších hokejových obrancov na svete Zdeno Chára (39) sa od 6. februára teší z dvojičiek Bena a Zacka. Všímavý čitateľ nás však upozornil na to, že na rovnako krásnu udalosť sa v rovnakom čase pripravuje aj jeho otec Zdeněk Chára (63). Jeho priateľka Eva bola v marci v 6. mesiaci tehotenstva a aj ona nosila pod srdcom dvojčatá! Zatiaľ čo hokejistovi sa narodili dvaja chlapci, Chára starší sa od júna teší z dvoch dcérok.

Rozchod Adely a Modrovského! - 17. 6.

Otvoriť galériu

Namiesto svadby nečakaný koniec! Na to, že Adela Banášová (36) a Peter Modrovský (33) už zrejme netvoria pár, nás opäť upozornil dobre informovaný čitateľ. Následne to moderátorka a tanečník potvrdili Novému Času. Prominentná dvojica, ktorá počas spoločného života zažila okrem jedného rozchodu aj smutnú stratu bábätka, tak neprekonala povestný kritický siedmy rok. Teraz Adela tvorí šťastný pár s moderátorom spravodajstva Viktorom Vinczem.

Tragédia v rodine hokejistu Juraja Valacha - 28.6.

Otvoriť galériu

Ďalší čitateľ nám opísal neuveriteľnú tragédiu, ktorá postretla mladú rodinu slovenského hokejistu Juraja Valacha (27). Manželka Simona, ktorú si vzal vlani v lete, z ničoho nič v júni počas horúčav skolabovala vo vysokom štádiu tehotenstva. Lekári museli okamžite pristúpiť k cisárskemu rezu. Simona zomrela v nemocnici. Dvojičky prežili. Stará sa o ne rodina hokejistu.

Nevera u Cigánskych diablov? - 20.8.

V partii Cigánskych diablov bolo pred pár mesiacmi poriadne dusno. Na pretrase mali byť intrigy a nevera. Zdroj Nového Času tvrdí, že manželka Ernesta Šarköziho Silvia mala mať v tom čase až podozrivo blízko k prvému huslistovi Štefanovi Banyákovi, ktorý má s manželkou Katkou dvoch synov. Cigánski diabli sa však bili do pŕs, že niečo ako nevera ich hudobnú rodinu vôbec nesužuje.

Ženatý Malachovský s frajerkou -  27. 8. a 25. 10.

Otvoriť galériu

Vďaka pozornému oku našich čitateľov, ktorí spoznali Sväťa Malachovského a jeho kolegyňu Petru (29) na letisku v Dubaji, Novému Času neunikla ich romantická dovolenka. Všímaví čitatelia nám do redakcie zaslali aj fotografie, ako si dvojica uchvátene obzerá v jednom z bratislavských nákupných centier veľkú svadobnú výstavu. „Chodili od stánku k stánku. Petra si prezerala rôzne modely šiat, biele aj tie krémové s rôznymi čipkami a kamienkami,“ napísal nám čitateľ.

Spoveď exmanžela unesenej Andrey! - 13.12.

Pátranie po mladej mamičke Andrei Vlčekovej, ktorú uniesli dvaja maskovaní muži spred škôlky v Hlohovci, stále pokračuje. Ako prvý podozrivý bol jej exmanžel Miroslav, ktorého mesiac predtým pustili z väzby. Krátko pred únosom matky jeho detí sám kontaktoval Nový Čas a tvrdil, že ho exmanželka údajne obrala o majetok. „V roku 2008 som založil firmu VK Invest Group, do ktorej som vložil 150 miliónov korún a napísal som ju na svoju bývalú manželku. Teraz predáva po eure v Hlohovci byty, čo som ja postavil,“ sťažoval sa Vlček.

Žigo pochoval milovaného otca († 71) - 16.12.

Najťažší okamih v živote. Legendárny slovenský hokejista Žigmund Pálffy (44) ho musel prekonať 14. decembra, keď so slzami v očiach v obci Vrádište pri Skalici pochoval otca Žigmunda († 71). Žigmund Pálffy starší bol pre svojho syna celým svetom a vždy veľkou oporou v jeho športovom raste. Túto smutnú zvesť do redakcie zaslal čitateľ, ktorý si v Skalici všimol visieť oznámenie o smútočnej rozlúčke s otcom hokejovej legendy.

Pacientky falošného plastického chirurga prehovorili! - 20.10.

Otvoriť galériu

Kauza falošného plastického chirurga Yassina Ghaziho, ktorý operoval bez licencie v klinike Adelais Clinique v centre Bratislavy, pobúrila Slovensko. Do redakcie Nového Času sa ozvali oklamané ženy, ktorým tento muž plastiku pŕs poriadne pokazil. „Druhýkrát ma skoro zabil, bez anestézie som bola rezaná doslova zaživa,“ prezradila mladá čitateľka. Ďalšia žena sa nám zverila s tým, že si Ghazi za plastickú operáciu vypýtal 4 500 eur a spôsobil jej závažné zdravotné problémy.

Ako poslať tip?

  • cez online formulár, ktorý je k dispozícii na stránke cas.sk/tipredakcii, kde uvediete stručný opis udalosti či fotografií, ktoré nám chcete doručiť, môžete tak urobiť aj anonymne!
  • emailom na tip@novycas.sk
  • môžete aj zavolať, či posielať MMS na telefónne číslo 0918 620 001

Čo všetko nám môžete poslať?

  • exkluzívne fotografie slovenských či svetových celebrít
  • informácie o udalostiach, ktoré otriasli Slovenskom
  • zaujímavé životné príbehy
  • ak ste navštívili zaujímavé miesta doma i vo svete
  • ak máte zlé skúsenosti s lekármi, políciou, so súdmi, s exekútormi...
  • zaujímavé a kuriózne fotografie doteraz nikde nepublikované

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder