Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.12.2016 04:35 | Správy | Domáce správy

Bývalý boss podsvetia Černák sa v base dožil 50-ky: Spomenuli si na neho tieto jeho osudové ženy?

Roky utekajú aj za mrežami. Bývalý boss slovenského podsvetia oslávil 50 narodeniny za múrmi väzenia, kde si odpykáva doživotný trest za viacero vrážd. Pokým v minulosti ho na to upozornil dátum narodenia v Ilave, teraz je v Leopoldove, kde ho tohto roku previezli.

Černák má aj napriek temnej minulosti na sociálnej siete stovky fanúšikov, pričom väčšina z nich netají obdiv k jeho osobe, aj keď podľa mnohých ľudí je to obyčajný brutálny a masový vrah. Je teda veľmi pravdepodobné, že od viacerých obdivovateľov dostal k okrúhlemu výročiu blahoželanie. Okolo neho sa vždy točilo veľa žien a on si ich spoločnosť užíval plnými dúškami. Najmä, keď išlo o blondínky. Lenže tých osudových bolo v jeho živote iba niekoľko. Na prvom mieste je určite mama Žofia, ďalej ex manželka Iveta, s ktorou sa zosobášili veľmi mladí, mladučká milenka Natália, s ktorou ho bolo vídať v časoch najväčšej slávy, či blondínka Monika, ktorá si získala jeho srdce v čase, keď bol už za mrežami. Potešili aj tieto ženy Černáka za mrežami listom či pohľadnicou s blahoželaním?

Spomenuli si na neho tieto ženy?

Milenka Natália (35)

 

Černák naposledy na slobode oslavoval svoje 31. narodeniny vo vtedajšom známom bare Shark v Banskej Bystrici. Súčasťou osláv, na ktorých sa zúčastnili viacerí muži slovenského podsvetia, bol aj veľkolepý ohňostroj. A na záberoch z oslavy je po Mikiho boku mladučká milenka, vtedy ešte len 15-ročná Natália. Tá počas vzťahu so ženatým Mikim nechala štúdium na gymnáziu a venovala sa modelingu. Natália mala dokonca Černáka sprevádzať aj v roku 1997 do hotela Danube, kde naplánoval vraždu Róberta Holuba. Černák jej prítomnosť vysvetlil tým, že ju na druhý deň viezol do Viedne, odkiaľ letela do Talianska v rámci modelingu na fotenie.

Otvoriť galériu
Zdroj: kil, fab

Milenka Monika (28)

Pozornosť Černáka si vynútila svojimi neodbytnými listami do basy. Keď sa rozhodla prvýkrát mu napísať do väznice v Ilave, mala iba osemnásť rokov. Postupne si získala jeho srdce. Atraktívna blondína, ktorá sa kvôli Mikimu rozhodla stať právničkou, bola dokonca svojho milého pozrieť aj na súdnom pojednávaní v Banskej Bystrici, kde rozhodovali o vražde Imricha Oláha. Trhliny vo vzťahu dvoch holubičiek sa objavili vlani, keď sa v médiách objavili informácie o tom, že sa Mikiho milá predáva na zahraničných eskortných stránkach. Monika sa však bránila, že ide o výmysel a neprajníci chcú iba ublížiť jej láske a vzťahu s Mikulášom Černákom.

Otvoriť galériu
Zdroj: kil, fab

Exmanželka Iveta (50)

Iveta sa s Mikulášom zosobášila v čase, keď mali iba 19 rokov. Oddane stála pri svojom manželovi a tolerovala mu nielen jeho milenky, ale aj údajné hrubé správanie voči nej. Manželia sa rozviedli pred takmer 10 rokmi, ale Iveta mu zostala verná aj potom. Starala sa o benzínovú pumpu i fitness centrum v Brezne. Donedávna ešte prevádzkovala aj Černákov vykričaný dom v Banskej Bystrici. Dokonca na Mikiho pokyn zrekonštruovala budovu, kde erotický salón Romeo sídli. V prístavbe vznikol priestor na bývanie, ktorý zariadila podľa želania svojho exmanžela. Okrem toho mu dodnes posiela za mreže balíky.

Otvoriť galériu
Zdroj: kil, fab

Matka Žofia (74)

Určite najdôležitejšou ženou v živote Mikuláša Černáka je jeho mama Žofia. Dlhé roky žila v dedinke Telgárt (okr. Brezno), kde vychovala dvoch synov Mikuláša a mladšieho Vladimíra. Vladimír (†25), ktorý bol pri viacerých vraždách, zahynul pred 20 rokmi pri autonehode a starší Miki si odpykáva doživotie za niekoľko brutálnych vrážd. Mikuláš Černák sa viackrát pre médiá vyjadril, že najviac ublížil svojej mame, v očiach jej vidí bolesť, a nemôže s tým nič robiť. Po odchode z Telgártu žila táto skromná a pobožná žena v trojizbovom byte v Brezne. Vlani tento byt, v ktorom žila aj so synovou priateľkou Monikou, predala a v súčasnosti sa zdržiava v Banskej Bystrici.

Otvoriť galériu
Zdroj: kil, fab

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kil

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!