Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.06.2016 14:10 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Růžičková si do hrobu vzala pikantné tajomstvo: Kamarátka prehovorila o jej slávnom milencovi!

Toto by ste o nej nepovedali! Česká herečka Helena Růžičková († 67) mala možno na niekoho vkus kypré tvary, mužov si však vedela omotať okolo prsta.

Hoci bola vydatá za režiséra Jiřího Růžučku st. († 71), pozornosť iných mužov si počas manželstva užívala plnými dúškami. Pre denník Aha! prezradila pikošky herečkina kamarátka, spisovateľka Marie Formáčková. ,,Helena sa veľmi páčila chlapom. Svojho času ju miloval aj Dean Reed. Krásny Američan, ktorý emigroval do NDR,“ povedala o afére so spevákom, ktorého prezývali aj Spievajúci kovboj či Červený Elvis. ,,On bol do nej skutočne zamilovaný. Je mŕtvy, tak sa to môže prezradiť. O živých hovoriť nebudem. Ale tí, čo ešte žijú, sú krásavci. Takí, čo ju milovali a mali s ňou bližší vzťah.“

Otvoriť galériu
Aféru potvrdil ďalší Růžičkovej kamarát Václav Glazar. ,,Nielen Dean Reed z nej bol hotový. To boli neskutočné príbehy. Párkrát do týždňa sa stretli, ale nikde sa o tom nehovorilo,“ povedal. Podľa neho mala herečka v Nemecku milencov aj nápadníkov veľa. ,,Bola tam také tri roky, okolo roku 1975. Rôzni krásavci mu ju aj závideli. Boli z nej unesení, mala neuveriteľný temperament.“

Otvoriť galériu
Pikantné je, že Růžičková sa nebránila mimomanželskému sexu, za neveru ho však nepovažovala. Ako píše Aha!, dôležitá pre ňu bola duševná vernosť. ,,Pomilovať sa, to áno! Ale byť neverná manželovi, to nikdy!“ znelo jej heslo. Kamarátka Formáčková prezradila, že zvyk odkukala od vlastného otca. ,,Mala to po ockovi Málkovi. Ten mal tiež milenky, ale manželku to nesmelo nikdy ohroziť. Riadil sa tým, že keď milenke zlato, tak manželke diamanty.“

 

Glazar si tiež pred český denník zaspomínal na to, že Růžičková so svojimi milencami nezaobchádzala práve v rukavičkách. ,,Pamätám si na jedného krásneho mladého čašníka z hotela. V noci sa niečo medzi nimi udialo, on bol z nej hotový. Ráno sa sedelo pri raňajkách a on hovorí: ,A Helenka si dá čo?´ A Helena vyfúkla dym, pozrela sa naňho: ,My sa nejako bližšie poznáme?´,“ spomína po rokoch Glazar.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej