Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.03.2016 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Už by ho nespoznala ani vlastná mama: Chlapec rapídne schudol zo 147 kíl, pre ľudí s nadváhou má odkaz

Mladík zhodil polovicu svojej váhy a dnes radí ostatným záujemcom, ktorí chcú byť fit.

22-ročný Austin Shifflett z Virginie to v škole nemal ľahké. Bol neustálym terčom šikany a preto keď mohol, dochádzke sa vyhýbal. Zatvoril sa vo svojej izbe a celé dni iba hral počítačové hry, pil sladké bublinkové nápoje a napchával sa fast foodom.

Dyed my hair black 🙏🙊

Fotka uverejnená používateľom Austin Shifflett (@austinashifflett),

Spomína si, ako sa v 17-ich rokoch u kamaráta odvážil a z výsledku bol šokovaný, píše Metro.co.uk. Váha ukazovala 147 kíl! V zúfalstve sa s prosbou o radu obrátil na svoju starú mamu, ktorá úspešne schudla vďaka Atkinsonovej diéte. Rozhodol sa ju skúsiť. Okrem stravy s nízkym obsahom sacharidov zaradil do svojho života aj pohyb.

Ya know, in every family when people are going through issues they usually have that ONE person they can always count on to mold things back together, that ONE person that no matter what's going on in their own life will drop anything to help the others. In my family that lady is my beautiful grandma. This lady has seen and gone through things no mother,daughter or even sister should ever have to go through and despite all of it she still stands today with the biggest smile on her face as if there is nothing wrong. My family like many others has its issues and she is our rock, we all run to her as soon as something doesn't go our way and i think sometimes we forget that she has her own problems to deal with. The thing about my grandma though is when things get hard on her she doesn't reach out to anyone she doesn't pour her problems on us (even though i wish she would) she just keeps to herself because she doesn't want to bother us with her problems. She is the most selfless person i've ever met, i mean how can you go through the things she has and still have that ability to say "hey i can do this by myself i don't want to bother my grandkids with my problems" Nanny you don't have to do it alone, i'm here for you always. I know i don't live with you anymore but i still make it a priority to stop by even if its just to have dinner for 20 or so minutes. I get messages daily telling me how i'm strong willed and this and that but there is no stronger person on this planet than my grandma. you're not only a gift to this family but you're a gift to the world as well. I know i wouldn't be in my position without you, I wouldn't be the person i am without you. In the midst of all that has happened i don't know if this makes things any better but i just want you to know i love you to death and no matter the circumstances you'll always be my #1 <3

Fotka uverejnená používateľom Austin Shifflett (@austinashifflett),

Počas prvých troch mesiacov schudol 36 kíl, čo bola skvelá motivácia. Po 10 mesiacoch bol mladík ľahší o 70 kíl. Neprospelo to len jeho zdraviu, ale aj psychike. "Predtým som bol veľmi hanblivý, takže toto mi zdvihlo sebavedomie. Pomohlo mi to aj s randením a dievčatami," hovorí spokojný Austin.

 

Rapídny úbytok váhy si však vypýtal aj svoju daň. Chlapec teraz cez Go Fund Me zbiera peniaze na operáciu, pri ktorej by mu odstránili ovisnutú kožu. "Som pripravený odhodiť tričko - cvičím dvakrát denne, milujem beh, ale cítim sa uväznený vo vlastnom tele," vysvetľuje.

#HowBoutNow

Video uverejnené používateľom Austin Shifflett (@austinashifflett),

V budúcnosti by sa chcel venovať športovej medicíne a pomáhať ostatným k zmene životného štýlu. A všetkým, ktorí bojujú s váhou, odkazuje: "Musíte sa naučiť prijať svoje zlyhania. Ja som zlyhal veľakrát, ale nesmiete sa vzdať. Nepribrali ste cez noc a ani cez noc neschudnete."

Photo's from the magazine came out great ❤️ #PeopleMagazine #Halftheirsize

Fotka uverejnená používateľom Austin Shifflett (@austinashifflett),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, erde, Cas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!