Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.12.2016 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Exkluzívne

Krach manželstva Kalisovej a Šmahela: Môže za to ONA?!

Zažívajú poriadne nepríjemné chvíle! Nový Čas vo štvrtok exkluzívne informoval o trhlinách vo vzťahu moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej (31) a fitnes trénera Martina Šmahela (34).

Ich manželstvo, ktoré sa zdalo mimoriadne harmonické, je v troskách a zdá sa, že veľkej láske odzvonilo. Párik sa najprv odpovedi na otázku, ako to medzi nimi vlastne je, vyhýbal, ale Šmahel neskôr vyhlásil, že v tom nemá prsty tretia osoba. Tým však ich problémy nepriamo potvrdil. Podľa informácií Nového Času má mať fitnesák blízko k mladučkej modelke, s ktorou sa má stretávať už niekoľko mesiacov. Kto mu učaroval natoľko, že hodil štyri roky ukážkového manželstva za hlavu?

Za krachom rodinnej idylky Šmahelovcov by mal stáť po­dľa informácií Nového Času fitnesák, ktorý mal zaloviť v „inom rybníku“. Do siete sa mu podľa dobre informovaného zdroja mala pripliesť len devätnásťročná modelka, ktorá práve rozbieha kariéru. „Zverila sa nám s tým na stretávke zo základnej školy. Povedala, že to spolu ťahajú. Ona má výčitky svedomia, že má ženu a dieťa, ale napriek tomu je s ním,“ prezradil zdroj, ktorý na vlastné oči videl, ako dievčinu práve Šmahel priviezol na posedenie s bývalými spolužiakmi.

Otvoriť galériu

„Martin je z nej hotový. Vyplakáva, ako chce byť s ňou a ako ju potrebuje. Povedal, že kvôli nej opustí aj rodinu,“ dodal blízky priateľ manekýnky. Tá Novému Času priznala, že sa s modelom pozná. „Stretli sme sa v Prahe na prehliadke pred pol rokom,“ povedala slečna, ktorá však vzťah so ženáčom popiera. „Toto určite nie,“ vyhlásila. Šmahel zvolil rovnakú rétoriku. „Neviem, komu vďačím za tento výmysel, ale vďaka za pobavenie. S modelkami prichádzam do kontaktu len pri práci v zahraničí,“ povedal. Nie je však tajomstvom, že s modelkou udržiava priateľstvo aj na sociálnej sieti.

Kalisová nič netuší

Podľa informácií Nového Času Miriam o jeho záletoch nič nevie. Podľa ľudí, ktorí poznajú Šmahelovcov, sa u nich mali riešiť aj problémy pre financie. Nie je totiž tajomstvom, že ich rozpočet mohol utrpieť odchodom Kalisovej z Markízy a Šmahelovými príležitostnými prácami. Kedysi totiž boli zvyknutí na iné finančné zázemie. Problémy potvrdil aj zdroj blízky páru.

Otvoriť galériu
Párik vychováva dcérku Miu.
Zdroj: youtube.com, tivi.sk

„Mirka a Martin si už nerozumejú. Dlhšie nežijú ako manželia, hoci bývajú pod jednou strechou. Snažia sa spolu vychádzať, ale schyľuje sa k úplnému koncu manželstva,“ vysvetlil ich priateľ. Kalisová aj Šmahel sa k celej veci vyjadrili veľmi vyhýbavo. „Sme úplne v pohode,“ odpovedal na otázky fitnesák. V podobnom duchu reagovala aj jeho manželka. „V každom vzťahu sú rôzne obdobia, rôzne veci sa riešia, my sme teraz v poriadku,“ povedala nám Kalisová. Jej hlas a dlhé mlčanie v telefóne však napovedali, že sa v ich domácnosti niečo deje...

Otvoriť galériu
{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej