Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.11.2016 00:00 | Šport | Tenis

Andrej Martin bol ONLINE: Sex pred zápasom? Jeho odpoveď vás prekvapí

Sezóna mu vyšla. Slovenský tenista Andrej Martin (27) má za sebou pestrý rok. Ako tretí hráč v histórii slovenského tenisu sa prebojoval do 3. kola grandslamového turnaja Roland Garros.

V Umagu si na turnaji ATP zahral finále, keď svoj prekrásny tenisový príbeh zakončil prehrou s Talianom Fogninim 4:6 a 1:6.

Člen trnavskej EMPIRE Tennis Academy sa navyše predstavil aj na OH v Riu de Janeiro, kde sa prebojoval až do 3. kola. Vo svetovom rebríčku sa po prvý raz dostal do TOP 100, keď bol na 98. mieste. Teraz síce klesol na 135. miesto, ale ako sám povedal, začalo ho zdraviť viacero tenistov zo svetovej stovky.

Andrej Martin odpovedal aj na zvyšné otázky čitateľov Nového Času na svojom facebookovom profile facebook.com/AndrejMartinSlovakia/posts/1362913217054513:0

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
10:05 Daniel Dobry den Andrej. Sledujem Vas hlavne ostatne dva roky a skutocne je o vas vela pocut. O Vasich uspechoch a postupne sa vas uvadzaju aj stavkovky coraz castejsie ako favorita duelov.Prajem vam vela uspechov a najvyssie mety. Zaujimalo by ma ci Vas motivuju aj uspechy Dominiky a druha otazka ak mozem by bola: Ktory tenista je vasim vzorom?Vopred dakujem za odpovede.
Ahoj dakujem za povzbudive slova. Je skvele vidiet silne sportove pribehy ako mala tento rok Dominika a o to viac pre nas Slovakov ze ku nej mame blizsie ked je krajanka a kamaratka. Ja osobne momentalne nemam ziadny vzor,snazim sa sledovat inych v tom v com su dobri. Ale keby ze mam povedat jedneho tenistu tak je to uz byvaly hrac Hewitt,za obrovsku bojovnost ktoru na kurte predvadzal
10:06 MiroslavEremiaš Ako dlho chceš ešte hrat
co najdlhsie :) pokym telo dovoli
10:07 briko cim by ste boli keby ste neboli tenista
ja som velmi sutazivy takze urcite by to bol nejaky iny sport,hociaky :)
10:09 paloo kolko priblizne letov absolvujes kvôli turnajom po svete a do ktorych krajin boli tvoje najdlhsie lety ?
musim sa teraz fakt zamysliet :) rocne je to okolo 50 letov(ani som netusil ze tak vela) a najdlhsie vzdy do Australie. Ten trva zhruba 20-30 hodin
10:17 Michal Ahoj Martin, v prvom rade ti chcem zagratulovať k pomerne úspešnému roku. Chcel by som sa opýtať ako si tenisovo rástol keď si mal 11 - 14 rokov. Ako a kolko si trenoval, čo všetko si trénoval a ako si sa stravoval. Pýtam sa to kôli synovi, ktorý ma 11 r. darí sa mu a zatial chce :). Ďakujem za odpovede. Želám všetko dobré.
Dakujem. Ja si myslim ze celkovo v sporte je to velmi individualne a neni ziadna idealna cesta. V kazdom pripade si ale myslim ze uplny zaklad je v tom aby to tie deti bavilo a robili radi to sami od seba. Potom umenie trenerov a rodicov je im to zacat sprofesionalizovavat postupne vo vsetkom co ste spomenuli vo veku okolo 15 rokov s ohladom na to ze su to stale len deti a nedostavat ich pod tlak. Myslim ze sa to rodicom vrati potom aj po stranke ze ich deti budu mat v buducnosti viac radi a prinesie to aj viac uspechov. Ja osobne som v tom veku okolo 15 rokov robil vela inych sportov co v dnesnej dobe podla mna chyba detom.
10:19 Boldrick Gratulujem k vysledkam... By ma zaujimalo ze preco neskusi kvaldu na atp turnajoch a hraje radsej challengeri? Vdaka a vela stastia na buducu sezonu.
Dakujem. Minuly rok sa mi hralo na ATP turnajoch lepsie ako na challengeroch ale nevyhovoval mi prilis kalendar ATP turnajov aj vyhladom na to ze preferujem viac antuku pred tvrdym povrchom(naozaj je v tom u nas v tenise velky rozdiel). V buducom roku cely februar budem hrat ATP v juznej amerike. Slubujem :)
10:21 Peter Cau Andrej, ako stravis vianocne sviatky?
Ahoj,my tenisti nemame prilis vela casu na trening a pripravu medzi sezonami takze sa snazime vyuzit aj cas medzi sviatkami. Ale urcite sa budem snazit venovat co najviac casu rodine kedze po cely rok som s nimi malo kvoli turnajom
10:25 jozef prečo hráte ako Bratislavčan za trnavsky klub TC Empire a akademiu Empire Tennis Academy, v com je to dobre?
Pre dve veci: 1. Vytvorili mi podmienky ktore su najlepsie na Slovensku a myslim ze aj v okoli Slovenska 2. Je mi sympaticke ze sa tam snazia vytvorit nieco pre tenis na Slovensku a rad by som im v tom pomohol tym ze ich mozno trochu zviditelnim
10:29 Martina Ahoj Aďo
Ahoj,dakujem za podporu :) velmi ma to vzdy potesi. Ja mam velmi rad timove sporty a Davis cup sa tomu v tenise blizi asi najviac a okrem ineho je to reprezentacia svojej krajiny co bol pre mna vzdy sen. Takze pre mna ma tato sutaz vzdy svoje miesto v srdci aj v klanedari a bolo by skvele v nej nieco dosiahnut. Ja teda dufam ze svojimi vysledkami si budem vzdy pytat miesto v time :)
10:41 Lionel Ahoj Martin, blahozelam k uspechom v tomto roku a zelan konstantne usadenie sa v prvej 100vke v tom buducom :) Co si myslis ze musis zlepsit aby si bol v tej prvej 100ke? Bulvarna otazka: Ake mas vztahy s Martinom Klizanom a co vravis na jeho nazory na DC apod.?
Ahoj,Dakujem. Jednoznacna odpoved co musim zlepsit je konstantnost vykonov. Tento rok som dokazal porazit alebo vyrovnane zahrat s top hracmi ale tak isto vyhoriet s hracmi co za normalnych okolnosti porazam. Zlepsim to najma mentalnym treningom ktoremu venujem teraz vela casu a vidim v tom velky potencial. Sam som zvedavy na svoj progres a tesim na vysledky. Moje vztahy s Klizom su v pohode, sice nemame prilis vela spolocnych zaujmov ale respektujeme sa. Jeho nazory na DC nezdielam ale ani neodsudzujem. Neviem presne co ho k nim viedlo,takze nechcem robit unahlene zavery o niekom. Akurat ma mrzi ze nam na to v time nepridava na sile a ani pohode.
10:44 schumianca Aký je tvoj názor na finále turnaja majstrov? Kto je podľa teba lepší hrač -Murry alebo Djokovič?
ked su vo finale 1. a 2. hrac rankingu tak asi nemoze byt lepsie finale :) momentalne, Murray ukazuje lepsiu formu takze som rad ze je aj za to zasluzene odmeneni 1. miestom. Aj ked fandim Novakovi hlavne kvoli jeho trenerovi Marosovi Vajdovi
10:47 jajamalka Ahoj. Máš priateľku? Alebo aké ženy sa ti páčia? :) P.S. Držím ti palce!
Ahoj,dakujem. Pacia sa mi zeny ktore su vnimave,dobrosrdecne,maju zmysel pre humor a sportoveho ducha. Si to ty? ;)
10:51 Rudo Zdravim, myslite, ze slovensky muzsky tenis bude mat v dohladnej dobe vitaza grandslamu? Aky je vas vztah k Ivanovi Lendlovi, ktorý ako jediny Cechoslovak vyhral grandslam viac ako patkrat?
Ahoj,myslim ze sme prilis mala krajina s nie najvacsimi financnymi moznostami na to aby sa to dalo nejak preurcit. Ale v sporte je vsetko mozne, ja sa o to budem snazit tiez zo vsetkych sil :) Lendla som ja uz prilis nezazil ked som sa zacal zaujimat o tenis a ako trenera som ho este nemal moznost spoznat takze urcite ma u mna obrovsky respekt za to co dokazal ale viac prilis povedat nedokazem
10:52 Patrícia Ahoj Andrej, ako to je so sexom pred zápasmi u teba? Počula som, že niektorí športovci to praktizujú, že ich to dobre nakopne :) :) :)
Ahoj :) haha konecne pikantna otazka. Tiez som to zo zvedavosti vyskusal a nepostrehol som nejake zasadne zmeny vo vykone. Takze podla mna je to len povercivost alebo mytus ;)
10:55 Jaro Čo si myslíš o neúčasti Kližana a Lacka v Davisc cupe proti Austrálii?
Nestotoznujem sa s nimi v tom lebo repre je pre mna najviac,ale kazdy ma pravo na rozhodnutie co je prenho najlepsie. Mna akurat ale mrzi ze nas to oslabuje ako tim.
10:58 Mišo z Trenčína Ahoj. Gratulujem k tejto sezóne i účasti na OH. Chcem sa opýtať, veľa tenistov si partnerov vyberá tenistky a naopak. Ako je to s tebou?
Ahoj, dakujem. Myslim ze si nikto nevybera partnera podla povolania :) ale obcas sa to vyskitne kedze mavame cast turnajov spolocnych a tym padom je tam vacsia sanca na zblizenie medzi tenistami opacneho pohlavia. Ja preferujem ale partnerku z ineho sportu aby som sa dozvedel este nieco ine okrem tenisu ;)
11:02 Karol Zdravím Andrej. Gratulujem k úspešnému roku. Chcem sa opýtať: Čo si myslíš o trestoch, ktoré dal zväz Kližanovi a Lackovi? Ty máš tiež v zmluve klauzulu o tom, že budeš vždy, ak nebudeš zranený reprezentovat? Ďakujem, Karol
Ahoj Karol,dakujem. Tema Klizan,Lacko je horuca tema :) Mam rovnaku zmluvu ako oni(teda aspon si to myslim) a chapem krok zvazu ze mali potrebu a povinnost nieco spravit lebo tuto sezonu toho bolo dost. Asi az buducnost ukaze ci to bolo spravne rozhodnutie alebo nie.
11:04 Jano z Košíc Aho. Chcem sa opýtať aké máš rituály pred zápasom, či ta vedia vykoľajiť z tempa diváci. dikes
Ahoj,divaci ma zvycajne prave nakopnu a namotivuju ale niekedy ked to clovek necaka ze je ich tam iba par a ti zacnu robit najpriek tak je to horsie. Je to aj dost o tom co od nich sam ocakavam a ako sa na to pripravim. Ritualov prilis vela nemam ale pracujem na nich lebo si zacinam uvedomovat ze to moze zohravat dolezitu rolu v pohode pre zapasmi
11:07 Jozef zo Źiliny Ahoj. Pohádal si s as niekedy s rozhodcom, ak áno prečo?
Ahoj,samozrejme nie vzdy suhlasim s rozhodcami ale vacsinou hadkou nic nevyriesim(okrem toho ze rozhodim sam seba),takze sa snazim tomu vyhybat. Akurat ale na french open proti Raonicovi v prvom sete v tajbreaku na zaciatku ma rozhodca tazko zarezal,tak tam mi to uslo,pohadal som sa s nim a doplatil na to sam stratou dvoma nasledujucimi bodmi
11:10 Istvan Which is your favourite tournament? Will you play on Poprad challenger in 2017? What is your goal in 2017?
Hey,favorite tournament is Olympic games by far. Poprad i ll see how my ranking will be,because i would prefer ATP tournament. My goal for 2017 is top 50
11:14 Peťo z Piešťan Ahoj. Gratulujem k dobre sezóne. Zaujíma ma, s ktorými tenistami máš na okruhu najlepšie vzťahy?
Ahoj,najlepsie vtahy mam s Geraldom Melzerom,Aljazom bedenem a Hansom Podlipnikom s ktorym som hraval stvorhy :) Dakujem za vsetky otazky. Musim uz odist,tak ma mrzi ze som neodpovedal na viac ale budem sa snazit odpovedat na vsetky otazky na mojej facebookovej fanpage : www.facebook.com/andrejmartinslovakia
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu