Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Šokujúca výpoveď rodičov dievčat z centra v Galante: Sex terapeuta s mojou dcérou priznal sám riaditeľ!

Neuveriteľné. Pri spovediach rodičov dvoch dievčat, ktoré sú v resocializačnom stredisku Čistý deň v Galante, behá mráz po chrbte! Namiesto zaradenia do života po problémoch s drogami robia deťom zo života peklo.

Aspoň tak to vyplýva z výpovedí rodičov, ktorí sa nevedia dopracovať k svojim deťom. „Riaditeľ Peter Tománek mi priznal, že moja dcéra mala sex s terapeutom,“ šokuje otec Natálie Miroslav. Deti sú v ústave zavreté a nechodia do školy. Ako sa teda majú resocializovať? Všetko to znie ako z neuveriteľného filmu. Otec Natálie, ktorá je momentálne nevedno kde, otvorene hovorí, ako sa mu riaditeľ zariadenia Peter Tománek priznal, že jeho dcéra spala s teraupeutom.

„V kancelárii sedel riaditeľ Tománek, jeho manželka, Attila Haulík, moja dcéra a ešte nejaká pani. Normálne mi povedali, že Natália mala pohlavný sex so zamestnancom. Ale vraj dobrovoľne,“ hovorí otec Miroslav, ktorý aj pre vyhrážky zo strany vedenia polepšovne nechce zverejniť celé meno. „Natálka sa mi priznala s tým, že s ním viackrát spala, lebo jej sľúbil výhody. Napríklad viac povolených cigariet denne,“ hovorí o neuveriteľných praktikách otec Miroslav.

Otvoriť galériu

Okrem toho, že deti nemajú 18, tak fajčenie je v takýchto centrách vyslovene zakázané, keďže sa majú odvykať od závislosti od drog, ktorou tabak je. Na vedenie ústavu nemá Miroslav pekné slová. „Režim tam je horší ako v base,“ dodáva Miroslav. Stále nechápe, ako sa toto všetko mohlo diať. „Natálka vôbec nie je zlé dieťa, a keď sa mi s ňou podarilo spojiť, tak plakala, že chce odtiaľ odísť,“ dodáva nešťastný otec Natálky. Ešte šokujúcejšia je spoveď mamy Tamary. Tá je v ústave uväznená 23 mesiacov.

 

Dcéra má 16 a pol roka a viem, že mala sex s personálom. Niekedy pred letom mi volal riaditeľ, aby som si dcéru zobrala na gynekologické vyšetrenie,“ hovorí matka Tamary. Ako tvrdí, ostala v nemom úžase. „Povedal mi, že ju mám dať vyšetriť na pohlavné choroby. Pätnásťročné zdravé dieťa som tam dala, tam sexujú krížom-krážom, a že teda mám ju dať vyšetriť na pohlavnú chorobu,“ dodáva s tým, že dcéra sa jej zdôverila aj s menom terapeuta. „Nejaký Kubo, neviem však bližšie,“ dodala s tým, že dcéra jej priznala aj podávanie alkoholu na „teraupeutických“ výletoch.

Otvoriť galériu

Dva roky bez školy

Režim v ústave je tvrdý. Deti dokonca nechodia do školy. Mama Tamary hovorí, že jej dcéra nebola 23 mesiacov riadne v škole. „Hotová som z toho. Zo školy mi volali niekedy pred prázdninami, že koľkokrát tam volali, posielali maily a oni vôbec nekomunikovali. Pán riaditeľ je toho názoru, že školu si môžu urobiť, aj keď budú mať 25. Ona mala individuálne štúdium a na máj a jún mala dohodnuté skúšky,“ uzatvára šokujúcu spoveď mama Tamary.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je neprejazdná!
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde
Ilustračné foto
Z basy ušli väzni, odpadnete, ako to spravili: Jedného stále nenašli!
Kramár si prišiel po svoju novopečenú dcérku a jej mamičku.
FotoVáš Tip
Dojatý Maroš Kramár s novorodenou dcérkou: Nechcel som si na tomto stavať popularitu