Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.03.2014 15:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Exmilenec Judínyovej Mário Gotti zapletený do vojny o otcovstvo: V hre je ďalší chlap!

Mária Gottiho (43) pozná verejnosť ako exmilenca sprievodkyne slovenského šoubiznisu Eriky Judínyovej (43).

Málokto však tušil, že celebritný fotograf má mať podľa slov Jany Brezinovej (23) aj svoju odvrátenú tvár. Mladá žena totiž tvrdí, že práve on je otcom jej dcérky Ajrin (1) a je odhodlaná celú vec riešiť na súde. Po uverejnení tejto informácie, sa však ozval Novému Času Adrián Kuruc (37), ktorý bol celý rok presvedčený, že dievčatko splodil on. Kto je teda otcom malého anjelika?

Jana Brezinová ešte pred dvoma dňami tvrdila, že malú Ajrin vychováva sama a chcela uznať Mária Gottiho za otca. Novému Času sa však ozval Adrián Kuruc, ktorý má inú verziu tohto príbehu. „Do včerajšieho dňa som bol údajne otcom ja, pokiaľ som nevidel článok. Boli sme v normálnom vzťahu od siedmeho mesiaca tehotenstva, ona tvrdila, že som otcom.

Otvoriť galériu
Oslávili sme aj narodeniny malej. Bol som pri pôrode a nechápem, čo narafičili na mňa aj na pána Gottiho,“ tvrdil sklamaný muž a prezrádza ďalšie šokujúce informácie. „Intímne sme sa zblížili koncom mája 2012, keď údajne otehotnela. Odišla preč a na jeseň sa vrátila domov. Bývali sme spolu v mojom byte v Šali. Neskôr sme sa presťahovali k jej rodičom do domu, kde som s nimi býval asi tri mesiace.“

Po tejto romantike však náhle prišla zmena. „V lete sme sa pohádali, nestretávali sme sa. V novembri sa mi ozvala, že aký som ja otec. Dcéra mi bola prednejšia, tak som sa k nej vrátil. Už sme však spolu nebývali,“ tvrdil Kuruc.

 

Keď uvidel článok v Novom Čase, kde Brezinová tvrdí, že otcom Ajrin je známy fotograf, zažil skutočný šok. „Pohádali sme sa, je to klamárka a podvodníčka. Až teraz mi povedala, že malá je pána Gottiho,“ dodal sklamane.

Kto má pravdu?

Brezinová má však na vec iný názor. „Ja som na toho človeka (Kuruca) podávala už aj trestné oznámenie!“ Toto priznal aj samotný Kuruc, ktorý však tvrdí, že ju iba oblial pivom. „Otravuje ma. On sa do mňa zaľúbil, ale ja som mu neopätovala lásku. Spoznala som ho v ôsmom mesiaci tehotenstva. Nikdy som mu netvrdila, že dcéra je jeho, ani sme spolu nebývali,“ povedala žena s tým, že otcom jej dcéry je Gotti.

„Žaloba je na Okresnom súde v Galante. Chcem dokázať, že malá je jeho,“ dodala na záver. Známy celebritný fotograf Gotti ešte v stredu akúkoľvek spojitosť s Janou Brezinovou odmieta. „Neviem o koho ide, a nemám žiadne dieťa,“ vyhlásil stroho.

Určenie otcovstva a DNA testy

1. Aký je postup: Žiada sa na súde v konaní o určenie otcovstva, súd ustanoví znalca, ktorý si predvolá oboch účastníkov, vykoná odbery matky, otca, dieťaťa, a vypracuje znalecký posudok. Otec sa musí zú-častniť testov, inak mu hrozí pokuta, a to aj opakovane.

2. Otcovstvo sa nepotvrdí: Ak by žena označila kohoľ-vek, tento človek môže v prípade úspechu (tj. nepreuká-zania, že je otcom dieťaťa) požadovať od matky náhradu trov súdneho konania, matka nakoniec teda zaplatí všetky trovy a ak bude otec zastúpený advokátom, tak aj trovy zastupovania.

3. DNA test je najistejší: Pri určení otcovstva môže súd akceptovať aj vyhlásenie oboch rodičov, že sú rodičmi, inak najspoľahlivejší je znalecký posudok (DNA testy). Súd nemá dôvod neakceptovať znalecký posudok a  súdy ich rešpektujú.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa