Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2016 13:03 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Video

Kvôli Herkovej "lajne" ide markizákom po krku polícia: Prehovoril doktor Iľko!

Ide im po krku polícia! Zdá sa, že šéfkuchár Ľubomír Herko (36) svojím „kokaínovým“ škandálom v Teleráne poriadne zavaril nielen sebe, ale aj svojim kolegom a samotnej Markíze. 

Zábery ako z drogového brloha, ktoré obleteli celý svet, totiž postavili zo stoličky nielen kompetentných z Markízy, ale aj mužov zákona. Tí si v stredu večer prišli po dôkazy priamo do sídla televízie v Záhorskej Bystrici, pretože vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie! Herko, ktorý zrejme bude za svoj prešľap poriadne pykať, má už v Markíze dvere zatvorené.

Škandál okolo kontroverznej scény, ktorá pripomína „šnupanie kokaínu“ v Teleráne, naberá na obrátkach. Kontroverzné správanie šéfkuchára Ľubomíra Herka totiž spustilo vážne opletačky s políciou. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia toxikománie. V súčasnosti prebiehajú všetky úkony s cieľom vec náležite objasniť,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Lucia Mihalíková.

Muži zákona v stredu večer zaklopali na dvere Markízy. Podľa informácií Nového Času sa stretli s manažmentom televízie. „Polícia doručila žiadosť o poskytnutie záznamu relácie a zoznamu štábu,“ potvrdila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Počas utorkového vysielania bolo v štúdiu viacero ľudí, ktorých Herko svojím konaním namočil do poriadnych problémov.

Otvoriť galériu

Aj keď bude Markíza rozdávať pokuty zodpovedným osobám, ako je kameraman či strihač, vypovedaniu na polícii sa zrejme nevyhnú ani tí, ktorí nemajú so škandálom nič spoločné a sú v celej kauze nevinne. Jedným z nich je aj Jozef Iľko, ktorý v rannej relácii pripravuje počasie. „Venujem sa príprave na živý vstup a vtedy pracujem s počítačom. Ja som si nič nevšimol. Ani neviem, či som vtedy bol v štúdiu. Nebudem to komentovať,“ odvetil Iľko, ktorého však jasne vidieť v blízkosti kuchára v inkriminovanom momente.

Nie je teda vylúčené, že aj on sám bude musieť vypovedať pred vyšetrovateľom. Rovnako aj Adriana Poláková a Daro Richter, ktorí Teleráno moderovali. Otázne však nateraz je, kto všetko bude niesť následky za tento prešľap. „S políciou budeme, samozrejme, spolupracovať,“ dodala hovorkyňa televízie Tóthová.

Otvoriť galériu

V Markíze skončil

Zdá sa, že Markíza chce za nevídaným trapasom urobiť hrubú čiaru. Sporný diel Telerána z utorka totiž vymazala zo svojho archívu. Tým sa však čistky nekončia, a dokonca padla už aj prvá hlava. „Herko už nikdy viac nebude variť v Markíze,“ prezradil zdroj zo Záhorskej Bystrice. Okrem toho sa zainteresovaní ľudia trasú pred mastnými pokutami.

Šéfkuchár, ktorého „kokaínový“ počin videli aj v Austrálii či vo Veľkej Británii, môže vrhnúť zlé svetlo aj na svojho ďalšieho chlebodarcu. Ten však „nevydarený vtip“ vníma inak. „Pán Herko si v zamestnaní plní svoje pracovné povinnosti bezchybne a v rámci našej spoločnosti disponuje vysokým odborným kreditom. Poľutovaniahodný incident sa udial v jeho voľnom čase, a preto ho nebudeme komentovať,“ odkázali z hotela, kde kulinár pracuje.

Donútili ho ospravedlniť sa

Vo štvrtkovom Teleráne sa opäť objavil kuchár Ľubomír Herko. Kompetentní si totiž od neho vyžiadali ospravedlnenie pred celým národom za neprimerané správanie. Pred televíznou kamerou si tak zdrvený a so smútkom v hlase sypal popol na hlavu. „Veľmi sa divákom aj televízii Markíza ospravedlňujem, prehnal som to, mrzí ma, ako tento pokus o vtip dopadol. Poučil som sa, že vtipkovať s práškovým cukrom, hoci bol úmysel úplne nevinný, na obrazovku nepatrí. Ešte raz sa ospravedlňujem, zo srdca sa ospravedlňujem.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!