Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2016 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kramár, Slávik, Lelkes: Ako zvládli krízu! Nevera, klamstvá, utrpenie, bolesť...

Hoci v šoubiznise sa momentálne rozpadá jedno manželstvo za druhým a celebrity klopú na dvere rozvodových právnikov, nájdu sa aj známe páry, ktoré sa nevzdali a krízu vo vzťahu zvládli.

Spoznajte príbehy prominentov odhodlaných za svoje manželstvo zabojovať. Ako čelili nevere, škandálom a čo ich opäť spojilo?

Sisa Lelkes Sklovska (51) a Juraj Lelkes (65): Manžel sa musel ospravedlniť

Otvoriť galériu
Sisa a Juraj Lelkesovci
Zdroj: Tbor Géci, Nový Čas

Kde sa zjavia, tam na seba strhnú pozornosť. Speváčka Sisa Sklovska a jej manžel, riaditeľ poisťovne Juraj Lelkes vždy pôsobia ako zohratý pár, partnerská kríza však neobišla ani ich.

Stalo sa tak vo februári 2013, keď sa objavili fotografie, ako Lelkes nasleduje atraktívnu blondínku do jej bytu. A finančník mal doma čo vysvetľovať. „Nebola to žiadna nevera, išlo o pracovné stretnutie...“ zahmlieval vtedy Sklovskej manžel s vysvetlením, že išlo len o pracovné stretnutie a nechceli byť rušení. „Išiel som k nej, lebo odo mňa niečo požadovala. Neviem prečo, keď sa stretnú dvaja ľudia niekde v dome, treba myslieť hneď na to najhoršie,“ rozhorčoval sa finančník. Zastala sa ho tiež samotná Sisa: „Môjmu manželovi dôverujem. Potrebujem voľnosť a dávam ju aj jemu.“ Ale „žehlenie“ nebolo úplne jednoduché. Po troch rokoch nám to priznal sám Lelkes. „Celá aféra bola tendenčná... Áno, urobil som vtedy chybu, Sise som sa hlboko ospravedlnil a ďakujem jej, že mi odpustila,“ vysvetlil. 

Marián Geišberg (62) a Anna Geišbergová: Kvôli deťom aj majetkom

Otvoriť galériu
Marián Geišberg
Zdroj: anc

Napriek vážnej kríze sa nerozviedli! Keď sa v roku 2011 prevalilo, že herca Mariána Geišberga to po predstaveniach viac ťahá k jeho hereckej kolegyni Kamile Magálovej (65) ako domov k manželke Anne, viacerí si mysleli, že to bude koniec ich manželstva. A hoci sa herečka so svojím manželom podnikateľom Slavomírom Magálom (66) rozviedla ešte v roku 2012, Geišbergovci neveru ustáli.

„Ako rodina vždy držali pokope. Navyše k súdržnosti im dopomáha aj vynikajúci vzťah so synmi Markom a Martinom. Nech sa stane čokoľvek, budú si nablízku,“ prezradil nám zdroj blízky hereckej rodine, ktorý nechce byť menovaný. Okrem detí spája Geišberga s manželkou Annou aj spoločná firma a majetky. „Robím veci, ktoré neprinášajú veľa peňazí. Smola. Nerobím to zadarmo, ale ani písanie, ani divadlo a ani hudba ma neuživí a trúfam si povedať, že ani všetko dohromady,“ povedal herec pred časom pre portál 24 hodín. Ak by teda prišlo na delenie majetku, Geišberg by zrejme prišiel o peknú polovicu. Manželia sa teda rozhodli, že na staré kolená túto radikálnu zmenu nepodstúpia, a aj keď ich vzťah prešiel nepríjemnou previerkou, pokúsia sa opäť zaradiť do starých koľají. Takto i naďalej bývajú pod jednou strechou v rodinnom dome vo Vlčkovciach pri Trnave a starajú sa o spoločnú záhradku, ku ktorej majú obaja vzťah.

Maroš Kramár (57) a Nataša Nikitinová (48): Zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať!

Otvoriť galériu

Nálepka fešáka a plejboja sa odjakživa ťahá aj s hereckým bonvivánom Marošom Kramárom. Až natoľko, že české médiá ho v Prahe niekoľkokrát nafotili v prítomnosti atraktívnej dámy, ktorá rozhodne nebola jeho sympatickou manželkou Natašou. Kým Kramár väčšinu roka nakrúca a hrá divadlo v Česku, jeho žena je doma s deťmi v Bratislave. Príležitosti na bujaré večery tak dostávajú voľný priebeh... Ako teda po prevalení nevery reagovala hercova polovička?

Moja žena je až prehnane inteligentná na to, aby tieto blbosti riešila. My doma riešime také nezmysly, že všetci sú už pri dverách a ja som ešte len v sprche. Toto riešime, na tom sa naozaj vieme pohádať na celý deň,“ hovorí Kramár rozhorčene a dodáva: „Ale keď vyjde článok, že som bol s nejakými dievčatami na káve, tým sa Nataša nezaoberá. Čo tam nariešite? Buď verí tým novinám, alebo mne, ale ani jedno, ani druhé nemusí byť pravda,“ povie herec, ale následne zvážnie a obráti. „Partnerské spolužitie je veľmi ťažká vec. Najmä keď je jeden doma a stará sa o deti a druhý trávi väčšinu času na cestách a lieta hore-dole ako ja. Samozrejme, že tých príležitostí na neveru môže byť oveľa viac. Ako sa hovorí, čo oko nevidí, to srdce nebolí, ale bez vetra sa zas ani lístoček nepohne, takže ten červík tam stále je, či to je pravda, alebo nie,“ naznačuje čosi Kramár. Ten však pri svojej žene Nataši a deťoch Timurovi (13), Tamarke (16) a Markovi (7) našiel trvalé rodinné zázemie, ktoré nehodlá len tak opustiť, aj keď sa v ňom sem-tam ozvú dozvuky jeho staromládeneckého života. „Najviac ma mrzí, že to ubližuje celej rodine, nezávisle od toho, či to je pravda. Deti potom často prichádzajú o rodičov a o rodinu....“

Jaro Slávik (42) a Andrea Sláviková (41): Ustáli aj milostné aférky

Otvoriť galériu

Nekompromisný porotca talentovej šou funguje so svojou ženou, kedysi spolužiačkou zo strednej školy Andreou, v manželstve takmer 20 rokov. Za ten čas si aj oni dvaja všeličím preskákali. „To, že sme sa vzali, bolo najkrajšie rozhodnutie v mojom živote, len neviem, či aj jej,“ zažartoval si v minulosti producent, pričom paradoxne ktovie, či nebol blízko k pravde.

V minulosti Slávik počas nakrúcania jojkárskej šou Česko Slovensko má talent niekoľkokrát čelil podozreniam z nevery. V roku 2012 prišli české médiá s informáciou, že porotcu spája so speváčkou Luciou Bílou (50) intímny pomer. V tom istom roku sa šuškalo, že Slávik má blízko aj k mladej speváčke Karolíne Krézlovej (29). Pohotoví českí fotografi dokonca oboch odfotili, ako sa držia za ruky. Slávik, pôsobiaci v Prahe, mal v tom čase svojej žene Andrei, žijúcej s dvomi synmi na Slovensku, čo vysvetľovať. „Vždy si hovorím, či je tento druh propagácie za každú cenu potrebný. Žiadna žena nemá rada, keď sa o jej manželovi píše to, čo sa písalo o mne,“ vysvetľuje Slávik. Hoci sa od škandálov vždy snažil dištancovať, zábery fotografov hovorili dostatočne jasnou rečou. No napriek tomu vždy, keď bolo ich manželstvo skúšané, to ustáli. Aj vďaka dospievajúcim synom...

Zdeněk Pohlreich (59) a Zdeňka Pohlreichová (43): Šéfkuchár to rozdýchava dodnes

Otvoriť galériu

Hriechy minulosti vedia byť trpké. Najmä, keď vyplávajú na povrch po rokoch. Svoje o tom vie aj český televízny šéfkuchár Zdeněk Pohlreich.

Vlani v januári vyplávalo na povrch, že jeho o 16 rokov mladšia manželka Zdeňka mala kedysi ako učiteľka angličtiny sexuálny pomer len s 15-ročným študentom. Za chyby sa, žiaľ, platí a šťavnaté video so ženou šéfkuchára kolovalo internetom. „Bláznivo som sa zamilovala, ale bolo to päť rokov pred rozvodom. Mladík bol plnoletý,“ priznala portálu extra.cz Zdeňka, ktorá sa v roku 2011 vydala druhýkrát - za Pohlreicha. Toho po prevalení kauzy, o ktorej netušil, oblial horúci pot. „Výplody chorých mozgov nepotrebujem komentovať,“ reagoval Pohlreich na otázku, čo si myslí o ženinej aférke. S mladým milencom sa poznala dlhší ča, boli susedmi v pražskom paneláku, a Zdeňka bola dokonca kamarátkou s jeho mamou. Manželke šéfkuchára nezostalo nič iné, len postaviť sa škandálu s gráciou, hoci pred trápnymi pocitmi sa už neskryje.

„Trojmesačná nevera nie je asi nič, čím by ste sa chceli pochváliť manželovi,“ okomentovala situáciu Zdeňka. Krátko po tejto kauze mala iné starosti - lekári jej diagnostikovali rakovinu. V boji so zákernou chorobou jej bol práve Pohlreich po celý čas oporou. Dnes je z niekdajšej onkologickej pacientky zdravá žena a priznáva, že ťažké skúšky ich vzťah so Zdeňkom ešte viac utužili.

Dana Šedivá, psychiatrička a sexuologička

Otvoriť galériu

„Nevera, i tá jednorazová, má devastačný potenciál na vzťah,“ tvrdí sexuologička. Ako to všetko dopadne, záleží podľa nej na konkrétnej dvojici, dĺžke trvania ich vzťahu aj na ich povahových vlastnostiach... „Toxický vo svojich dôsledkoch je pretrvávajúci manželský trojuholník. Podvádzajúci partner sa vtedy dostáva do situácie, ktorá nemá bezbolestné riešenie.“ Nevere niekedy predchádza kríza vo vzťahu, inokedy sa jeden z partnerov bezhlavo zamiluje a je ochotný opustiť nielen partnera, ale i svoje deti. Ďalšou kategóriou sú podľa psychologičky chronickí plejboji, podvádzajúci bez citovej zaangažovanosti.

Prečo však aj po prevalení nevery mnohé páry zostávajú spolu? „Je to z finančných a spoločenských dôvodov alebo nechcú prísť o spoločne vybudované hmotné zázemie. Mnohokrát rozvod nič nerieši, keďže naďalej zostávajú žiť v jednej domácnosti. Najmä v rodinách s maloletými deťmi stojí za to pokúsiť sa manželstvo zachrániť,“ myslí si Šedivá.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, ako

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú