Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.12.2016 15:57 | Správy | Politika

Najväčšia sexica v Bielom dome Melania Trumpová: Priatelia prezradili pikošky, ktoré nemal nik vedieť!

Po posledných mesiacoch dravej bitky o kreslo prezidenta Spojených štátov všetci vedia, kto je Donald Trump (70). O jeho manželke Melanii (46), ktorá je o 24 rokov mladšia, však verejnosť veľa netuší.

Čo skrýva nastávajúca prvá dáma Ameriky? Nový Čas Nedeľa vám prináša 10 vecí, ktoré sa o manželke budúceho prezidenta USA oplatí vedieť.

 
Kto je Melanija Knavs?

Narodila v roku 1970 v bývalej Juhoslávii, presnejšie v meste Sevnica v Slovinsku, ako Melanija Knavs. Jej otec Viktor pracoval ako predajca áut a bol členom komunistickej strany. Matka Amalija bola módnou návrhárkou. Možno aj vďaka tomu sa malá Melanija už v piatich rokoch prechádzala po móle a v šestnástich sa objavila v prvej reklame. Kariéra modelky sa jej pekne rozbehla, plnila titulky svetových časopisov a v roku 1996 pricestovala do USA.

Otvoriť galériu

Dravá karieristka

Priatelia ju opisujú ako ambicióznu karieristku. Jej priateľka z detstva Nena Bedek povedala pre britský denník Daily Mail: „Vždy mala vyššie ciele ako ktokoľvek z nás.“ Jej expriateľ Jure Zorcic zasa povedal pre ABC News, že Melania nikdy nebola „typické slovinské dievča“ a že snívala o živote v obkľúčení módy v zahraničí. Jej úspech však prekvapil mnohých, dokonca aj fotografa Stana Jerka, ktorý ju objavil. „Pripadala mi skôr ako knihomoľ. Nikdy by som nepovedal, že sa z nej stane celosvetová kráska,“ povedal pre New York Post. Po tom, ako odišla na strednú školu do Ľubľany, sa len zriedka vracala do rodného mesta pozrieť starých známych. Keď sa dostala do Ameriky, bolo jasné, že sa už nikdy nevráti.

Prvá dáma trikrát inak

Melania Trump sa stane prvou dámou v histórii, ktorá pochádza z komunistickej krajiny. Takisto jej patrí označenie druhej prvej dámy, ktorá sa nenarodila v Amerike. Prvou bola manželka šiesteho prezidenta USA Johna Quincyho (1825 - 1829), ktorá pochádzala z Anglicka. No a nesmieme zabúdať, že Melanii patrí aj isté šteklivé prvenstvo. Stane sa prvou dámou, ktorá pózovala nahá, a každý si ju na starých fotkách môže pozrieť naozaj detailne.

Otvoriť galériu

Tá tretia

Málokto vie, že Melania je v skutočnosti nie druhá, ale až tretia manželka miliardára. Po niekdajšej československej lyžiarke Ivanke Zelníčkovej (67) si v roku 1993 vzal za ženu americkú herečku Marlu Maples (53). Tá porodila boháčovi dcéru Tiffany (23). V čase, keď Donald stretol Melaniu, bol stále ženatý s Marlou.

Skvelý milenec Trump

Melania a miliardár Trump sa stretli v roku 1998 na súkromnej párty, na ktorej bol s inou ženou. Ani to mu nebránilo vypýtať si od Melanie telefónne číslo, no ona mu ho vraj nechcela dať. Ale v roku 1999 už modelka a jeden z najbohatších mužov sveta spolu randili. Médiá sa o tento párik zaujímali a predháňali sa, kto z nich vytiahne pikantnejšie informácie. Podarilo sa to v roku 2000 moderátorovi Howardovi Sternovi - vtedy ešte ani netušila, že sa raz stane prvou dámou, a bez okolkov porozprávala aj o tom, aký je Trump milenec. „Máme neuveriteľný sex aspoň raz denne. Niekedy aj viackrát.“ Zelenú kartu a trvalý pobyt získala v roku 2001. Rok po svadbe, v roku 2006, získala aj občianstvo USA.

Jazyčnica

Aj keď Melania má oproti terajšej prvej dáme Michelle Obamovej, ktorá študovala na prestížnych právnických školách, pomerne slabé vzdelanie, ovláda päť jazykov. Okrem rodnej slovinčiny hovorí po francúzsky, nemecky, anglicky a srbsky. Ovládanie viacerých rečí je v pozícii prvej dámy rozhodne plusom.

Migranti preč

Melania asi už zabudla, že sama je jednou z tých, ktorí prišli do USA, pretože naplno podporuje manželov nekompromisný postoj k migrantom. Počas predvolebnej kampane dokonca čelila obvineniam, že aj ona žila v krajine neobmedzených možností istý čas načierno a pracovala ako modelka bez pracovného povolenia. Podozrenia však odmietla. „V každom okamihu som plne rešpektovala imigračné zákony tejto krajiny. Bodka,“ napísala na svoju obranu.

Otvoriť galériu

Podnikavé dievča

V roku 2010 Melania spustila predaj svojich šperkov na teleshopingovom kanáli QVC. Kolekcia sa vypredala do 45 minút a jej prvým zákazníkom a volajúcim mal byť práve jej manžel Donald Trump. Okrem toho spustila v roku 2013 predaj vlastnej kozmetiky. Nuž podnikavý duch sa budúcej prvej dáme uprieť nemôže. Majetok ktorý si sama zarobila, sa odhaduje na viac ako 4 milióny eur.

Vychováva malého Donalda

V jednom interview priznala, že jej syn Barron po otcovi zdedil nielen vzhľad, ale aj záľubu v šéfovaní ľuďom okolo seba. „Vyhadzuje pestúnky aj gazdiné,“ povedala so smiechom a dodala, že ich, samozrejme, aj rýchlo najíma nazad. Pripomíname, že Barron má iba 10 rokov...

Otvoriť galériu

Miliónová svadba

Trump požiadal v roku 2004 Melaniu o ruku s 12-karátovým prsteňom za neuveriteľných 1,8 milióna eur. Povedali by ste nie? V každom prípade rok nato sa na Floride konala veselica, na ktorú 350 hostí dlho spomínalo. Svadba vyšla miliardára v prepočte na jeden milión eur a radí sa k najdrahším americkým svadbám. Šaty pre nevestu z dielne módneho domu Dior stáli v prepočte hriešnych 94-tisíc eur. Boli posiate 1 500 krištálikmi a ich ušitie zabralo neuveriteľných 550 hodín. Na svadbe sa objavili aj Heidi Klum či Puff Diddy, no a čo mnohých prekvapí, medzi hosťami boli aj manželia Clintonovci. Áno, aj budúca Trumpova volebná rivalka Hillary.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Kristína Štúriková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ