Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Banášová a Vincze otvorene o všetkom: Prehovorili o svadbe aj o deťoch!

Správa, že práve títo dvaja sa dali dokopy, mnohých prekvapila. Veď moderátorka Adela Banášová aj markizák Viktor Vincze sa iba krátko predtým rozišli so svojimi dlhoročnými partnermi.

A ten vekový rozdiel! Ako môže fungovať vzťah, kde je ona staršia o desať rokov ako on? O svojom vzťahu prehovorili spoločne. Sedeli sme v ich obľúbenom podniku a zaľúbenci sa počas rozhovoru mali k sebe a neustále si vymieňali drobné nežnosti. 

Mnohých zaskočilo nielen to, že vy dvaja ste sa dali dokopy, ale skôr fakt, že je medzi vami vyše 10-ročný vekový rozdiel. Keď to smerovalo k vášmu vzťahu, nebežalo vám mysľou – nie je on pre mňa príliš mladý, nie je ona pre mňa o moc staršia?

Adela: Jasné, že mi to prebehlo hlavou, ale vôbec nie na základe môjho pocitu, ale na základe vzorcov aké bežne fungujú okolo nás...

 

Viktor: Určite som o tom premýšľal. Predtým som nemal takú skúsenosť, hoci som už mal frajerku, ktorá bolo odo mňa staršia, ale to bolo iba o dva roky. Preto som, prirodzene, o tom našom vekovom rozdiele s Adelou uvažoval, ale netrvalo to nejako dlho. Kládol som si otázku – dá sa to vôbec? Očividne dá... (smiech)

Adela: A zrazu sa mi niekoľkí ľudia z môjho okolia začali priznávať: Áno, aj moja sestra má o dvanásť rokov mladšieho muža a sú spolu tridsať rokov... Alebo mi jedna asistentka réžie povedala, že jej muž je o deväť rokov mladší. Čiže nie je to také ojedinelé, akurát o tom veľakrát nevieme. A keď sa pozerám na páry, ktoré sa rozchádzajú, tak sa mi nezdá, že by práve väčší vekový rozdiel býval dôvodom.

Tak ale predsa, keď ste vy, Adela, mali 25 rokov, Viktor mal len 15. Vyrastali ste na úplne iných veciach, filmoch, muzike... Natrafíte sem-tam na to, že ten rozdiel pocítite?

Viktor: Ja jej to dokonca zo žartu pripomínam. Adel, keď som ťa prvýkrát začal evidovať, bolo to počas prvej SuperStar, mal som 13 rokov a bol som ôsmak na základnej škole! Zabávame sa na tom. Ale v skutočnosti ten rozdiel vôbec nevnímam.

Adela: Dnes sme sa zhodli, že obaja sme mentálne zamrzli na úrovni 14 rokov. (smiech) Ale to som mala vždy. To je zvláštne, 15 rokov trepeme so Sajfom nezmysly, to nikomu nepríde čudné. A potom, keď sa dám dokopy s niekým mladším a mám nejaký detinskejší prejav, tak povedia – aha, to je kvôli mladému frajerovi. Viktor má pre mňa dobrú kombináciu – je múdry, aj má prehľad aj je s ním sranda.

Viktor: To ma prekvapilo, že ona je tiež taká uletená...

Otvoriť galériu

Čo sa vlastne dialo v septembri na Sajfovej svadbe, keď ste sa tam dali dohromady?

Viktor: Vlastne nič mimoriadne. Počas prestávky medzi tancami som sa išiel vyvetrať a všimol som si, že vedľa Adely je prázdna stolička. Tak som si prisadol. Začali sme sa spolu rozprávať, pokračovalo to tým, že sme spolu pretancovali celú noc, zrazu bolo deväť hodín ráno. A vtedy sme už vedeli, že niečo je inak.

Krátko predtým ste sa obaja rozišli so svojimi dlhoročnými partnermi. Nevelil vám rozum, aby ste sa hneď nevrhali do ďalšieho vzťahu?

Viktor: Potom ako som sa rozišiel s Evkou som si aj hovoril, že si nebudem nič hľadať a dám si pauzu so vzťahmi, že si sám taký polrok na nádych... A nakoniec ten nádych trval len mesiac a pol.

Prekvapilo vás samých, čo sa to vlastne medzi vami stalo?

Adela: Jasné, že sme boli prekvapení. Ani ja som nemala pocit, že musím byť v nejakom vzťahu. Tešila som sa zo života aký bol...

Adela, začiatky vašich predošlých vzťahov, boli také opatrné. Teraz sa zdá, že vo vzťahu s Viktorom nestrácate čas. Čím to je?

Viktor: Je to možno tým, že sme úplne preskočili takú tú úvodnú fázu kávičkovania, stretávania sa a podobne. Ale tým, že my sme obaja dosť na očiach, a ja som mal najmä z úvodu pocit, že by sme sa mali schovávať, tak sme úvodné kávičkovanie vynechali s stretávali sme sa doma...

Adela: Museli sme sa stretávať tak, aby nás nevideli a pritom sa niektoré veci skrátka urýchlili. Ale potom sme sa už neskrývali, povedali sme si, že sa nebudeme predsa niekde schovávať, vyše dva týždne sme spolu chodili von a nikomu neprišlo nič podozrivé. Prasklo to až po mesiaci. Mne príde prirodzené, že keď sa dvaja ľudia majú radi, tak sú spolu a neskrývajú sa.

Bývate spolu, alebo každý sám u seba?

Viktor: Bývame spolu veľa.

Myslel som, že či máte u Adely zubnú kefku alebo naopak.

Viktor: Keď u Adely prespím, tak si aj musím umyť zuby. (smiech) Som u nej veľmi často.

Aj si spolu zariaďujete byt?

Adela: Nie, veď ja tam mám nábytok, všetko... (smiech) Ale Viktor mi byt inak veľmi modernizuje, pokiaľ ide o techniku.

Čo, už máte wifinu?

Viktor: Odvčera ju ma aj zaheslovanú. (smiech)

Otvoriť galériu

Okrem prajných komentárov o vašom vzťahu, zaregistrovali ste aj ohováračky?

Adela: Na to nepotrebujeme vzťah, aby boli ohováračky. Kto ma nemá rád, nemá rád ani to, čo robím, aká som, ako vyzerám, ako sa prejavujem a ani môj vzťah. To je v jednom balíku.

Viktor: Nijako to neriešime a ani tomu nedávame myšlienkový priestor. Máme veľa šťastných vecí, ktorým sa môžeme venovať a iným sa nezaťažujeme.

Možno je výhodou, že obaja ste zo šoubiznisu a ste na očiach, tak ste už na všeličo zvyknutí.

Adela: Moji múdri kamaráti mi predtým často hovorili, že si musím nájsť niekoho mimo šoubiznisu. A ja som si hovorila, že to mu budem potom každý večer vysvetľovať, čo je to paparazzi a čo je to byť v novinách, a že to vlastne nič neznamená? Preto si od začiatku myslím, že je to dobré ak aj ten partner rozumie tomu, čo je to byť v práci do jedenástej, pracovať v noci alebo ísť na dva dni do Prahy.

Viktor: Áno, súvisí to aj s tým, že zatiaľ sme nenašli žiadne - ale. Všetko je super na tomto človeku, ale... Toto zatiaľ neprišlo, žiadne ale sme na sebe navzájom nenašli.

To príde po čase, ale to je normálne.

Adela: Myslím si, že to kľúčové ale človek cíti od začiatku a o tom sa bavíme.

Čo spolu radi robíte v prípade, že máte na seba čas?

Viktor: My máme na seba dosť času. Aj keď máme nabité programy, vždy si na seba vieme čas nájsť.

Adela: Ja mám v diári veci nasekané aj pol roka dopredu, vôbec som nerátala, že do môjho života príde Viktor. Mám tam akcie v Prahe, Ostrave aj Košiciach. A Viktor je zlatý v tom, že vždy keď môže, tak buď tam za mnou príde alebo cestuje so mnou. Nie je tam žiadna výčitka v zmysle - čo ja som teraz tvoj prívesok? Páči sa mi, že je v tomto taký sebavedomý a nepotrebuje si dokazovať žiadnu dôležitosť. Ide tam so mnou a pokojne ma čaká počas celého nakrúcania, je spokojný a potom ideme naspäť. Aj teraz nedávno som bola v Prahe, Viktor si kúpil letenku a doletel za mnou. Nič takéto som doposiaľ nezažila.

Viktor: Bolo to super aj teraz nedávno, keď som išiel za tebou do Košíc v rámci prekvapenia...

Adela: A potom som bola v Košiciach. Hovorila som Viktorovi, nech za mnou nechodí, že tam budem len tri noci a on bol počas toho niečo točiť na Malte a robil správy. Viktor povedal, že jasné. Potom sme si písali, čo robíme a ako sa máme. Nakoniec, keď som prišla v Košiciach na hotel, videla som ležať nejakú postavu na posteli a zľakla som sa. On ma čakal na izbe! Bolo to milé.

Vraj ste už Adelu predstavil doma rodičom v rodnej Šali...Vy ste už Viktora tiež vašim predstavili?

Adela: Áno, naši sú takí pohoďáci... Vojdeš k nám do domu a rodičia tam sedia pri stole ako v chalúpke a jednoducho si prisadneš.

Viktor: A všetko dobre dopadlo.

Otvoriť galériu

Ešte je skoro nejako to hodnotiť, ale viete si spolu predstaviť aj dlhodobý vzťah, spoločné bývanie a všetko, čo k tomu patrí?

Adela: Ja si myslím, že keby som si to nevedela predstaviť, tak do toho nejdem. Nikto nevie, čo bude, ale ja do týchto vecí idem naplno.

Viktor: Súhlasím a asi to súvisí s tým, čo som hovoril pred chvíľou, že nevidíme v našom vzťahu žiadne ale...

A čo plány na dieťa?

Viktor: Ja som túto otázku riešil už pred dvoma rokmi. Fungoval som v takom nastavení, že načo čakať. Čím skôr tie deti prídu, tým dlhší čas s nimi strávime na tejto planéte. Čiže v tomto ohľade som to mal s mojou ešte bývalou priateľkou vyriešené. Keby sa to v tom čase stalo, nič by som neriešil a bol by som samozrejme veľmi rád. Neviem ako to mala Adela.

Adela: Ja som to tiež vždy mala tak, akurát som nenašla človeka, s ktorým to tak malo byť...

Keď si teda viete predstaviť, že by ste si založili rodinu, znamená to, že už plánujete svadbu? Viktor, vy sa necítite primladý? Predsalen, dnes sa mladí ľudia do týchto veci neponáhľajú...

Viktor: Nič neplánujeme a to nehovorím len o svadbe. K všetkému pristupujeme tak, že čo má prísť, príde. V tom správnom čase. A čo znamená primladý? Moji rodičia sa brali, keď boli obaja mladší ako som dnes ja. Sme obaja dospelí ľudia a ak sa rozhodneme, že ideme do toho, môj vek bude tým posledným, čo budeme riešiť.

Viktor, vám tento rok ide karta, až je to zarážajúce. Najprv vás Markíza vytiahla v šou Tvoja tvár znie povedome, potom ste sa z redaktora vyšvihli na moderátora, spromovali ste na práve, teraz ste s Adelou...

Viktor: Ja som si koncom minulého roka povedal, že tento rok bude pre mňa prelomový. Tak som sa vnútorne nastavil. Ale, že do dospeje až do takéhoto štádia, to som si nemyslel... A teraz si vravím, že budúci rok budem tiež šťastný. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Andrej Ďuríček

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené