Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezda Hornej Dolnej Kožka po útoku nožom na rodinu: Vyviazne len so smiešnou pokutou?!

Skončí iba s finančnou pokutou?! Štefan Kožka (61) mal začiatkom decembra napadnúť nožom svoju nevlastnú dcéru Zuzanu Jányovú (26) a aj manželku, herečku Zuzanu Skopálovú (49). 

Nový Čas však koncom roka 2015 informoval, že bol herec zbavený obvinenia, no vyšetrovanie jeho prípadu ukončené nebolo. Najnovšie môže Kožka skončiť po agresívnom útoku na rodinu iba so smiešnou pokutou!

Kožka si mohol na konci roka na chvíľu vydýchnuť. Jeho obvinenie z agresívneho útoku na rodinu bolo totiž zrušené. V jeho prípade sa však opäť ľady pohli a vyzerá to tak, že hercovi svitá na oveľa lepšie časy. „Podané trestné oznámenie voči Štefanovi K. bolo povereným príslušníkom PZ vyhodnotené ako konanie, ktoré nie je trestným činom, ale mohlo by byť správnym orgánom posúdené ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ povedala Novému Času Michaela Paulenová z Ministerstva vnútra SR.

Otvoriť galériu

Aj naďalej však prebieha objasňovanie skutku a až po ňom bude Okresný úrad Bratislava rozhodovať o Kožkovom osude. Avšak v prípade, že by sa hercov útok prehodnotil ako priestupok, Kožka by skončil iba so smiešnou pokutou. Podľa informácií Nového Času by bola za útok nožom na vlastnú rodinu jeho peňaženka prázdnejšia len o 99 eur.

Otvoriť galériu

Má dlhy!

Kožka má po celom incidente poriadne naštrbenú povesť. Nielenže s ním momentálne neráta ani televízia Markíza, aby toho nebolo málo, má aj dlhy. Jeho meno svieti na portáli dlznik.sk hneď pri dvoch firmách. Kožka podľa stránky visí Všeobecnej zdravotnej poisťovni 268,62 eura, a dokonca dlh v Sociálnej poisťovni mu narástol na 819,42 eura. Z čoho to bude platiť? Nad jeho účinkovaním v seriáli Horná Dolná totiž tiež visí veľký otáznik.

Podľa svedkov má Kožka blízko k alkoholu, a práve to je obrovským tŕňom v oku jeho chlebodarcu. „Markíza bude trvať na tom, aby herec absolvoval protialkoholické liečenie. Na verdikt si počkajú, až keď bude ukončené vyšetrovanie,“ povedal Novému Času zdroj z televízie, ktorá aj naďalej trvá na svojom stanovisku. Hercov útok vtedy odsúdila a k tomu, či príde o flek, sa zatiaľ nevyjadrila. Nový Čas oslovil aj samotného herca, ten však odmietol na otázky odpovedať.

Otvoriť galériu

 

Kauza Kožka

8. 12 . 2015  Kožka mal vo večerných hodinách agresívne napadnúť nožom svoju nevlastnú dcéru Zuzanu Jányovú a manželku Zuzanu Skopálovú.

10. 12. 2015 Po dvoch dňoch v cele policajného zaistenia Kožku prepustili. Bol však obvinený z trestného činu týrania zverenej a blízkej osoby, za čo mu hrozilo 3 až 8 rokov tvrdej basy.

12. 12. 2015 Herec sa na verejnosti neobjavuje. Prvýkrát od prepustenia sa ukázal vo svojom dome v Rusovciach. Po chvíli si však zobral iba pár vecí a odišiel na neznáme miesto.

13. 12. 2015 Kožko manželka Zuzana Skopálová o celej kauze zaryto mlčí. Podľa informácií Nového Času však herec u nej dvere zavreté nemá.

14. 12. 2015 Kožka exkluzívne pre Nový Čas prehovoril a vyzerá to tak, že celý incident ľutuje.

15. 12. 2015 Hviezda seriálu Horná Dolná dostáva drsné podmienky. Markíza trvá na protialkoholickom liečení. O jeho účinkovaní v seriáli rozhodne až po ukončení vyšetrovania.

18. 12. 2015 Kožka je zbavený obvinenia. Vyšetrovanie vo veci trestného činu týrania zverenej a blízkej osoby aj naďalej pokračuje.

25. 1. 2016 Celou vecou sa zaoberá Okresnú úrad v Bratislave. Spis môže byť po posúdení vyhodnotený ako priestupok, z ktorý by dostal Kožka finančnú pokutu vo výške 99 eur.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?
Foto
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!
Statného medveďa najprv postrelil hubár, následne aj poľovníci, no vypátrať sa ho nepodarilo a zranená šelma unikla do lesov. (ilustračná snímka)
Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť! Má to pomôcť problému s medveďmi
Tisovým rodným domom sa v Bytči nezaoberali prvýkrát.
Foto
Osud rodného domu Jozefa Tisa spečatený: Boj o budovu konečne uzavretý?!
Amnesty kritizuje SR za Rómov aj LGBT, vo svete varuje pred zrútením poriadku.
Amnesty sa pustilo do Slovenska: Drsná kritika! Hrozí globálny kolaps?
(ilustračné foto)
Stovky sôch majú zmiznúť! Vláda sa zaviazala k drastickému kroku: Čo je za tým?
Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár tvrdí, že vojna nie je riešením k dosiahnutiu mieru: Pomôžu podľa neho rokovania
Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú