Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.11.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Majka z Gurunu: Tajný džob padlej hviezdy! Zuzana Pravňanská dostala poslednú šancu

Neuveríte, čím sa živí! Detská hviezda Zuzana Pravňanská (48), nezabudnuteľná Majka z Gurunu, si od svojej legendárnej úlohy prešla v živote hotovým peklom. Žila v jednej domácnosti s tyranským manželom a nakoniec prišla o všetky tri deti.

Pravňanská tak padla z výslnia reflektorov a kamier až na samotné dno. Vstať a pozbierať sa v tažkej životnej situácii jej mal podľa informácií Nového Času pomôcť nový priateľ, s ktorým začala nový život. Bratislavčania, ktorí cestujú mestskou hromadnou dopravou by boli prekvapení, keby vedeli, aká hviezda filmového plátna ich vlastne vozí po uliciach. Nový Čas totiž zistil, že hlavná postava zo seriálu Spadla z oblakov Zuzana Pravňanská dnes namiesto vesmírnej lode šoféruje električku! „Počul som o tom, že si robila kurz,“ potvrdil nám aj jej bývalý seriálový kolega Matej Landl.

Otvoriť galériu

„Po absolvovaní kurzu nastúpila ako vodička električky začiatkom augusta. Nadriadení sú s ňou spokojní, do práce chodí vždy s úsmevom,“ povedala nám o Majke z Gurunu hovorkyňa Dopravného podniku mesta Bratislava Adriana Volfová. K povolaniu vodičky sa podľa informácií Nového Času Pravňanská dostala vďaka novému priateľovi. „Je vodičom autobusu,“ prezradil zdroj Nového Času s tým, že iskra preskočila priamo v autobuse, ktorý jej terajší priateľ šoféroval.

Otvoriť galériu

Zuzana by s ním mala dokonca žiť v jednej domácnosti po tom, ako istý čas bývala v ubytovni. Život sa s ňou však doteraz nemaznal. Aj keď si ako Majka z Gurunu získala srdcia divákov, po poslednej klapke sa jej ušli vedľajšie postavy už len vo dvoch filmoch. Po skrachovanom manželstve s partnerom, ktorý ju týral, sa snažila o život s troma deťmi sama. V žiadnom zamestnaní však dlho nevydržala a privyrábala si len na brigádach.

 

Otvoriť galériu

Bola predavačka, chyžná, dokonca pracovala na patológii. Šťastie sa na ňu napokon usmialo, keď sa zamilovala do suseda a prežila s ním jedenásť rokov. Potom prišla ďalšia rana a on zomrel na infarkt. Byt, kde bývali, zdedila jeho rodina, Zuzana skončila na ulici a prišla o deti. Zdá sa však, že herečka, ktorá mala kedysi rozbehnutú hviezdnu kariéru, konečne na­šla svoje miesto v živote. Nový Čas Pravňanskú kontaktoval, no do uzávierky na otázky neodpovedala.

Bola mi ako sestra

Otvoriť galériu
Matej Landl (53)
Zdroj: mh, mah, anc, Peter Korček

Matej Landl (56), herec/postava Čutka - So Zuzkou sme mali úžasný vzťah. Ako deti sme sa ihneď zblížili a časom som ju už vnímal ako sestru.  Naposledy som ju videl asi pred rokom, keď som bol v potravinách a zrazu ma pani za pokladňou pozdravila: „Ahoj, Maťko.“ Až potom som si všimol, že je to „Majka“.  Viem, že si prežila ťažké roky, ale zrejme je už v poriadku. Nedávno som počul, že si robila kurz na šoférku električky.

Otvoriť galériu

Spadla z oblakov

Seriál, ktorý k televízii pripútal takmer každú vekovú kategóriu, vysielali v roku 1978. Vo fiktívnom mestečku Čabovce medzi sebou súperili dve detské partie - Kozovia a Farmári. Tie nakoniec spojilo mimozemské dievčatko s nezvyčajnými schopnosťami Majka z Gurunu. Znepriatelené deti sa tak zjednotili, aby svoju novú kamarátku ochránili a skryli pred očami ostatných. Deti s Majkou prežívajú zaujímavé dobrodružstvá, no tajomstvo je nakoniec odhalené a návštevníčka z planéty Gurun sa dostáva do sveta dospelých. Seriál bol jedinečný aj vďaka svojej vizuálnej stránke, kde sa využívalo veľa jednoduchých, no účinných trikov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je neprejazdná!
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde
Ilustračné foto
Z basy ušli väzni, odpadnete, ako to spravili: Jedného stále nenašli!
Okatá Linduška sa napriek neľahkej diagnóze teší zo života.
Foto
Linduška z Hlohovca trpí zriedkavým ochorením: Problémy s liekom! V ťažkej situácii pomáhajú dobrí ľudia
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken a ruský prezident Vladimir Putin
Blinkenov drsný odkaz do Kremľa: Putin sa v tomto MÝLIL!